Nyt kun on virallisesti marraskuu voin aloittaa tämän liirumlaarumin joulun lähestymisestä, varoituksena kaikille, jotka ei niin joulusta välitä. Mulla on muutama hauska lahjaidea ja kävyt odottaa tuolla spraymaalausta, mutta kaikkein eniten innoissani olen tänä vuonna siitä, että saadaan ihan oikea joulukuusi, joka päästään 1.koristelemaan tytön kanssa ja 2.Max on jo sen verran vanha että osaa jättää sen rauhaan. Kakkoskohtaan viitaten: Maxin ensimmäisenä jouluna meillä oli joulukuusi, jota päädyttiin suihkuttamaan etikka-vedellä (kuten kaikkea muutakin mitä Max yritti jyrsiä) kun Max yritti käydä aina sen kimppuun.

PA310074

Kuuselle on jo paikkakin valmiina ja koristeet siihen osittain. Mä olen perinyt vanhemmilta meidän ikivanhat joulukuusen valot, jotka muuten toimii edelleen! Oliko laatu tosiaan niin paljon parempaa entisaikoina? Just nimittäin ostin yhdet jouluvalot, jotka hajosi saman tien. Sen lisäksi ollaan pikkuhiljaa valmistautumassa joulupäivään, käytiin nimittäin tilaamassa kokonainen kalkkuna, jonka valmistaminen onkin sit miehen äidin vastuulla.

PA310038

Me ollaan pari päivää ennen joulua vielä Tallinnassa Englannin-perheen kanssa ja ajattelin että sieltä vois sit ostaa juustoja/kalaa/viinejä yms muuta jouluun sopivaa ruokaa. Toisin sanoen, täällä odotetaan kaikkein eniten sitä kun puheensorina täyttää koko talon, takka palaa ja ulkona sataa (toivottavasti) lunta. Niin ja tietty sitä älyttömän hyvää ruokaa! Ehkä mä vähän romantisoin, mutta mitäpä sillä on väliä miten siitä arjestaan tekee mukavampaa. Uskon nimittäin siihen että positiivinen ajattelu tuo positiivisuutta elämään. Toki jokaisella meistä on kärsimyksiä ja vastoinkäymisiä (joillain enemmän, joillan vähemmän), mutta puhun nyt näin yleisesti ottaen. :

PA310049

Punainen lanka katosi jo kauan sitten, tai no, ei sitä ole tainnut koskaan tässä blogissa ollakaan. Ajatuksena oli kuitenkin näyttää muutama kuva meidän yläkerran sohvaryhmästä, joka sai toiset tyynynpäälliset osakseen. Se hyvä puoli tässä tyynyhulluudessa nimittäin on, että vaihtelunvaraa on ainakin tälleen kahteen eri kauteen!

Beiget palmikkotyynyt on aikoinaan hankittu Riviera Maisonilta, punainen tyyny Hennesiltä (tämä), raidallinen tyyny Hennesiltä (tämän kauden vastaava tuote), sinikuvioiset tyynyt on puolestaan Gripsholmin (*nämä). Matto on sama vanha ja hyväksi todettu Elloksen matto (*tämä, josta nyt 40 tai 30%:n ale, ks alla).

Alakertaan on tulossa lisäksi vielä pari tyynyä Hennesiltä, tilasin sieltä sellaiset luumun sävyiset tuomaan hieman lämpöä ja väriä sohville. Ottelen kuvia kun saapuvat!

40%:n ale Elloksella uusille asiakkaille täällä ja 30%:n ale vanhoille asiakkaille koodilla 345403. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

ps. Tässä istun meidän aurinkohuoneessa tekemässä töitä ja katselen ulos lumisateeseen, kylläpä on muuten kaunista!

X