Xenia's day

Joulun tunnelmaa

Teksti: Xenia

PC010519PC010532PC010361

alin kuva: kynttilälyhty / kynttilät / joulutähti / jouluvalot

Joulu se lähestyy hurjaa vauhtia (huomenna enää kolme viikkoa!!!) ja kotikin alkaa näyttää siltä. Eilen hankittiin meille kuusenjalka ja varmaan ensi viikosta se itse kuusi. Luulisi että kestää ainakin kaksi viikkoa jos oikein hyvin pitää huolta (kuten minä aina kaikista kasveista ja kukista, haha).

Joululahjoja on paketoitu vaikka millä mitalla ja joulumusiikki pauhaa lähes päivittäin. Mä todella otan tästä kaiken irti! Onneksi esim lahjojen pakkaaminen on mun mielestä tosi kivaa ja tänä vuonna olen saanutkin tehdä sitä myös miehen perheen puolesta, sillä he ovat tilanneet joitain tytön lahjoja suoraan meille kotiin. Miestä olen lahjojen suhteen jekuttanut niin että olen laittanut juttuja isompiin laatikoihin eli tunnustelemalla hänellä ei ole mitään käsitystä siitä mitä lahja sisältää. Myhäilin täällä oikein tyytyväisenä tähän ”keksintööni” vaikka se aika paljon enemmän lahjapaperia söikin. Yllätys tulee kuitenkin olemaan taattu, joten kaiken sen arvoista!<3

Mulla on siis aikalailla lahjajutut valmiina, isälleni ja hänen naisystävälleen pohdiskelen vielä lahjaa, mutta luulen että keksin senkin tänä aamuna. Olen todennut jo kauan että ihmiset jakaantuvat lahjojen suhteen kahteen kategoriaan. On niitä jotka pitävät aineettomista lahjoista ja niitä jotka puolestaan rakastavat perinteisiä paketteja kuten vaikkapa lämpimiä sukkia ja pyjamia. Mä olen mielestäni itse aika helppo lahjottava. Innostun todella paljon vaikka lämpimistä sukista ja suklaasta. Mitään sen enempää ei tosiaan tarvitse ihanaan joulufiilikseen, etenkin kun kirjat mulle tulee aina Kindlen maailmasta.

Nyt eletään taas perjantaita ja huomenna aloitetaan ystäväni hääpuvun etsintä. Ahh, can’t wait, hääliikkeet on mun silmääni ihan taivas ja ihanaa nähdä muita sovittamassa!<3 Sen jälkeen sit brunsseilua ja jouluostoksia ennen kuin ajellaan takas kotiin. Mukavaa alkavaa viikonloppua teille kaikille, alla yksi huikea alekoodi Zalandolle ja merkkituotteisiin sopiva 30%:n alekoodi Ellokselle ja muihin tuotteisiin sopiva 40%:n alekoodi, jota itse hyödynsin eilen tekemällä yhden joululahjatilauksen.

ps. Pieni joulukuusi on tyttäreni koristelema. Hän halusi kaikki ”timantit” siihen. <3

sisältää kaupallisia linkkejä

Lue myös

X