Xenia's day

Juhannus

Teksti: Xenia

mekko täältä (adlink)

Juhannuksen juhlinnat on nyt takana päin ja voi vitsit miten ihana viikonloppu meillä onkin takana. Perjantaina kokoonnuttiin ystävien mökille viettämään päivää ja ajeltiin sit hyvin väsyneiden lasten kanssa kotiin illalla ysin maissa ja mentiin itsekin nukkumaan tosi aikaisin – koko päivä raikkaassa meri-ilmassa vaikuttaa niin positiivisella tavalla väsyttävästi. Lauantaina tehtiin terassihommia ulkona ja saatiin mun isä ja hänen naisystävänsä meille grillaamaan. Kasvisruokavaliolla grillailu onkin ollut yllättävän helppoa, voisin tehdä tästä vaikka vielä erikseen postausta jos kiinnostusta on?

_DSC1127-2

Eilinen menikin sit terassihommia jatkaessa ja samalla auringosta nauttiessa. Tai no, mä kyllä jossain vaiheessa katosin pienimmän kanssa sisälle käymään läpi kaikkia leluja ja meidän komeroon vietyjä kenkiä. Yritin saada lasten kenkiin jotain tolkkua niin ei tule ostettua muuten kuin tarpeeseen, meillä kun näitä pareja on jo siinä määrin, että tuolle nuorimmalle tuskin tarvitsee mitään talvikenkiä esim ihan heti ostaa kun on about jokaisessa koossa pari. 😀

_DSC1310

Sanoinko jo muuten täällä, mitä me nyt ollaan tekemässä terassille? 😀 Kauheeta kun en muista mitä oon sanonut ja missä. Mä oon tällä hetkellä just se tyyppi, joka kertoo saman asian ainakin kahdesti. Tästä syytän kyllä katkonaisia öitä! Mutta siis terassistamme tulee isompi ja sinne upotetaan ulkoporeallas. Lisäksi terassi jatkuu matalampana talon takapuolelle, mihin tulee pieni kesäkeittiö (grilli, muurikkapannu, lasku ja työskententelytilaa, ulkotulipaikka sekä istuinryhmä pergolan alle. Naurettiin taas tuossa eilen kun mies oli lainannut kaivinkonetta ja kaivoi aivan intopinkeänä, että mitäköhän me vielä keksitään. Toisaalta nämä muutokset tekevät tästä kodista vielä entistä ihanamman ja jos sitten joskus kun/jos myydään tämä niin ehdottomasti helpomman myydä. Mä odotan ehkä kaikkein eniten sitä, että voin preppailla ruokia ulkona lasten leikkiessä. Suomen kesä on sen verran lyhyt, että siitä haluaa kyllä ottaa kaiken irti!

_DSC1320

Nyt mun pitäisi lähteä käymään pienen miehen kanssa ruokakaupassa ja hoitamassa pari muuta asiaa ja sit kotiin tekemään sapuskaa. Aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille! Mitenkä teidän juhannus sujui?

Lue myös

X