Xenia's day

Kaikki käyttämäni meikit

Teksti: Anna.fi

Ajattelinpa kuvailla teille kaikkia meikkejäni, myös niitä vähemmän käytössä olevia, mutta joita kaivelen aina silloin tällöin esiin..

Pohjatuotteet ensin

Yksi kysymys teille, joilla on tuota Lumenen kuultomeikkivoidetta. Onko teillä ollut vaikeuksia saada tasaista lopputulosta sillä? (mulle tulee sellaisia kohtia missä on paksummin sitä vaikka kuinka yrittäisin levittää).

Sen jälkeen erinäiset peitevärit yms.

Oikeanpuolimmainen on cliniquen ja ostin sen melkein kaksi vuotta sitten, eli todella riittoisa tuote kyseessä. 🙂

Sitten meikin kiinnitystuotteet.

All time favorite eli YSL:n irtopuuteri ja melkein yhtä hyvä kanssasisarensa, ja todella edullinen Rimmelin vastaava irtopuuteri.

Sitten aurinkopuuterit jne..

Vasemmanpuolimmaiset ovat avonin aurinkopuuterikuulat, jotka toimivat myös hohtopuuterin tavoin.. 🙂 Ja oikealla MAC:in aurinkopuuteri (sävy Bronze)

Sitten luomivärit.

Kolme alimmaista ovat Make Up Storen luomivärejä (joista tuo yksi meni kuvatessa rikki ARG sävyinään vasemmalta lukien powdery nut, brownie ja cookie ), vasemmalla ylärivillä ELF:in luomiväri (sävy butternut), sitten H&M:n (sävy Gold digger), sen jälkeen Oriflamen (sävy Harmony) ja oikeanpuolimmaisena Goshin (sävy Q 22 Driftwood).

Sitten ylijäämät eli käyttämäni poskipuna ja eyeliner

Molemmat Rimmelin ja poskipuna sävyä 016 Misty Rose ja eyeliner 001 Black.

Kuvailin huvikseni vielä kynsilakkani..

Huulimeikkejä en tähän liittänyt, mutta niistä olenkin tehnyt vähän aikaa sitten postauksen otsikolla käyttämäni huulimeikit, eli jos kiinnostaa niin voi käydä katsomassa. 🙂 Jos tulee jotain kysymyksiä esim sävyistä niin kysykää ihmeessä! Ihanaa illanjatkoa teille! <3

Lue myös

X