Xenia's day

Karkkiväreissä

Teksti: Xenia

*-merkatut kaupallisia linkkejä

Huh mikä alkuviikko takana päin. Mitään muuta hyvää Norossa ei tosiaan ole kuin se, että se on ohi. Ensin sairastuin minä ja siihen perään mieheni. Lapsilla tämä taisi olla jo tosiaan viime viikosta ja tietenkin he sairastavat tällaiset paljon miedommin. Mikä siinä onkin, että aikuinen on paljon vaativampi potilas?

Joka tapauksessa. Nyt maistuu ruokakin jo ja samaten kahvi, joten ihan terveen kirjoissa ollaan. Katsottiin muuten se Madeleine McCann – dokumentti sittenkin loppuun (tiedän, tiedän, olen heikko) ja täytyy sanoa, että siinä on sen Making a Murdered -dokumentin lisäksi todella paljon kysymysmerkkejä herättävä ohjelma. Tapahtui mitä tapahtui, niin kyllä siinä silti muistuteltiin siitä, minkälainen maailma tuolla jossain on. Sellainen, jossa lapsia oikeasti viedään ja se jos mikä nostaa ainakin minulla karvat pystyyn. En nimittäin vanhempana oikein tiedä mitään pahempaa kohtaloa lapselle kuin se, etten tietäisi missä hän on ja miten hän voi. Huh. Oletteko te katsoneet dokumentin? Jäikö teillekin paljon kysymyksiä mieleen?

P3200251

Tuo dokumentti tuo muutenkin ainakin mulla pintaan niitä äitiyden ehkä vaikeimpia puolia. Minnulla ainakin saattaa välillä tulla aikamoisia pelkoja. Kaikenlaista näkee ympärillä ja vaikka pohjimmiltaan ymmärtääkin sen, että hetkessä on elettävä, niin kyllä silti joskus heikkoina hetkinä ihan sydäntä puristaa kun mieleen hiipii ne kaikki asiat mitä voisi tapahtua. Nämä kylläkin omalla kohdallani olivat pahimmillaan ihan tytön syntymän jälkeen, mutta osuvat välillä yhä edelleen kohdalleni.

P3200273

Äitiyden peloista kevääseen, sillä olen nyt aika vahvasti sitä mieltä, että se on tulossa ihan pian. Jotenkin eilen aamulla oli nimittäin tosi keväinen ilma kun aurinkokin pilkahteli vähän ja siitä tulikin mieleen, että pitäisi hankkia lapsille välikausiasut. Kauhean vaikea vaan päättää, mitä kokoa ostaa pienemmälle, joka kasvaa ja on nyt varmaan jotain 92 cm pitkä. 92 ei mahdu välttämättä enää syksyllä päälle, mutta onko 98 auttamatta liian iso. Kyllä on vaikeita päätöksiä..

Toinen asia mitä ollaan funtsittu on auto. Meillä nimittäin loppuu leasing soppari loppuvuodesta ja pitää tätä miettiä jo nyt kun osassa autoja on jopa puolen vuoden toimitusaika. Meillä on kuitenkin se kolmas lapsi vielä toiveena, joten haluttaisiin sellainen auto mihin saadaan kolme istuinta takapenkille ja joka ei ole älyttömän hintava. Mietittiin Skoda Kodiaqia, mutta siihen ei vissiinkään mahdu vierekkäin kolmea. Peugeot 5800 olis ulkonäön puolesta miellyttävä ja siihen vissiinkin mahtuisi kolme vierekkäin. Onko kellään kokemusta siitä? Saa myös antaa vinkkejä maasturityyppisistä kolme istuinta takapenkille vetävistä autoista, mitkä ei maksa maltaita tai vedä sellaista määrää bensaa, että pahaa tekee..

P3200249

Neule: Blue Sportswear (saatu pr näytteenä, löytyy täältä)

tekohnahkahousut: Bubbleroom (*nämä)

kengät: Adidas Stan Smith (*nämä / 30 %:n alessa)

laukku: Fendi

Niin ja siis kolmatta ei ole vielä tuloillaan, mutta olen tosi positiivisella mielellä raudan syönnin vaikutuksesta kiertoon. Viime kuu oli nimittäin parempi kuin kertaakaan lasten välillä tai pojan syntymän jälkeen. Maha voi tosi huonosti pari viikkoa, mutta jatkoin vaan raudan syöntiä ja nyt menee jo hyvin. Ajattelin mennä nyt ensi kuussa verikoekontrolliin samalla kun käyn tsekkauttamassa sen kystan ja katsoa mihin suuntaan ovat rautavarastot meneillään. Jos siinäkin vaiheessa näyttää huonolta niin sit muita vaihtoehtoja katsastamaan.

Mutta siis. Tuntuu kuitenkin siltä, että tässä on oltu energisempiä. En tiedä onko vain sattumaa, lomalla kerättyä energiaa vai mitä, mutta tuon noronkin jälkeen tuntui kuin olisin voinut lähteä lenkille. No. Ensi kuussa ollaan sen suhteen viisaampia, mutta fiilis on hyvä ja sehän sopii hyvin.

Meloista sillisalaattia kuten yleensäkin, etenkin kun mun piti tulla näyttämään tämä karkkineule, jonka yhdistin valkoisiin tennareihin (JES). Oletteko te muuten aivan täynnä kaikkia talvikenkiä jo?

Lue myös

X