Mainos: Polar
Mainos | Polar Xenia's day

Joululahjaidea hyvinvoinnin maksimointiin

Teksti:
Polar

Kaupallinen yhteistyö Polar

Mulla on ollut Polarin fitnesskello nyt muutaman kuukauden ja sinä aikana olen oppinut yhtä jos toista siitä, miten minä nukun. Mitkä tekijät vaikuttavat eniten unenlaatuun (enkä tällä viittaa herätyskellooni nimeltään vauva:D) ja miten minun kannattaa liikkua.

Ensinnäkin unesta. Polarin Nightly Recharge kertoo joka aamu sen miten hyvin olet nukkunut. Siinä ei mitata vain unen pituutta, vaan myös eri univaiheiden määrää (rem uni, syvä uni, kevyt uni), unen yhtenäisyyttä, unisyklien määrää ja niin edelleen. Lisäksi mitataan ANS-tila, joka kertoo siitä, miten hyvin keho rauhoittuu neljän ensimmäisen unitunnin aikana. Saat joka aamu itsellesi arvon hyvin heikosta erittäin hyvään (kaikki tasot on koettu ja voin kertoa että se tosiaan menee ihan yksiyhteen oman väsymyksen tason kanssa).

_DSC1609 _DSC1666

Joku voi miettiä mitä tällä tiedolla tekee? Minä koen sen nimittäin niin, että etenkin niinä päivinä kun unen laatu ja määrä on ollut heikompaa, olen armollisempi keholleni. Saatan silloin käydä illalla kylvyssä, tehdä vain kevyttä liikuntaa jos sitäkään ja pyrkiä siten turvaamaan seuraavan yön hyvät unet. Olen huomannut, että työskentely illalla tai liikunta kovin myöhään korreloi kohdallani aina huonompana ANS-tilana, eli kehoni ei rauhoitu samalla tavoin. Toisin sanoen pyrin aina välttämään ruututyöskentelyä illan viimeisinä tunteina ja sama juttu on liikunnan osalta.

_DSC1623 _DSC1575

Lisäksi olen tehnyt sen havainnon, että raskas ateria ennen nukkumaanmenoa vaikuttaa unenlaatuun heikentävästi. Parasta onkin syödä jotain kevyttä ennen yöunia, sillä minä tarvitsen iltapalaa nyt imettäessä. Itsestäänselvää lienee myös se, että stressaantuneena uni on paljon huonompilaatuista. Nyt kun tässä on ollut suuria muutoksia on leposykkeeni ollut välillä jopa 5 korkeammalla. Keho käy ikäänkuin ylikierroksilla.

Minä olen hurjan tykästynyt omaan Polar Unite fitnesskellooni ja halusimmekin jakaa teille alekoodin, jolla saatte oman fitnesskellon edullisempaan hintaan. Erilaisia malleja on Polarilla useampia, joten käykää vertailemassa malleja, niin löydätte juuri teille sopivan vaihtoehdon. Alekoodi on CHRISTMAS  ja se oikeuttaa seuraaviin alennuksiin Polarin eri tuotteista polar.com sivustolla

Polar Unite -15%

Polar Grit X -15%

Polar Ignite -20%

Polar Vantage M -20%

Polar Vantage V -20%

Koodi on voimassa 20.12 asti ja jos tuotteet haluaa jouluksi kannattaa ne tilata viimeistään 17.12!<3

Tämä minunkin ranteestani löytyvä Polar Unite on todella helppo ja yksinkertainen käyttää ja on hyvä sellaisellekin, jolla ei koskaan mitään fitnessrannekketa ole ollut. Jos urheilee paljon tavoitteellisesti kannattaa tsekata Polarin lahjaopas, josta löytyy enemmän tietoa eri mallien eroista ja siitä, mikä malli sopii juuri sinulle tai sille henkilölle, jolle tätä kenties lahjaksi olet hankkimassa!<3

Talvista alkavaa viikkoa kaikille. Täällä sataa lunta!<3

X