elämä

Joulunpunainen neule ja ylipolvensaappaat

9.12.2016 Teksti: Xenia

PC010482PC010491PC010493PC010481

neule: Equipment (tämä malli)

farkut: Levis (*nämä)

kengät: Tamaris  (*nämä)

laukku: Coccinelle

kello: Tommy Hilfiger

Kerta tässä on puhuttu niin paljon joulusta niin jatketaanpas oikein jouluisella asulla. Ostin tämän Equipmentin kashmirneuleen pari vuotta sitten itselleni joululahjaksi ja tämä pitkä ja rento malli on kyllä just eikä melkein mitä minä neuleeltani haluan. En voi käsittää miten käytin nuorempana sellaisia ihoa myötäileviä puuvillaneuleita, joissa napa paistoi kilometrin päähän. On tainnut vain iän myötä iskostua päähän se ”sääntö”, että kireään alaosaan yhdistetään hieman vähemmän kireä yläosa ja toisin päin.

Pukeutumissäännöistä puheen ollen, mä taidan tosiaan olla tosi kaavoihini kangistunut. Pitäydyn hyväksi havaitussa pillimallissa, päädyn aina niihin väreihin joiden tiedän toimivan vuosikaudet ja mallien puolesta liputan pelkistetyn puolesta. Ihailen usein ulkomaisten fashionistojen pukeutumista, mutta vaikea ajatella, että osaisin harjoittelemallakaan päätyä erikoisempiin ja etenkään trendikkäisiin yhdistelmiin. Täältä ei tosiaan saa siinä mielessä mitään sen hetken kuumimpia trendi- vinkkejä, vaan ehkä enemmän sitä klassisempaa linjaa. Toisaalta eipä tämä olekaan muotiblogi, vaan tällainen sillisalaatti kaikkea mitä omassa elämässä on kullakin hetkellä meneillään.

Tällä hetkellä mulla on sellainen kohtuullisen rauhallinen olo. Ensi viikosta on tulossa vielä kiireinen kaikkine koulu- ja työhommineen ja saadaan muuten uusi auto ja käydään viemässä tämä nykyinen pääkaupunkiseudulle. Jännittää jo nyt miten uskallan ajaa ihan uudella autolla, vaikka itseeni luotankin kuskina, on se silti aika jännittävää!

Tänään on muuten ihan tavanomainen päivä, mutta jossain vaiheessa käyn hakemassa meidän toiseen joulukuuseen (pienempi, ”tytön” kuusi, joka tulee yläkertaan) jotain hieman vähemmän hillittyjä koristeita. Ajattelin kullan ja punaisen yhdistelmää, voisin kuvitella että tyttö tykkäisi siitä. Mies jopa ehdotti värikkäitä valoja, jotka ei ole meidän makua ollenkaan. Tyttö kylläkin pitäisi niistä, pitää miettiä miten pitkälle olen valmis menemään hänen ilokseen, heh.

Sen lisäksi pitäisi käydä viikonlopun ruokaostoksilla. Eilen hoidin jo siivouspuolen kuntoon niin voi sit viikonloppuna jättää kaiken muun tekemättä paitsi pyykit (mä pesen aina kaikki pyykit sunnuntaina, sit riittää puhtaita vaatteita koko viikoksi). Ainiin, sunnuntaina ollaan myös menossa joulumarkkinoille, mä tulen varmaan hulluksi siellä joululimppujen keskellä. En nimittäin tiedä mitään parempaa kuin tuore joululimppu esim graavilohen kanssa. Ai että!

Nyt lopetan tän ruokahaaveilun ja lähden viemään Maxia ulos. Pitäisi muuten kaivaa ne kenkiin laitettavat piikit esiin, on nimittäin aivan jäätävän liukasta. Koko ajan pitää jännittää kävellessä ettei kaadu. Asiaa ei muuten varmaan helpota se, että tänään on plus-asteita ja ensi viikosta miinusta, sanonpa vaan. 😀

Noni, nyt lopetan! Jos ette ole vielä kurkannut edellisen postauksen kilpailua niin tehkääpä se nyt! Mukavaa viikonlopun alkua! Mitäs te tykkäätte tästä jouluisesta asusta?

*kaupallisia linkkejä.

Xenia

Instagram

  • Nice to think about something pretty while suffering from tummy bug🤧. Some of my favourites💝 #naturalmakeup #lilylolo #everydayminerals #koraorganics #boho #zuiiorganic

xeniasday

Kommentit (16)

Mutru on mun kasvot peruslukemilla ja joskus itse kuvia ottaessa ei se hymy ole niin samalla tavalla aito kun jos kameran takana on vaikkapa oma mies. 🙂 Koittakaa kestää! 🙂

Kiva postaus 🙂 tuli yks kysymys mielee, puhutteko miehenne kanssa englantia keskenään? Vai onko hän opiskellut suomea? Ja miten teidän tyttö, puhuuko vahvemmin suomea vai englantia?

