Yleinen 19.11.2011

Kana-vuohenjuustosalaatti

Teksti: Anna.fi
Tekin varmasti tiedätte, että ihan lempparein ruokani on kana-vuohenjuustosalaatti. Sitä voisin syödä melkein joka päivä, ja aina jos mitään muuta ei tee mieli, on tämä satavarma vaihtoehto. Kuvailin saalatin teon vaihe vaiheelta. Ensin salaattipohja..

Mitä milloinkin sattuu jääkaapista löytymään. Tomaatti on kaikkein tärkein! 😀 Makeutta juuston vastapainoksi tuo joko viinirypäleet tai kuivatut viikunat paloiteltuna..

Kanana käytän  aina Rainbow fileeleikkeittä.

Ja juustona joko tätä..

tai sitten President Sainte Maurea.. Tähän väliin nappasin myös kuvan mikron kautta. Olkoon todisteena äitille, ettei siinä ole kovinkaan montaa rasvaista sormenjälkeä. 😀

Leikkaan juustosta muutaman viipaleen ja sitten pannulle saamaan vähän väriä..

Samalla viipaloin yhden fileen muutamaan osaan jotta ne saisivat väriä joka puolelta.. Tämän jälkeen herkullinen ruoka onkin valmis..

Nyt leffan pariin. 🙂 Kivaa päivänjatkoa!