Xenia's day

Kashmiria ja nahkaa

Teksti: Xenia

Tässä taitaakin olla viimeinen asu, jossa ”piilottelen” mahaa, tässä se tosin alkoi käydä hieman hankalaksi kun vyötärönseutu on jo sen verran näissäkin kuvissa kasvanut. Näiden kuvien myötä saa sanoa heipat näille lyhyemmille neuleille, en halua niitä turhaan venyttää, saatikka näytellä napaa, joten pysytellään pidemmänmallisissa yläosissa ja mekoissa.

Vaatteista puheen ollen. Olen nyt jo huomannut ihan erilaista pukeutumista kuin viime raskaudessa. Silloin käytin paljon isoja neuleita, jotka toisaalta isoon mahaan yhdistettynä eivät välttämättä tee kropalle mitään (ainakaan mun kropalle): Itseasiassa juuri tällä hetkellä isoa neuletta käyttäessä on vain sellainen fiilis että kyseessä olisivat puhtaat joulukilot, mutta tyköistuvimmilla vaatteilla olo on paljon itsevarmempi ja kauniimpi. Mulla on nyt jonkun verran joustavia mekkoja alesta hankittuna, jotka menee varmaankin koko talven ja kevään. Löysin sitä kautta myös todella kauniin, ja mikä parasta, mukavan mekon myös ystäväni ensin kuun häihin. Eli siis tähän mennessä kaikkein mieluisin raskausajan vaate on ollut joustavat ja tyköistuvat mekot!

PC150102PC150096PC150099PC150102

neule: Marks & Spencer (tämä)

takki: Burberry (*vastaava)

housut: Bubbleroom (*nämä)

laukku: Chanel GST

kengät: Pomar (nämä)

kello: Tommy Hilfiger (tämä)

rannekoru: Hermes (tämä)

Mitään sen kummempaa takkia en ajatellut ostaa, hankin sen beigen mikä menee sit sopivasti myös tulevaisuudessa. Nämä napitettavat versiot kun ei todellakaan mene kiinni enää kauniisti vaan napit oikein irvistelee. Lämpimimmillä säillä on toki ok pitää takkia auki, mutta näillä 20 asteen pakkasille ei käy edes mielessä. Onneksi Canada Goose menee edelleen päälleni just ja just ja luulen että se toimii ehkä vielä ensi kuunkin jos oikein lykästää. Vähänhän se kiristää, mutta kunhan pysyy lämpimänä.

Eli toisin sanoen tähän mennessä hankkimani raskausvaatteet rajoittuvat pariin farkkuihin, trikoisiin leggareihin (yes they’re back!!!) ja pitkiin toppeihin. Rintsikoita olen hankkinut isommassa koossa, niille saa taas varmaan heittää hyvästit heti raskauden jälkeen.

Tästä asusta kuitenkin sen verran että aion tähän ehdottomasti pukeutua myös ensi talvena! Tykkään nimittäin kovasti tuosta pehmeän kashmirin ja nahkahousujen yhdistelmästä ja siitä miten harmaa takki yhdistää niitä niin kivasti.

Tämän päivän kuulumiset ovat pirteämmät kuin eilen, mutta tänään taidetaan pysyä neljän seinän sisällä. Nuo 20 asteen pakkaset on ehkä vähän liikaa pulkkailulle ja mun edelleen kipeälle kurkulle. Sen sijaan syötän kovaa vauhtia puita takkaan, että säästyy lämmityskuluissa. Olin kovin ylpeä itsestäni eilen kun onnistuin lämmittämään alakertaa lähes kahden asteen verran, siitä nimittäin tosiaan on hyötyä kun ulkolämpötilat on todella kylmät, ilmavesilämpöpumppumme nimittäin toimii about 20 pakkasasteeseen asti ja sen jälkeen mennään suoralla sähkölämmityksellä, mikä on tietysti aika paljon kalliimpi lämmitysmuoto. Toistaiseksi meillä on pysynyt lämmityskulut todella alhaisina ja esimerkiksi kylmältä marraskuulta koko sähkölasku oli yhteensä 150€ sisältäen siis lämmityksen. Tuolloin oli kuitenkin pidempi kylmä kausi eli ei mielestäni paha, talossa kun on kuitenkin 200 neliötä.

Nyt lopetan teidän piinaamisen lämmityskuluista ja siirryn leikkimään neidin kanssa kahvikapseleilla. Hän on repinyt kaikki meidän nespressokapselit kaapista ja tekee niistä erilaisia eläinkuvioita, niin suloista! Tätä tää lapsen kanssa kotona olo muuten on, sitä tekee sen mitä ehtii ja kirjoittaa silloin kun lapsella on mielekästä tekemistä. Odotan kyllä jo kovasti sitäkin että pääsee ensi viikon alusta takaisin tekemään opintoja, tässä on kuitenkin oltu tytön kanssa kotona lähes kuukausi. 🙂

Mitä ihaninta talvista päivää teille kaikille, pysykäähän lämpimänä!

*kaupallisia linkkejä.

Lue myös

X