Xenia's day

Just in favorites

Teksti: Anna.fi
Mä katsoin alet ja kiinnitin taas katseeni sen jälkeen uutuustuotteisiin. Ja voi vide mitä uutuuksia siellä olikaan! 🙂

Aivan upea upea upea!! Aikalailla täydellinen parkatakki! Sos mulla ei jo olisi omaa, niin tämä olisi jo matkalla mua kohti!! Takki on Soaked in Luxuryn ja se löytyy tästä.

Nämä French Connectionin bandagemekot on täydellisiä! En oikein osaa päättää tykkäänkö enemmän tästä, vai noista parista myöhemmin tulevasta! Tämän mallin löydät tästä.

Tää menee vielä kesävaatekategoriaan, mutta toisaalta on sen verran simppeli, että menisi ensi kesänäkin. Jotenkin vain on malliltaan niin kaunis. Tämän Elise Ryanin mekon löydät tästä.

Peplum hulluus ei ole lähtenyt mihinkään, päinvastoin. Tämä mekko olisi täydellinen, ja toimisi tilaisuudessa kuin tilaisuudessa, helmakin on tarpeeksi pitkä! Closetin mekko löytyy tästä

Peplumin ja liilan yhdistelmä ei voi mennä pieleen! Aivan upea Very by Vero Modan jakku, joka löytyy tästä.

Tässä vielä toinen malli French Connectionin bandagemekoista. Aivan upeita kyllä molemmat!! Tämän mallin löydät täältä.

En vain voi olla kiinnittämättä huomiota kaikkeen missä on Peplum helma, milloinkohan mä kyllästyn?? ;D Nyt tästä Sofisticated takista on tullut myös musta väri valkoisen ja beigen rinnalle, mun mielestä kaikki toimii yhtä hyvin. Takin kaikissa väreissä löydät täältä.

Onpas tällä mallilla kivasti tukka tässä, mukavaa vaihtelua niille siisteille ja klassisille kiharoille. Nojoo, hiustyyli ei ollut syy siihen, miksi tämän kuvan tänne nostin esiin, vaan tämä takki. Nahkaa ja bikermallia samassa paketissa, toimii! Tämän Rock’n Bluen nahkatakin löydät täältä.

Mikä iskee teihin eniten!?

My favorite newbies from Nelly.com. I love, love, love that parka jacket! I also have to say, that French Connection can really make those bandage dresses, there’s no doubt about that. 😀 Which one is your favorite?? 🙂sisältää mainoslinkin.

Lue myös

X