Ootko ikinä ajatellut tehdä postausta tästä ”kieliasiasta”? 😀 en oo seurannut babybearia, jos siel on sattunut jo olemaan ..

Me puhutaan englantia, mies kyllä ymmärtää auttavasti suomea, mutta menee helpommin näin. Tyttäreni puhuu suomea ja jonkun verran englantia. Ymmärtää kyllä kaiken mitä mieheni hänelle englanniksi sanoo, vastaus saattaa tulla sit kahdella kielellä tai pelkästään suomeksi. Näin se vissiin kaksikielisillä meneekin aluksi ennen kuin kumpikin kieli löytää oman ”lokeronsa”. 🙂

Totta joo! Kaksikielisyys on kyllä rikkaus 🙂 ja sinäki varmasti opit paljon englantia ja sehä on aina hyvä tulevaisuuden kannalta.

Tää kakskielisyys kiinnostaa hirveästi, kun itselläki ulkomaalainen mies, ei englantilainen mutta opiskellut yliopistossa englantia monta vuotta. Hän on nyt opiskellut paljon suomea, koska tuntuu että moni työpaikka vaatii sen suomenkielen vaikka hänen englanti on ”täydellistä”. Ja toki mietityttää, että sitten kun/jos lapsia, niin molemmat puhutaan omia kieliä mahd lapsille ja sit keskenään englantia. Mitähä siitäkin tulee haha.

Onko suomen kielen ”puuttumattomuus” aiheuttanut mitään ongelmia teille/sun miehelle?

Moi. Ihana joulunpunainen neule. Mä ostin just joulunpunaiaen. fleece.hupparin. ?. Kivaq viikonlopun alkua myös sinne.

Mainoslinkkiä mainoslinkin perään… aina välillä käyn kurkkaamassa oisko sinun blogilla antaa jotain muutakin, mutta ei enää ole ollut aikoihin. Eipä tarvitse enää lukea tätä mainosblogia eikä tilata Anna-lehteä, kun näin tasotonta blogia pitävät sivuillaan. En ole todellakaan ainut joka on tätä mieltä, mutta harmi ettet ota rakentavaa palautetta vastaan.

Siis tässähän oli kaksi mainoslinkkiä, joita ei tekstissä nostettu esiin. Itse kirjoitushan käsitteli ihan kaikkea muuta. Kannattaa vaan hypätä sellaisten kohtien yli mitä ei halua itse lukea. Aika hankalaa varmasti lukea sähköisesti mitään, jos haluaa olla täysin ilman mainoksia.

Ottamatta kantaa mielipiteeseesi blogin sisällön suhteen, olen ainakin itse huomannut, että huomattavan usein kommenttikentissä kysellään mistä mikäkin vaate/huonekalu/asuste/auto/koira/talo/lapsi/mies tai ihan mikä tahansa muu asia on hankittu. En siis itse ole yhtään yllättynyt että blogin kirjoittaja linkkaa jo valmiiksi tuotteita täällä. 😀

Yksi pyykkipäivä viikossa? Meillä kyllä puhtaita vaatteita riittää mutta tulee niin tuhottomasti pyykkiä, kun kolme lasta, että pesen joka päivä ja huomaan aina jo uutta ilmaantuneen.Yksi päivä kuulostaa varain luxukselta siis 🙂 ihana asu ja kiitos näistä jouluisista postauksistasi. Ihanaa joulua perheellenne!

Kaunis neule! Miten huollat kashmirneuleet? Pesuohjeissa taitaa olla käsinpesu.

Upean värinen neule! Edelliseen postaukseen liittyen, millä kameralla olet kuvat ottanut? Mitä kameraa muuten käytät kuvaamiseen?

Mikä auto teille tulee? T. Autoentusiasti ?

Jos värikkäät valot ilahduttaa tyttöäsi niin miksi oma esteettinen silmäsi ajaa tyttösi ilon ohi?

Ihana asu! 🙂 Tykkään juurikin sun asupostauksista, koska ne ovat klassisen kauniita ja tyylikkäitä, samalla yksinkertaisia ja ”normaaleja,” ei mitään yliampuvia tai erikoisia… Sellainen mielestäni antaa paremmin arkipukeutumiseen inspiraatiota! 😀

jatkossa lisää kuvia hymyn kera, näytät niin freshille 🙂 tuo mutru-ilme ei sovi kellekkään 😀

Mutru on mun kasvot peruslukemilla ja joskus itse kuvia ottaessa ei se hymy ole niin samalla tavalla aito kun jos kameran takana on vaikkapa oma mies. 🙂 Koittakaa kestää! 🙂

Tuo laukku on tosi ihana.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *