Xenia's day

Kahvipaussi

Teksti: Anna.fi
Tentin jälkeen on yleensä aina samanlainen fiilis, sellainen vähän tokkurainen ja väsynyt olo. Minä tulin nopeasti käymään kotona ja kohta menen salille, jospa sieltä saisi pientä ryhtiä tähän päivään. Iltapäivällä tapailenkin suloista blogiystävää, jonka kanssa mennään sushille! 🙂 Illalla olisi myös syyskauden avajaiset, mutta en nyt vielä tiedä jaksanko mennä sinne, mamma on meinaan huomenna tulossa Helsinkiin. Muuten tuo tentti ei vaikuttanut varsinaisesti tähän työtaakkaani, ennen ensi viikon loppua pitää saada vielä tuhat asiaa tehdyksi, mutta sit helpottaa vähän!! 🙂
Kuvia muutamasta Nellyn uutuudesta, johon menin ihastumaan.. 🙂

Aivan ihania nuo molemmat, vasemman löydät täältä ja oikean täältä.

Voiko takkeja olla koskaan liikaa? 😀 No voi, mutta jokaisen kaapista tulisi löytyä ainakin joku über lämmin talvitakki kuten tuo vasuri. No worries, kyllä niitä löytyy edullisempinakin versioina, tämä nyt sattui vaan näyttämään niin ihanan pehmeältä ja muhkealta, että sen sisässä voisi melkein nukkua! 😀 Vasemmanpuoleinen täältä ja oikeanpuolimmainen täältä.

Tää mekko on U-P-E-A. Klassinen pikkumusta kauniilla yksityiskohdilla. Jos en olisi lähdössä matkalla, tämä olisi jo tulossa mua kohti. Mitäs tykkäätte? 😉 Tämän mekon löydätte täältä.

Raidat ei mene koskaan muodista, varsinkaan jos ne on toteutettu näin ajattomasti. Siniraidallisen neuleen löydät täältä ja punaraidallisen täältä.

Tässä pari esimerkkiä lämpöisistä takeista eri hintaluokissa. Edullisestikin löytää vaikka mitä, siitä on esim viime vuotinen Tove Parka hyvänä esimerkkinä. Vasemmanpuolimmaisen löydät täältä ja oikeanpuolimmaisen täältä.

Puseromaanikko Xeni huokaisee tässä kohtaa syvään, ja toivoo, että tämäntyyppisiä löytyy NYC:istä ja Dubaista. Aivan upeita molemmat. Kermanvärisen puseron löydät täältä ja vihreän kietaisumallisen puseron täältä.

Nää korkkarit muistuttaa suuresti YSL:n Tribute korkkareita. Kauniit kummassakin värissä. Beiget/nudet löytyy täältä ja mustat täältä.

Ja Membersin juttuja..

Honor Gold  (mekkoja!!)

Disney Couture (koruja!!)

Women’s Fragrances (erilaisia hajuvesiä!!)

Kling (upeita mekkoja ja toppeja)

Sellaisia juttuja löytyi tämän kahvituokion lomassa. 🙂

Nyt sinne salille keräämään voimia (henkisesti). 🙂

Kivaa päivänjatkoa!:)

sisältää mainoslinkkejä.

Lue myös

X