xenia's day

Joululahjavinkit ja lahjakortti yhdelle teistä

Teksti: Xenia

Päätimme yhdessä yhteistyökumppanini Elloksen kanssa, että teemme pienen joulukamppanjan, jossa yksi teistä saa 200€:n lahjakortin, jonka voi käyttää Elloksen koko valikoimaan. Lopussa ohjeet tähän, mutta sitä ennen suuri määrä joululahjainspiraatiota. Kuuntelen tässä samalla joulumusiikkia ja just tällä hetkellä soi I’m dreaming of a white Christmas ja samalla kuulen kun sade ropisee kattoa vasten. Tyypillistä.

ellos1

Pussilakanat / Torkkupeitto / Tarjotinvalaisin / Lampaantalja

Lapsena pehmeät paketit olivat niitä tylsimpiä, mutta aikuisiällä rakastan kaikkea pehmeää. Kotipuolelta hyviä lahjaideoita ovat esimerkiksi pehmeät lakanat, lämmin ja samalla myös klassinen torkkupeitto, korujen tarjottimeksi sopiva tarjottimen ja valaisimen yhdistelmä tai vaikkapa kaunis harmaa lampaantalja.

ellos2
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Somisteet ja koriste-esineet ovat mun mielestä ihania lahjaideoita ja jotain vastaava hankin läheiselleni joka vuosi. Mä rakastan huonetuoksuja, tuoksukynttilöitä, kauniita kynttilänjalkoja kauniista maljakoista puhumattakaan. Teenjuojalle ihana lahjaidea olisi tuo kaunis Bloomingvillen teepannu ja viininystävälle nuo kauniit kristalliset viinilasit. Lisäksi huomio kiinnittyi noihin kullansävyisiin Bloomingvillen aterimiin, todella upeat!

ellos3
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Kashmir- ja villaneuleet, pipot ja huivit, lämpimät hanskat sekä kauniit kengät ja asusteet toimivat ainakin omasta mielestäni lahjana. Ylläolevan kollaasin jokaikinen asia sopisi mun mielestä pukinkonttiin, eritoten omalla kohdallani lämpimät villalapaset olisivat hyvä lahjaidea sillä syystä tai toisesta mulla on ainoastaan nahkahanskat ja sen lisäksi tosi paksut lasketteluhanskat, ei mitään siltä väliltä.

ellos51 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Miehelle on mun mielestä aina hankalampi ostaa lahjoja kuin naiselle. Esimerkiksi äidilleni keksisin tuhat ja yksi lahjaideaa, mutta mieheni lahjoja joudun miettimään pitkään. Tänä vuonna ajattelin hankkia hänelle nahkaisen viikonloppulaukun. Sellaisen jonka nahka on hieman patinoitunut kauniisti. Olen muutamassa paikassa niitä nähnyt, joten pitänee lähteä kierrokselle joulun alla. Niin ja luottaa siihen ettei mies tänne tule google kääntäjän kanssa, vaikka eipä sen avulla tekstissä ole yleensä mitään järkeä.

Osallistuaksenne 200€:n lahjakortin arvontaan tulee teidän linkittää Elloksen sivuilta teidän suosikki joululahjanne. Kilpailuaikaa on 25.11 klo 23.59 asti! 🙂

Alla vielä tämän hetken alekoodit ellokselle, voittaja voi myös käyttää niitä samalla lahjakortin kanssa! 🙂 Huomatkaa myös huonekaluissa ja merkkituotteissa toimiva alekoodi 345446.

  • 345446 – 20% alennusta kodinvalikoimasta, koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 22.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Odd Molly Home -tuotteisiin eikä Design by -tuotteisiin.
  • 40%ALENNUSTA KALLEIMMASTA TUOTTEESTA + SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUT Edut koskevat uuden asiakkaan uutta tilausta Elloksen valikoimasta (viimeisimmästä tilauksestasi on kulunut yli 2 vuotta). Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja.
  • 345403 – 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Etu koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 30.12.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

linkit kaupallisia linkkejä.