Xenia's day

Jurlique ihonhoitotuotteet

Teksti: Anna.fi
Olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden verran Jurliquen luonnonkosmetiikkasarjaa. Lupasin teille hieman käyttökokemuksia, kunhan niitä on kertynyt, joten tässäpä niitä. Nämä tuotteet ovat olleet minulla ja J:llä käytössä..

Mulla on nyt ollut käytössä siis Balancing Cleansing Lotion, Intense Recovery Mask, Rosewater Balancing Mist ja Soothing Herbal Recovery Gel.

Balancin Cleansing Lotion toimii kasvojen puhdistuksessa ja meikinpoistossa itsessään erinomaisesti. Tämän kanssa ei tarvitse erikseen silmämeikinpoistoainetta (paitsi, jos on vedenkestävää ripsiväriä!). Me molemmat olemme käyttäneet näitä tuotteita, ja molempien mielipide oli se, että tämä jättää jälkeensä raikkaan ihon. Itse en ole nähnyt mitään sen kummempia muutoksia ihossani, mutta toisaalta, mun iho on melko hyvässä kunnossa, joten sitä en odottanutkaan. Lähinnä olin skeptinen sen suhteen, toimiiko nämä luonnonmukaisemmat tuotteet ihollani hyvin, ja tähän voin vastata myöntävästi. 🙂

Intense Recovery Mask naamiota olen käyttänyt kerran viikossa tai parissa ja käyttänyt sitä yleensä kuorinnan jälkeen. Tämä lupaa heleyttää ja puhdistaa ihoa, ja varsinkin kesäkeleillä olen todennut tämän toimivaksi. Mulla on vähän omituinen iho, toisaalta se on kuiva, mutta varsinkin kuumalla se rasvoittuu enemmän. Tämä tuo jotenkin mattamaisuutta ja puhdasta tuntua ilman, että se kuivattaa ihoa, joka ainakin omassa tapauksessani on elintärkeä ominaisuus.

Rosewater Balancing Mist on ollut käytössä lähinnä kasvovetenä puhdistuksen viimeistelyssä. Käsittääkseni tämä toimisi myös kasvojen virkistäjänä esimerkiksi pitkien lentomatkojen aikana, mutta sitä en ole vielä itse kokeillut. 🙂

Jurlique Herbal Recovery Gel on näistä oma lempparini. Tätä olen käyttänyt etenkin aamuisin meikin alle ja jotenkin se kosteuttaa olematta yhtään liian rasvainen. Meikki levittyy tämän päälle hyvin, eikä ala samantien kiiltämään.

Jurliquehan kertoo brändinä itsestään seuraavaa:

”Vuodesta 1985 Jurlique on ollut edelläkävijä luonnollisissa ja korkea-tehoisissa ihonhoitotuotteissa. Jurlique on kotoisin Etelä-Australiasta, joka on yksi puhtaimmista ja luonnollisimmista paikoista maailmassa. Jurliquen tavoite on tarjota asiakkailleen puhtainta ja tehokkainta ihonhoitoa, luonnollisesti sekä hyödyntäen uusimpia innovaatioita ja tiedettä. Tähän Etelä-Australia on ihanteellinen sijainti saasteettomuutensa sekä australialaisen luonto-keskeisen elämäntyylin ansiosta. Jurlique noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita.”

Jurliquen tuotteiden sisältämistä ainesosista kerrotaan puolestaan seuraavaa:

”Yli 25 vuoden aikana Jurlique on kehittänyt satoja tuotteita, mutta visio tuotteiden takana on säilynyt samana. Jokaisen tuotteen sydän on tehokas sekoitus yrttejä ja kukkia, joiden elävä teho välittyy ihollesi. Monet näistä kasviuutteista on käsin kasvatettu Jurliquen omalla biodynaamisella maatilalla Etelä-Australiassa. Jurliquen tieteellisellä korkeatasoisella osaamisella ja teknologialla nämä kaikkein hienoimmat, tehokkaat, biodynaamiset ja orgaaniset luonnon ainesosat jalostetaan turvallisiksi ja toimiviksi ihonhoitotuotteiksi.”

Jurliquen omilla nettisivuilla oli mielenkiintoinen raaka-aine esittely, joka kertoo hieman raaka-aineista ja niiden käyttötarkoituksesta. Poimin esiin yhden esimerkin, mutta kannattaa käydä lukemassa muitakin, aika mielenkiintoista nimittäin!

Kysykää ihmeessä jos tulee mieleen jotain kysymyksiä. Noilta Jurliquen omilta nettisivuilta löytää aika kivasti tietoa siitä, mikä sopii millekin ihotyypille, jonka lisäksi löysin suomen kielisen tuoteoppaan, jossa on mielettömästi tietoa eri ihotyypeistä ja niille sopivista tuotteista!:)

Jostain syystä alkoi tehdä mieli mennä pesemään kasvoja, kaipa on ihan hyvä muistuttaa välillä itseään siitä, että kasvotuotteetkin voivat olla sekä luonnonmukaisia, että iholle hyviä!:)Mukavaa iltaa teille!

Hi guys! I am just writing about Jurlique products that I received few months ago. I’ve been using these  for a while and I have to say that I’m impressed that there are a product line which is good for your skin, but also good for nature. I suggest that you read more about these products, they are awesome. More information you can find here. Have a nice evening!

Lue myös

X