Xenia's day

Joulun tunnelmaa

Teksti: Xenia

postaus sisältää kaupallisia linkkejä!

IMG_0152IMG_0151IMG_0144

Miten joulu meneekin aina aivan liian nopeasti? Ja miten sitä aina vetää aivan överit ähkyt, vuosi toisensa jälkeen?

Joulu meni täällä aivan ihanasti kun saimme nauttia joulupäivällistä aivan huikealla ja ihanan isolla porukalla. Talomme täyttyi puhensorinasta, lämpimästä fiiliksestä ja jouluruoan tuoksusta ja saimmepa me joulupukinkin tänne vierailuille tyttäremme suureksi iloksi. Olisitte nähneet hänen ilmeensä kun näimme ensivilauksen joulupukista pihallamme lyhty kädessä. Voi sitä ällistyksen määrää!<3

Me vietimme tosiaan joulua ikään kuin kahdesti. Suomalaista joulua 24.päivä ja englantilaista joulua 25.päivä. Olemme siis herkutelleet sekä kinkulla ja laatikoilla, että kalkkunalla ja paahdetuilla kasviksilla ja perunoilla. Sen päälle sit vielä kilokaupalla lakuja, suklaata ja kaikkea muuta hyvää niin kyllä muuten vähän kiristää housujen vyötärö tällä hetkellä. 😀

Jouluaattona päädyin kuitenkin pistämään päälle tuon kauniin mekon (tämä), joka oli mielestäni mukavan jouluinen tummansinisine pohjineen ja kultaisine raitoineen. Punaiset huulet viimeistelivät kokonaisuuden ja samaa linjaa jatkoin näemmä nenälläni, joka on tällä hetkellä ihan kuiva ja rohtunut kaikesta niistämisestä. Flunssahan sitä nimittäin iski ja täällä ollaan vietetty pyhiä panadol hotin voimin ja sarvikuono-kannun kanssa. Voi miten inhoankin sitä fiilistä kun tuntuu että pää on niin täynnä kaikkea, että se räjähtää kohta. 😀 Nyt kuitenkin ehkä parempaan päin, toivottavasti!

Nyt katsellaan tässä takkatulen loimua kun mies lähti viemään enkun vieraita lentokentälle. Mä olen puunannut talon taas normaaliin kuntoon ja nyt onkin hyvä alkaa odottamaan uutta vuotta. Sitä ennen olisi kuitenkin muutama päivä töitä luvassa ennen kuin saamme nauttia taas yhdestä pidennetystä viikonlopusta. Tässähän pääsee ihan laiskistumaan!

Ja katsokaa muuten mitä joulupukki mulle toi lahjaksi. Aivan mielettömän klassikon, Chanelin lompakon nimittäin. Mies osaa kyllä yllättää mut vuosi toisensa jälkeen enemmän ja enemmän!<3 Minä hankin hänelle erään ihailemansa jalkalampun Le Klint merkiltä, mutta sitä pitääkin kuvailla vielä lisää, ansaitsee nimittäin kaikessa yksinkertaisessa kauneudessaan ihan oman postauksensa!

Nyt mä teen kupin vihreää teetä ja yritän pysyä poissa suklaarasioilta. Meikäläisen itsehillintä näin joulunaikaan on luokkaa -100%, joten niin kauan kun talossa on suklaata, sitä tulee syötyä. Ehkä voisikin ensi vuoden alkuun aloittaa jonkun herkuttoman kuukauden, onko kukaan teistä mukana tässä?

Ihanaa Tapaninpäivän iltaa! Olettekos muuten jo katselleet aleja netistä? Keräsin alle vähän listaa parhaimmista!!!

Lue myös

X