xenia's day

Joululahjaideat vol 2 ja 25%:n ale kaikkiin merkkituotteisiin

Teksti: Xenia

Elloksella on vielä tämän viikon voimassa 25%:n alekoodi 345452, joka toimii myös merkkituotteisiin. Niinpä tein teille inspiskollaasin erilaisista lahjaideoista sekä kodin valikoiman puolelta että naisten puolelta. Pehmeät paketit on todella pop jos multa kysytään!

byrydensvalkoinen marmorilamppu / kultainen jalkalamppu / kattolamppu / musta marmorilamppu

Nuo marmoriset valaisimet olisivat ihana lahjaidea. Saatikka sit tuo kolmen lampun yhdistelmä, joka sopii kauniisti ruokapöydän päälle. Todella kiva! Suosittelen lämpimästi kurkkamaan By Rydensin valikoiman ja miksei koko muunkin lamppuvalikoiman kerta nyt aleprossat sen verran hyvät! 🙂

ganthomekoristetyyny / valkoinen muki / pyyhkeet / torkkupeitto / harmaa muki / pussilakanat

Gant Home – sarja on mun mielestä lahjaunelmia täynnä. Kauniit pussilakanoita, astioita, pyyhkeitä, koristetyynyjä ja torkkupeittoja. Mielettömiä kuoseja ja hyviä, laadukkaita materiaaleja!

himla tuoksukynttilä / koristetyynyt / tuoksupuikot /mohairtorkkupeitto

Himlalla on aivan ihania juttuja. Mä tilasin yhdeksi joululahjaksi tuoksukynttilän ja tuoksupuikot. Lisäksi esim tuo mohairpeitto olisi täydellinen lahja pukinkonttiin vaikkapa vilukissalle!

neuleet
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Vilukissasta puheenollen, mun mielestä pehmeä neule on aina yhtä varma lahjavalinta. Värissä päätyisin lahjaostoksilla johonkin neutraaliin sävyyn kuten harmaaseen, joka sopii kaikille ja mallin puolesta kääntyisin rennon mallin puoleen. Mielestäni ylläolevat ovat kaikki todella kauniita ja mieluusti kaivaisin jonkun näistä vaikka omasta paketista. 🙂 Tulipas tuohon kaksi kertaa tuo beige neule, mutta eipä haittaa, se nimittäin on aivan nappi sinisten pillifarkkujen tai vaikkapa tekonahkahousujen kaverina!

neuleet2
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

3 ja 4 mulle kiitos.  Mieletön väri, mieletön malli ja mieletön materiaali. Mitä muuta voisi toivoa!?  Neuleet on aivan ihania, ehdottomasti mun lempi vaatekappaleeni talvisin!

neuletakit
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Taidan itse olla suurimman osan ajasta neuletyttöjä, enkä kovinkaan usein päädy neuletakkiin. Nyt mulla kun on kuitenkin kaapissa pari neuletakkia ja niillä saa tuotua lämpöä todella kauniilla tavalla vaikkapa paitapuseron päälle. Lisäksi neuletakki on luonnollisesti helpompi ottaa pois jos tulee liian lämmin. Tuo pitkä malli harmaassa sävyssä olisi mun valintani!

pipotjapyjamattupsupipo / sininen pyjama / kashmirpipo / pyjamahousut / aamutakki / fleecetunika

Pyjama tai oloasu on muuten myös sellainen lahjaidea joka ei vanhene koskaan. Mikä olisi nimittäin parempaa kuin lukea hyvää kirjaa pehmeässä oloasussa joulun pyhinä? Ah, pian on sen aika!

Muita hyviä lahjaideoita voi löytää esimerkiksi urheilupuolelta, kauneuspuolelta ja elektroniikkapuolelta! Mukavia shoppailuhetkiä, alla tarkat tiedot alekoodista ja toinen alekoodi, joka sopii jos tilaatte vain yhden tuotteen ja se ei ole merkkituote!

Jos tässä ei ollut vielä tarpeeksi lahjaideoita, kannattaa kurkata Elloksen Holiday Gift Shop, jos sieltä vaikka löytyisi mieleisiä juttuja! 🙂

345452  – 25% alennusta tilauksestasi – myös monista merkkituotteista sekä leluista! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 18.12.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin UGG, Vagabond, Odd Molly, Odd Molly Home, Vagabond tai Spanx

345733  – 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta + 2 Iittalan kivituikkua kaupan päälle* kun tilaat väh. 50 eurolla Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Kivi-lyhtyetu koskee vähintään 50 euron tilausta. Vain 1 Kivi-lyhtysetti kaupan päälle/asiakas. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

kaupallisia linkkejä.

 

X