xenia's day

Kashmir-villainen oloasu

Teksti: Xenia

joggersit täältä (kaupallinen linkki)
neule täältä (kaupallinen linkki)

Vaikka olenkin leggingsityyppi henkeen ja vereen olen lähiaikoina kaivannut niiden rinnalle sellaista mukavaa oloasua, joka olisi minun näköinen (eli musta tai harmaa. 😀 ) ja samalla myös lämmin. Olin miettinyt jo pidempään kashmir-villaisen setin hankintaa kun bongasin nämä kaksi vaatekappaletta Hennesin Premium mallistosta. Tilasin ne itselleni ja sehän olikin rakkautta ensitestailulla. Jopa niin suurta rakkautta, että tällainen tulee minulle myös harmaana (joskin neule on siinä hieman eri mallinen, mutta oversided myös.

Koosta sen verran, että jos innostutte niin alaosasta ottaisin ihan oman koon (minulla s, joka on aavituksen reilu, mutta mieluummin niin päin mielestäni) ja yläosasta sit kahden koon väliltä ehdottomasti pienemmän. Itse olen yleensä yläosasta kokoa xs tai s ja tämä on xs ja kuten näkyy, siinä on reilusti tilaa (joka on siis aivan ihana asia). Itseasiassa aamusta yhdistin tämän neuleen tiukempaan alaosaan ja tykkäsin tästäkin lookista kovasti. Jestas, että näitä mustia asuja nyt puskeekin. 😀

IMG_6942

Neule täältä (kaupallinen linkki)

leggingsit Aimn

Kengät: S.Oliver / Zalando

Laukku: Chanel WOC

takki: Bubbleroom (useamman vuoden vanha)

Tästä tuleekin muuten kysymys mieleen? Oletteko te sellaisia, jotka vaihtavat vaatteet aina kotiin tullessanne vai käytättekö samoja vaatteita riippumatta siitä, oletteko töissä/vapaa-ajalla?

X