PC010482 PC010491 PC010493 PC010481

neule: Equipment (tämä malli)

farkut: Levis (*nämä)

kengät: Tamaris  (*nämä)

laukku: Coccinelle

kello: Tommy Hilfiger

Kerta tässä on puhuttu niin paljon joulusta niin jatketaanpas oikein jouluisella asulla. Ostin tämän Equipmentin kashmirneuleen pari vuotta sitten itselleni joululahjaksi ja tämä pitkä ja rento malli on kyllä just eikä melkein mitä minä neuleeltani haluan. En voi käsittää miten käytin nuorempana sellaisia ihoa myötäileviä puuvillaneuleita, joissa napa paistoi kilometrin päähän. On tainnut vain iän myötä iskostua päähän se ”sääntö”, että kireään alaosaan yhdistetään hieman vähemmän kireä yläosa ja toisin päin.

Pukeutumissäännöistä puheen ollen, mä taidan tosiaan olla tosi kaavoihini kangistunut. Pitäydyn hyväksi havaitussa pillimallissa, päädyn aina niihin väreihin joiden tiedän toimivan vuosikaudet ja mallien puolesta liputan pelkistetyn puolesta. Ihailen usein ulkomaisten fashionistojen pukeutumista, mutta vaikea ajatella, että osaisin harjoittelemallakaan päätyä erikoisempiin ja etenkään trendikkäisiin yhdistelmiin. Täältä ei tosiaan saa siinä mielessä mitään sen hetken kuumimpia trendi- vinkkejä, vaan ehkä enemmän sitä klassisempaa linjaa. Toisaalta eipä tämä olekaan muotiblogi, vaan tällainen sillisalaatti kaikkea mitä omassa elämässä on kullakin hetkellä meneillään.

Tällä hetkellä mulla on sellainen kohtuullisen rauhallinen olo. Ensi viikosta on tulossa vielä kiireinen kaikkine koulu- ja työhommineen ja saadaan muuten uusi auto ja käydään viemässä tämä nykyinen pääkaupunkiseudulle. Jännittää jo nyt miten uskallan ajaa ihan uudella autolla, vaikka itseeni luotankin kuskina, on se silti aika jännittävää!

Tänään on muuten ihan tavanomainen päivä, mutta jossain vaiheessa käyn hakemassa meidän toiseen joulukuuseen (pienempi, ”tytön” kuusi, joka tulee yläkertaan) jotain hieman vähemmän hillittyjä koristeita. Ajattelin kullan ja punaisen yhdistelmää, voisin kuvitella että tyttö tykkäisi siitä. Mies jopa ehdotti värikkäitä valoja, jotka ei ole meidän makua ollenkaan. Tyttö kylläkin pitäisi niistä, pitää miettiä miten pitkälle olen valmis menemään hänen ilokseen, heh.

Sen lisäksi pitäisi käydä viikonlopun ruokaostoksilla. Eilen hoidin jo siivouspuolen kuntoon niin voi sit viikonloppuna jättää kaiken muun tekemättä paitsi pyykit (mä pesen aina kaikki pyykit sunnuntaina, sit riittää puhtaita vaatteita koko viikoksi). Ainiin, sunnuntaina ollaan myös menossa joulumarkkinoille, mä tulen varmaan hulluksi siellä joululimppujen keskellä. En nimittäin tiedä mitään parempaa kuin tuore joululimppu esim graavilohen kanssa. Ai että!

Nyt lopetan tän ruokahaaveilun ja lähden viemään Maxia ulos. Pitäisi muuten kaivaa ne kenkiin laitettavat piikit esiin, on nimittäin aivan jäätävän liukasta. Koko ajan pitää jännittää kävellessä ettei kaadu. Asiaa ei muuten varmaan helpota se, että tänään on plus-asteita ja ensi viikosta miinusta, sanonpa vaan. 😀

Noni, nyt lopetan! Jos ette ole vielä kurkannut edellisen postauksen kilpailua niin tehkääpä se nyt! Mukavaa viikonlopun alkua! Mitäs te tykkäätte tästä jouluisesta asusta?

*kaupallisia linkkejä.

X