Xenia's day

Joululahjaideoita ja päivän kuulumisia

Teksti: Anna.fi

Mä istun tässä sohvalla ja oon tehnyt koko ajan jotain yhdeksästä lähtien, mutta silti tuntuu, että mikään ei ole vielä valmista. Tiedättekö ne päivät kun sitä vain on tekevinään jotain mutta loppupeleissä ei saa mitään aikaiseksi, mulla on tänään juuri sellainen fiilis. Mun pitäisi lähteä tuossa neljän pintaa ajelee Helsinkiin jossa tarkoituksena mennä ensin Bonnierille ja sitten sieltä Lumenen tapahtumaan. Mulla on vähän huono omatunto kun vien auton ja jätän S:n yksinään tänne ilman mitään kulkupeliä, mutta kuulemma ihan mukavaa viettää iltaa rauhallisesti kirjan parissa. Mä kysyin tässä vaiheessa, että yritätkö vihjailla, että mä en ole rauhallinen, mutta sain siihen vain pari silmien pyöräytystä vastaukseksi. En voi ymmärtää! 😀 Eilinen meni aikalailla kotosalla hengaillessa ja töitä tehdessä. Ilmat ei tosiaan houkutellut lähtemään kaupunkiin joten jätettiin vanhassa kaupungissa kiertely viikonlopulle kun on luvattu kauniimpaa ilmaa. Mulla on muuten aivan karmea vaatekriisi. Toki multa löytyy vaikka millä mitalla erilaisia rentoja neuleita yms, mutta mitään ns siistimpää multa ei oikein löydy iltaa varten. Yritin jo katselle tuossa ja kokeilla kaikkia eri vaatteita päälle, mutta luovutin. Tekis vaan mieli vetää leggingsit (tai kalsarit kuten mä niitä kutsun) jalkaan ja lähteä liikkeisiin Uggeilla, mulla ei toden totta ole tänään hehkeä olo. 😀 No, eiköhän kunnon lounas ja kupponen kahvia auta tähän olotilaan ja saan keksittyä jonkun ratkaisun, nykyisin ei tosiaan ole kyse siitä, että mitä haluan, vaan siitä, mikä mahtuu päälle. 😀 Valinnanvaraa ei siis toden totta ole liikaa, ehkä hyvä niin. 😀 Mä tein eilen lisää jouluostoksia läheisille. Löysin pari ihan täydellistä juttua ja mä urpo soittelin äitille ihan kuulumisia kysellen ja ensimmäiset sanat oli, mulla on sulle joululahja, haluutko sen heti???? Harmi sinänsä, että äitillä on enemmän kärsivällisyyttä, kuulin vain luurin läpi kuinka äiti nauroi päätään pudistellen. Anyway, lupasin tehdä teille pieniä vinkkejä joululahjoihin sekä materiaalisissa jutuissa, että ei-materiaalisissa, joten täältä pesee..

Lahja äitille/tyttöystävälle/ystävälle/ylipäänsä naiselle

Desktop804 1.täältä/2.täältä/3.täältä/4.täältä/5.täältä/6.täältä/7.täältä/8.täältä/9.täältä/10.täältä/11.täältä/12.täältä/13.täältä Ja sitten niihin ei-materiaalisiin tai käden taitoja vaativiin lahjoihin..

  • Leivo keksejä/makeisia kauniiseen lasipurkkiin, ympäröi kauniilla nauhalla ja tee persoonallinen kortti lahjan mukaan.
  • Lupaa tyttöystävälle tunnin hieronta
  • Anna äitille lahjakortti jossa lupaat siivota koko tammikuun ajan, koko huushollin
  • Yllätä tyttöystävä siivotulla vaatekomerolla, siivotulla autolla tai jollain muulla asialla, joita yleensä lykätään.

Näitä materiaalittomia lahjoja voisi keksiä loputtomasti. Joku joka inhoaa silittämistä, arvostaa sitä, että silität mukisematta heidän vaatteensa tietyn ajan. Toinen, joka ei pidä ruuanlaitosta, rakastaa puolestaan sitä, että sinä otat vastuullesi ruuanlaiton tietyksi ajaksi. Mä tykkään antaa läheisille itsetehtyjä leivonnaisia aina vastaanottajan maun mukaan. Lisäksi rakastan yli kaiken itsetehtyjä kortteja, joissa mun mielestä tiivistyy kaikkein parhaiten se tärkein juttu, nimittäin ajatus lahjan takana!<3

Isälle/poikaystävälle/ystävälle/miehelle

Desktop8051.täältä/2.täältä/3.täältä/4.täältä/5.täältä/6.täältä/7.täältä/8.täältä/9.täältä/10.täältä/11.täältä/12.täältä/13.täältä/14.täältä Ja niitä ei materiaalisia:

  • Lupaa isälle auttavasti tätä lumitöissä koko lopputalven, joka kerta!
  • Lupaa yhteinen isä-tytär päivä esimerkiksi hyvän ruuan ja leffan merkeissä.
  • Anna poikaystävälle lahjakortti, jossa lupaat viettää päivän juuri kuten hän haluaa. Voitte mennä leffaan (hän valitsee, sinä maksat,heh), syömään ja viettää laatuaikaa yhdessä kenties hieman erilaisella tavalla kuin yleensä.
  • Lupaa poikaystävälle hemmotteluillallinen kaikkien hänen lempiruokiensa kera.

Nyt mun pitää ihan oikeasti alkaa valmistautumaan lähtöön. Miten mä onnistuin käyttämään tähän postaukseen neljä tuntia? 🙂 Palaan tuohon ensimmäiseen kappaleeseen, joinain päivinä tuntuu, että tekee koko ajan jotain, mutta silti tuntuu, että ei saa mitään aikaiseksi. Mä toivottelen teille mukavaa perjantai-iltaa ja lähden valmistautumisen kautta Helsinkiin päin! 🙂 Ainiin, meillä on viikonlopun ajan tämä kamppis meneillään: dresssale Noni, nyt meen! 🙂   sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X