Xenia's day

Joutsen Finland / Arvonta

Teksti: Anna.fi
Mulle aukeni mahdollisuus lähteä kivaan yhteistyöhön suomalaisen Joutsen merkin kanssa. Mulle Joutsen on tuttu jo pienestä pitäen. Ensimmäinen untuvapeittoni ja untuvatyynyni olivat heidän mallistostaan ja tälle untuvaiselle tielle olen jäänyt. 
Joutsen on merkkinä jo suhteellisen vanha. Jo 75 vuotta he ovat valmistaneet kuluttajille erilaisia untuvasta valmistettuja tuotteita. Heidän vahvuutensa on kotimaisuuden lisäksi se, että heidän tuotteensa ovat eettisesti valmistettuja ja allergia ja astmaliiton suosittelemia. Eettisyys näkyy siinä, että untuva hankitaan elintarviketuotannon sivutuotteena eurooppalaisilta tiloilta, joissa eläimiä kohdellaan inhimillisesti, sekä kaikkia eläinsuojelulakeja ja -asetuksia noudattaen. 
Joutsen Finlandin erityisenä voimavarana pidetään untuvan puhtautta, joka on heidän oman untuvajalostusprosessinsa ansiota. Tämän ainutlaatuisen prosessin seurauksena saatu täyte on täysin allergisoimaton, koska raaka-aineesta saadaan pois kaikki pöly, hilse, rasva sekä eläinperäiset valkuaisaineet, jotka yleisesti voivat aiheuttaa allergiaa. Tämän myötä allergia ja astmaliitto onkin myöntänyt Joutsen Finlandille niin sanotun allergiatunnuksen, joka on puhtauden merkkinä Joutsen vuodevaatteissa. 
Joutsen Finland tunnetaan alunperin nimenomaan vuodevaatteistaan, mutta nykyisin heidän kokoelmansa sisältää myös suuren määrän meille suomalaisille varsin tuttuja untuvatakkeja. Uusinta uutta heidän mallistossaan on niin sanotut kevyt untuvatakit, jotka sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Minä sain valita mallistostani mieleisen yksilön, joka toimii jo nyt esimerkiksi t-paidan kanssa kauppareissulla. Syksymmällä sen voi pukea neuleen päälle ja talvelle alle voi koota useamman kerroksen. Untuva on materiaalina kevyttä, mutta lämpimää, koska se sitoo itseensä paljon ilmaa. Niinpä untuvatakki on ehdoton valinta talven paukkupakkasilla, jos haluaa pysyä lämpimänä. 
Alla kuvia valitsemastani kevytuntuvatakista, joka on päässyt käyttöön jo useamman kerran, vilukissa kun olen.

Se on ihana, kevyt ja lämmin, mutta menee todella pieneen kokoon. Minä valitsin tietenkin sinisen ystävänä tuon sinisen vaihtoehdon, mutta värivaihtoehtoja löytyy useampaa. Joutsen tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä, jos kiinnostusta sovitteluun on. Sitä ennen haluan kuitenkin yllyttää teidät pieneen kilpailuun, jonka palkintona on tämä Joutsen Finlandin keskipehmeä ja korkea untuvatyyny (ovh 85.00€), jonka sisältö 60 % untuvaa ja 40% untuvaista höyhentä.

Kilpailuun osallistutte jakamalla kommenttiboxissa oman mielipiteenne täydellisestä tyynystä ja peitteesta, sekä siitä, mikä täyte on teidän mielestä paras vaihtoehto mitä vuodevaatteisiin tulee. Kilpailuaikaa on ensi viikon sunnuntaihin 22.9 klo 21.00 asti, jonka jälkeen arvon voittajan, jolle tuo tyyny lähtee Joutsen Finlandin varastolta. Muistakaa jättää kommenttiin myös sähköpostiosoitteenne, niin saan yhteyden voittajaan! Kilpaonnea!:)

Lue myös

X