Xenia's day

Kamelinruskeaa

Teksti: Xenia

En nyt tiedä voinko syyttää pregancy brainia kun olin tulossa kirjoittamaan mitä olen tällä viikolla tehnyt, mutten yhtäkkiä muistakaan yhtään mitään. 😀 Kalenteria kun katsoo taaksepäin on viikko kuitenkin ollut aika kiireinen ja jokaisena päivänä on ollut tekemistä ihan laidasta laitaan. Tapaamisia, kuvailuja, kirjoittamista, kirjanpitoa ja sinne väliin myös ihanaa kasvohoitoa, ystävien kanssa vietettyä lounasta ja illallista ja huomenna kaikkein jännittävin tapahtuma kun minusta tulee pienen tytön kummi!<3

Tällä viikolla olen voinut hyvin, joskin parina päivänä olen ollut aivan jumissa ja ihan tavallisesta treenistä ja olemisesta lihasten palautuminen on raskauden aikana selkeästi hitaampaa. Toisaalta onhan se loogistakin kun ylimääräinen energia menee aikalailla vauvaan, joka taitaa kasvaa juuri tällä hetkellä todella hurjaa vauhtia. On jotenkin hassu ajatella, että tästä kolmen kuukauden päästä aletaan jo varmaan jännäämään sitä milloin vauva päättää syntyä. Olen sanonut aiemminkin, että mulla on sellainen fiilis, että tästä tulee huhtikuun vauva sit kuitenkin vaikka laskettu aika siellä toukokuun alussa olikin. Toisaalta mun entisten fiilisten paikkansapitävyys tietäen olen todennäköisesti edelleen raskaana joskus toukokuun puolivälissä. 😀

Tässä samalla kun fiilistelen pian alkavaa viimeistä kolmannesta yritän pikkuhiljaa myös suunnata katseen kohti reilun viikon päästä koittavaa lomaa. Saatoin muuten taas tänä aamuna löytää vielä paremman tarjouksen hotellista ja varasin siis nyt lopullisesti sen ihan alkuperäisen valintamme Abu Dhabista. EI voi muuta sanoa kuin, että kyllä aina tyydyttää löytää hyviä tarjouksia kun säästöä tässäkin tapauksessa syntyi lähes 300€. Ja kyllä tarkistin päivämäärät kuulkaa moneen otteeseen. Saan tästä varmaan vielä jonkun stressireaktion tulevaisuudessa aikaiseksi kun en enää luota omiin silmiini vaan kaikki on just in case tarkistettava vielä joltain ulkopuoliseltakin. ”Lukeehan tuossa nyt varmasti helmikuu eikä maaliskuu?”

_DSC1990_DSC1936_DSC2039_DSC1949

takki: H&M (vastaava /adlink)

neule: Pura (tämä)

farkut: H&M Mama (nämä /adlink)

kengät: Steve Madden (nämä)

laukku: Louis Vuitton

aurinkolasit: Ray Ban Clubmaster / nyt 25%:n alessa koodilla AURINKO25

Mutta siis. Maanantaina tosiaan vielä se lääkäri, josta sit pitäisi saada se todistus, että olen vielä lento- ja matkustuskunnossa. Onkohan kellekään tässä tapauksessa sanottu, ettei onnistu? 😀  No, siinä vaiheessa lienee suuri syy siihen, eli turha sitä kai murehtia etukäteen.

Nyt vaihtamaan vaatteita ja sit lounaspalaveriin. Eikö ole muuten ihania kuvia, mitä Janni on ottanut? Oon niin tyytyväinen mun kameraan. Ihanaa alkavaa viikonloppu kaikille!

Lue myös

X