Xenia's day

Joulun taikaa

Teksti: Xenia

Lapset olisivat kyllä voineet tänään mennä jo päiväkotiin, mutta ajattelin varuiksi pitää pojan vielä yhden päivän kotona ja tytön siinä samalla. Tytölle keksin tekemistä joulupukille tehtävän toivomuslistan muodossa ja tuolla hän nyt koristelee joulupukille lähetettävää kirjettä kaiken maailman tarrojen ja kynien avulla. Minä tosin ehdin jo auttaa joulupukkia kun hoidin molemmille yhden lahjan juuri äsken vilkaistuani heidän listojaan. Tyttö oli niin kovin ystävällisesti tehnyt yhden myös veljelleen, jossa olevat jutut olivat kuulemma heille yhteiseksi tarkoitettu. 😀 Ystävällistä!

Saimme myös ystäväni lapsineen tänne kylään ja söimme lounasta yhdessä ja äsken sain pojan nukkumaan päiväunia. Nyt hän kyllä höpöttelee tuolla jotain, mutta menee yleensä takaisin nukkumaan aika pian.

On ollut kipeydestä huolimatta kuitenkin tosi kiva olla lasten kanssa kotona ja etenkin kun tuleva viikonloppu tulee menemään heistä erossa. Tässä kuitenkin käydään juuri keskustelua spahan menemisestä, joten viikonlopusta tulee kyllä niin mahtava, että oksat pois. Kyllä muuten tulee olemaan outoa kun minä ja mieheni voimme ystäviemme kanssa mennä esimerkiksi turvatarkastuksesta läpi ilman että on mietittävä sitä, mihin kaikkialle olen jemmannut lasten ruokia, Panadolia yms. Plus että se rattaiden, muutaman käsimatkatavaran ja parin lapsen läpivienti on muutenkin sellaista, että siinä kyllä yleensä nousee hiki itse kunkin otsalle. Nyt meillä on puolestaan tarkoitus mennä istumaan loungeen ja pitää huolta vain itsestämme. Onpa outo ajatus!

IMG_0530

Mun pakkauslistakin näyttää jo aika hyvältä, vaikka tuo litran rajoitus nesteiden suhteen käsimatkatavaroissa aiheuttaa kyllä päänvaivaa. Kun pitäisi saada mukaan rasvat ja meikit ja hiustenhoitotuotteet niin on kyllä varmaan pistettävä vähän miehenkin laukkuun. 😀 Vaikka kuinka olisi matkakokoisia puteleita niin ei ole helppoa!

IMG_0561

Sorry, mä kuulostan nyt aika jumiutuneelta levyltä, mutta eipä tässä ole kauheasti tullut mitään kerrottavaa kun olen ollut kotona. Itseasiassa olen ollut kaksi päivää täysin meikittä ja tukka ponnarilla koko ajan. Tekee hyvää välillä, vaikka myönnän, että olo on tätä myöten kaikkea muuta kuin ryhdikäs. Mä kyllä nimittäin rakastan sitä jos on edes vähän ehostusta, fiilis on ihan erilainen. Taidankin käyttää tämän meikittömyyden myös hyväkseni ja laittaa kohta jonkun naamion vaikuttamaan. Tänä aamuna värjäsin kulmani ja tyttäreni sanoi kauniisti minun näyttävän pelleltä. 😀 Kiitos vaan, totuus tulee lapsen suusta.

Lapset olivat tänä aamuna niin suloisia, että piti nappasta kuva nopeasti kun he seisoivat niin suloisesti joulukuusta katsomassa. Ja tuo leipä mistä eilen mainitsinkin, oli pakko jakaa tuo kuva tännekin. Suosittelen kokeilemaan!:P

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Lue myös

X