Xenia's day

Joulukuusi

Teksti: Xenia

Viime vuonna hankittiin joulukuusi joulukuun ensimmäisenä päivänä ja tänäkin vuonna halusimme saada sen pystyyn ja koristeltua ennen Suomen 100-vuotis syntymäpäivää, joka on jo ylihuomenna. Niinpä päädyimme torstai-iltana kuusikaupoille vain huomataksemme, ettei juuri meidän hakemaamme kuusta löytynyt (neulasia tiputtelematon jalokuusi isossa koossa) ja kuulemamme mukaan niitä saataisiin vasta tällä viikolla lisää.

Minä siinä sit mietiskelin muita vaihtoehtoja ääneen miehelleni ja myyjätär suorastaan pyöritteli silmiään ja sanoi että jouluun on vielä vaikka kuinka monta viikkoa. Mielestäni ehkä vähän asiatonta, eikai se ole myyjän tehtävä kyseenalaistaa vaikka haluaisin joulukuusen elokuussa?

Noh, anyway, sieltä ei tullut tulosta, mutta minäpä en luovuttanut. Olin sentään jo lähestulkoon vuorannut meidän ruokapöydän joulukuusen koristeilla. 😀 Niinpä siis googleen joulukuusi ja porvoo ja sieltähän löytyi vaikka mitä ja vieläpä kotiintoimitettuna. Vähän jännitti minkälainen kuusi sieltä tulisi, mutta turhaan. Se on nimittäin juuri sellainen kuin halusimme ja saapui meille lauantaina niin että pääsimme koristelupuuhiin eilen kun oli näemmä kauhea syysmyrsky. Meidän fiilistä se ei kuitenkaan pilannut vaan laitoimme joululistan soimaan ja takkaan tulen ja nyt meillä on kuusi luomassa ihanaa joulutunnelmaa juuri sopivan ajoissa, muttei yhtään liian aikaisin. Ainakaan meidän mielestämme..

PC030423PC030429PC030436

Voitte muuten arvata ettei mikään ole jännittävämpää kuin joulukuusen koristeet. Luojan kiitos poika ei vielä liiku, tyttö oli nimittäin joulun aikaan jo 8.5 kk ja roikkui koristeissa minkä kerkesi. Melko hyvä ikä siis siinä mielessä pojalla juuri tällä hetkellä. Kaikessa on hyvät ja huonot puolensa.

Huomenna juttua jännittävistä ajoista, palaillaan siis sitten!

Ihanaa joulun odotusta ja alkavaa viikkoa kaikille, jouluun on enää 20 päivää, jippii!!!! 🙂

 

X