sisustus

Julisteet sisustuksen osana

29.8.2016 Teksti: Xenia

Lähes järkytyin kun tajusin kalenteria vilkaistessani, että ollaan asuttu tässä kodissa jo puoli vuotta! Aluksi roudailtiin suuremmat kalusteet paikalleen ja nyt ollaan keskittymässä hienosäätöihin ja siihen että tämä koti näyttää juuri meiltä.

Seinäpintaa meillä on paljon ja ollaankin kaivattu seinille jotain, ei vain oikein tiedetty että mitä. Kun Julisteita ja sisustustauluja myyvä Desenio otti minuun yhteyttä kysyäksensä mahdollisesta yhteistyöstä, vastasin kyllä tutkittuani ensin heidän valtavan valikoimansa.
P8280031

Yläkertaan halusimme jotain pehmeää sävyä, joka täydentäisi jo olevaa sisustustamme. Päädyimme Desenion taideaiheet- tagin alle ja sieltä löytyikin muutama juuri meidän makuun sopiva juliste eli Abstract No1 – juliste ja Abstract No3 – juliste. Olen todella tyytyväinen siihen miltä nämä julisteet tuolla seinällä näyttävät. Ensinnäkin ne tuovat sitä jotain ja lisäksi huomio myös kiinnittyy niihin sen sijaan että katselisi tuota rumaa ilmastointilaitetta (lets face it, ne eivät ole koskaan kauniita!)
P8030058

Olen jo aikoja puhunut siitä kuinka kaipaisin kodinhoitohuoneeseen jotain. Leikin jo ajatuksella että maalaisin nuo pari ei laatoitettua seinää jollain kivan vihertävällä sävyllä, mutta helpommaksi ratkaisuksi muodostui värin tuominen muutamalla kasvijulisteella jotka aseteltiin lähekkäin. Nämä löytyi Desenion kasviaiheet- tagin alta ja pakko myöntää, että meni kyllä tovi jos toinenkin ennen kuin päädyin juuri näihin, valikoimaa nimittäin riittää.

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen siihen miten paljon kotoisuutta muutamalla julisteella ja sisustustaululla saa aikaiseksi, meidän seinät todella kaipasivat jotain extraa! 🙂

Julisteet ja sisustustaulut saatu yhteistyönä