Xenia's day

Karkkivärejä

Teksti: Anna.fi
Käväin huollattamassa ripset Bowssa ja painuin sieltä suoraan salille. Teki mieli vetää jotain oikein värikästä päälle, ja itseasiassa tää toimii mun mielestä ihan hyvin. Tuohon vain joku toinen laukku (kuten see vaalea uutukainen), niin kokonaisuus olisi todella hyvä..
paita ja jakku: Zara
housut: Bebe
kengät: H&M
laukku: Longchamp
Tein äsken salilla todella hyvän treenin. Oli vaikea kävellä portaat ylös kotiin, kun pakarat ja reidet on niin jumissa. Saliharjoittelu on kyllä todella koukuttavaa, kun siinä alkaa nähdä tuloksia todella nopeasti. Muutenkin fiilis on aivan eri kun tässä ei yritetä niinkään laihduttaa, vaan saada kroppa sellaiseen kuosiin, että peilikuva miellyttää. Nyt jo huomaa kuinka takapuoli on muokkaantunut ja samaten kädet ja vatsa. 🙂 
Tietenkin paras tulos saadaan yhdistämällä aerobista ja lihaskuntoharjoittelua, sillä tärkeintähän urheilussa on se, että sydän ja mieli voi hyvin. 🙂 En ennen edes pohtinut omaa sisäistä hyvinvointiani, mutta jotenkin sitä iän karttuessa alkaa ajattelemaan tuotakin puolta pikkaisen vakavammin. Tiedän, että mullakin on sukurasitteena korkeaa kolesterolia, joten ainakin voin pyrkiä semiterveellisillä elämäntavoillani taistelemaan sitä vastaan (juustoista en silti luovu hemmetti!!:D). 
Loppupeleissä oon sitä mieltä, että kohtuus kaikessa. Toki moni varmasti tykkää syödä koko elämänsä pelkkää terveysruokaa, mutta mä tykkään aivan liikaa herkuttelusta. Mikään ei oo parempaa kuin hyvä ruoka. Naureskelin tälle jo äsken salilla ollessani, kun huomasin vatsalihaksia tehdessäni pohtivani sitä, mitä ruokaa mä tekisinkään lounaaksi. Mun mielestä ruuan pitää aina maistua hyvältä (siksi sitä juustoa aina lisäänkin sinne:D), en vain voi esimerkiksi syödä pelkkää salaattia ja katkarapuja. Toisaalta, eikös se kultainen keskitie olisi kaiken suhteen hyvä valinta. Sopivissa määrin liikuntaa, sopivissa määrin herkuttelua, sopivissa määrin kaikkea. Ainakin mä voin sanoa voivani tällöin parhaiten. Mulle se vointi kun tulee myös niiden arjen pienien ilojen (kuten karkin:D) kautta. Mikään ei oo parempaa kuin saada endorfiinia treenaamisesta, ja sen jälkeen painua esim leffaan karkin kera. 
Tässähän tulee karmea nälkä, pakko mennä tekemään ruokaa. Päädyin pohdinnassani siihen, että teen eiliseltä jääneen lehtipihvin ja sen lisäksi jotain hyvää. Hemmetti kun tekis mieli halloun juustoa,pitäisiköhän käydä sitäkin vielä hakemassa. :D?
Hauskaa tiistaita kaikille! 🙂

Lue myös

X