Xenia's day

Kasvohoito Unna Nordic – tuotteilla

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö / Kasvohoito ja tuotteet saatu

Kävin Porvoolaisessa Ecoskinissä nauttimassa uusilla Unna Nordic tuotteilla tehtävästä kasvohoidosta. Vaikka ihoani en ongelmaihoksi laskisikaan, on minulla kuitenkin omat ärsytyksen aiheeni. Etenkin otsassa ja leuassa minulla on usein tukkeumia, jotka pahenevat talvella ja muutoinkin t-alueelle aina välillä puskee näppyä. Kiitos hormonit!

Unna Nordic on suomalainen luonnonkosmetiikan ammattilaissarja, jonka raaka-aineet tulee Suomen metsistä. Raaka-aineina on muun muassa koivunmahlaa, havuja, ruusunmarjaöljyä ja kollageenin muodostumista tehostavaa fermentoitua granaattiomenan uutetta.
Tuoksut ovat ihanan metsäisiä ja raikkaita, todella suuresti omaan mieleeni.
Unna Nordic on kehitetty kosmetologien toiveesta, markkinoille haluttiin laadukas premium-luokan sarja, jossa kosmetologi valitsee asiakkaan iholle sopivat tuotteet. Tämän vuoksi sarjassa ei ole varsinaisia linjoja, vaan jokaiselle räätälöidään oma ”paketti”.

P1160153

Johannan tekemä hoito alkoi ILTA puhdistusöljyllä, joka imee tehokkaasti meikin ja talin itseensä. Tämän jälkeen iholle laitettiin neljän saven puhdistusgeeliä (RAITA) , joka puhdistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Näitä kahta sain kotihoitotuotteiksi ja olen niistä kovasti pitänyt. Lisään öljyä ensin kuivalle iholle, sen jälkeen puhdistusgeeliä ja sit vähän vettä. Pyörittelen kasvot puhtaiksi ja huuhtelen ja iho on todella raikas eikä meikin jäämiä ole silmien alla eikä muuallakaan. Nimimerkillä kaksoispuhdistuksen nimeen nykyisin vannova.

P1160157

Kuorinnaksi Johanna valitsi iholleni PAJU turve-hiilikuorinnan, joka on loistava iholle joka kaipaa kirkastusta ja jossa on pieniä mustapäitä.
Ihoni höyrytettiin ensin ja puhdistettiin sitten käsin. Käsin tehtävä puhdistus on tehokkain, mutta ultraäänipuhdistus on myös hyvä vaihtoehto jos haluaa kivuttoman puhdistuksen. Mua ei pieni nipistely haittaa ollenkaan joten menen tehokkainta tietä mielelläni.

Tätä Paju -kuorintaa olen käyttänyt naamiona niin, että annan sen vaikuttaa 10-15 minuuttia ja kuorin ihon sen jälkeen. Näin se on ikään kuin kaksivaikutteinen ja toimii naamiona ja kuorintana samaan aikaan. Suosittelen lämpimästi jos pidätte turvekuorinnoista!

P1160154

Puhdistuksen jälkeen iholle suihkautettiin kaksi kerrosta HAVU kasvovettä, joka raikastaa ihon sekä tuo paljon kosteutta iholle. Jos iho on pintakuiva, kuten minulla, ovat kasvovedet ja etenkin seerumit todella must. Itseasiassa en osaisi edes elää ilman seerumiarsenaaliani, joita sekoittelen vähän tilanteen mukaan.

Kasvoveden jälkeen iholleni laitettiin PIHLA kosteuttavaa seerumia, jossa on runsaasti hyaluronihappoa ja antioksidanttista mesimarjauutetta. Kotiin sain puolestani tuon collagen booster AINA -seerumin, jota käytän aamuin illoin voiteen alla.

Seerumin jälkeen Johanna laittoi kasvoilleni LAUHA sleeping maskin, joka rauhoittaa ja ravitsee ihoa. Kyseessä siis naamio, jonka voi jättää iholle yön ajaksi ja käyttää jopa 3-4 kertaa viikossa. Toimii todella hyvin esimerkiksi silloin jos iho tarvitsee pientä extraa, kuten vaikkapa talven kylmyydessä!

Kaiken tämän jälkeen Johanna hieroi  kasvojani, mikä rauhoittaa sekä ihoa että parantaa ihon mikroverenkiertoa ja poistaa nesteitä kasvoilta.
Lopuksi sain vielä niska- ja hartiahieronnan kuumilla kivillä. Ai että, täydellistä itsensä ja ihon hemmottelua!

Onko tämä luonnonkosmetiikan sarja teille tuttu? Jos kasvohoito on suunnitteilla, suosittelen lämpimästi Ecoskiniä, aivan ihana paikka!

Lue myös

X