Xenia's day

Kärsimätön(kö)?

Teksti: Anna.fi
Te kaikki olette varmaan tässä yhteisen matkamme varrella huomanneet sen, että en ole sieltä kärsivällisimmästä päästä. Jos saan jostain päähän pinttymän, en ihan oikeasti pääse siitä yli, vaan selailen ja mietiskelen asiaa tunti- ja päivätolkulla. Sanomatta on tietenkin selvää, että tenttikirjallisuudesta ei tällaista päähänpinttymää ole tullut, harmin paikka sinänsä. 😀
Sain tuossa muutama viikko takaperin päähäni sen, että minä tarvitsen hyvän aurinkovoiteen Dubaihin. Meillä on kaikkia korkean suojakertoimen tuotteita, mutta pienemmällä suojakertoimella varustetut tuotteet, kuten myös kasvotuotteet, uupui kokonaan. Lopputulos..
Mietiskelin täällä blogissakin erilaisten aurinkotuotteiden eroja ja päädyin sitten Clarinsin voiteisiin. Nää ainakin tuoksuu ihan mielettömältä, että ainakin näiden käyttö on siinä mielessä luxusta. Jossain tämän tuoksun olen aiemminkin haistanut, olisikohan mammalla joskus ollut jotain tästä tuoteperheestä. Hajumuisti on muuten ihan älytön, välillä tulee sellaisia deja vuita jostain tuoksuista, että ihan pelottaa.
Suihkeesta sen verran vielä, että se on tarkoitettu sekä kropalle, että hiuksille, joten monikäyttöinen tuote auringon alla käytettäväksi. Nassulle sitten oma tuotteensa, joka estää auringon ihoa vanhentavaa vaikutusta. Mielenkiinnolla jään odottamaan (hyvin kärsimättömänä tosin), että pääsen näitä kokeilemaan. Ei oo hei enää kuin melkeinpä tasan kaksi kuukautta, niin pääsen lämpöön!:)
Yksi juttu mun pitäisi vielä hankkia, ja se olisi joku uber kosteuttava after sun voide. Clarinsilla on omansa, mutta onko se hyvä? Saa antaa vinkkejä, jos jollakulla on mielessään joku kehumisen arvoinen tuote. 
Loppuun vielä vinkkiä Bown sivuilla käytävästä arvonnasta, jossa palkintona on 130 €:n arvoinen Redken Smooth Lock paketti. Tää sarja on uudistettu entisestä Smooth Downista, ja se toimii! Noora käytti tätä mun tukkaan viimeksi ja voin sanoa, että paremman tuoksuista shampoota saa hakea! Näissä oli erikoisuutena muun muassa lämpösuojia yms juttuja, ja ainakin Noora sanoi, että vaikuttaa jopa edeltäjäänsä paremmalta. Jos teillä on siis hiustuotehyllyssänne tällaisen paketin mentävä paikka, niin suunnistakaahan tänne osallistumaan!!:) 
I already bought sun lotions for our trip. I’m not the most patient person on the world, that’s for sure! 😀 I still have to wait for two months, but luckily me and Mona have the trip to New York in a month! So, now I just have to wait and concentrate on other, more important things! 😀 
Follow me on Facebook

Lue myös

X