Xenia's day

Kasvojenhoitotuotteita ja ihon tilannetta

Teksti: Xenia

Kävin viime viikosta taas rentoutumassa Sara H:n luona ja siinä samalla sain mukaani yhteistyön merkeissä Yon-Kan jo tutuksi tulleita tuotteita ja extrana pari uutukaista:

P4260340

Ylläolevista enemmän tietoa syksyllä kirjoittamassani postauksessa, mutta lyhykäisyydessään Gel Nettoyant on puhdistusgeeli, joka puhdistaa ihon meikistä ja muista epäpuhtauksista todella raikkaaksi kuivattamatta ihoa lainkaan. Pesun jälkeen suihkutan Lotion Yon-ka kasvosuihketta, joka on ikäänkuin kasvovesi. Tämä on mun pelastus. Kasvot virkistyy ihan silmissä ja raahasinkin tätä mukana myös matkakokoisena lennoilla.

Kasvosuihkeen jälkeen sit ensin tuo alempana oleva seerumi ja sen jälkeen tutuksi käynyt Hydra N1 -kasvovoide. Silmänympärysiholle lisään pienin taputuksin Phyto-Contour silmänympärysvoidetta, joka kirkastaa ja vie pois silmäpusseja. Loistava tuote!

P4260348

Ja sit muutamaan uuteen tuotteeseen, jotka olen myös saanut Yon-Kalta yhteistyön merkeissä. Creme55  on nesteitä poistava fytoaromaattinen vartalovoide, joka sisältää mm. murattiuutetta ja muita nestekiertoa aktivoivia kasviuutteita. Käytän tätä yleensä iltaisin kylvyn/suihkun jälkeen ja etenkin jalkoihin ja pohkeisiin. Myönnän, että saatoin vinkata tästä miehelle, joka onkin antanut muutamana iltana jalkahieronnan tämän kanssa. Jalat on todella koetuksella lisääntyneen painon alla ja tämä tuntuu ihanan viileältä ja virkistävältä iholla! Voidetta tulisi  hieroa sydäntä kohti suuntautuvin liikkein, keskittyen erityisesti turvotusta kerääviin alueisiin, kuten juuri esim nilkkoihin. 94% raaka-aineista luonnollista alkuperää. Hintaa tällä on 55,00 (125 ml).

P4260352

Mulla oli aiemmin käytössä se paksumpi öljyseerumi, joka on loistava juurikin talvea kohden ja talven aikana. Kaksi purkkia on kulunut viimeisen reilun 6 kk:n aikana ja nyt oli vuorossa hieman kevyempi Defense+  antioksidanttinen öljyboosteri, joka kirkastaa ihoa ja suojaa sitä ympäristön rasitukselta, kuten ilmansaasteilta, vapailta happiradikaaleilta ja vastaavilta. Nämä ympäristötekijät hapettavat ihosoluja nopeuttaen ihon ikääntymisprosessia ja aiheuttavat näin ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ihossa. Vaikuttavina aineina tässä on muun muassa hyvin tehokkaina antioksidantteina tunnetut männyn polyfenolit. 99% raaka-aineissta luonnollista alkuperää. Tätä olen laittanut yleensä joko ennen kasvovoidetta aamuin illoin tai vaihtoehtoisesti sen voi sekoittaa myös voiteen joukkoon. Hinta on 55,00 (15 ml).

Sara teki minulle tosiaan taas Alpha Vital -hedelmähappohoidon, joka on eittämättä paras kasvohoito jossa olen koskaan ollut. Ensinnäkin se lämmin, pehmeä peti ja kasvohoitoon kuuluvat niskahieronnat takaavat sen, että hoidon jälkeen on vähintään tokkurassa siitä rentoutumisesta, puhumattakaan siitä miltä iho näyttää ja tuntuu.

IMG_0429

Meille tuli puhe myös siitä ongelmasta, mikä on ollut mulle ennen todella tuttu etenkin talvisin. Olen nimittäin vuosikaudet kärsinyt talvisin todella pintakuivasta ihosta, jota olen kuivattanut entisestään ihooni sopimattomilla tuotteilla. Sara itseasiassa sanoikin, että tämä on todella yleinen ”vaiva” monella naisella ja että hyvin moni huomaa suuren muutoksen kun lakkaa pesemästä kasvoiltaan kaiken hyvänkin pois. Puhtaus on hyvä juttu, kiristävä ja kuiva tunne ei. Joka tapauksessa, tänä talvena en ole kertaakaan kärsinyt kuivasta saatikka hilseilevästä ihosta, joka aiemmin oli etenkin nenän alueen ongelmana.

Nyt lähiaikoina olen jotenkin pitänyt siitä, että iho näyttää mahdollisimman luonnolliselta ja pohjameikiksi onkin lähes päivittäin valikoituinut jotain todella ohutta sävyttävää voidetta/seerumia. Silmien alle ja nenän pieleen vähän peitevoidetta ja puuterinkin voi jättää melkeinpä väliin ja sipaista kasvoille vain vähän aurinkopuuteria ja poskipunaa. Loppuun vielä huolitellut kulmat ja vähän ripsaria niin päivämeikki on valmis.

Ja loppuun vielä arvontaa. Jollekin teistä nimittäin lähtee palkintona tuo Yon-Ka Defense+ öljyboosteri. Kilpailuaikaa on viikko eli 10.5 asti ja osallistuminen tapahtuu kertomalla kommenttiboxiin oman ihotyyppinne ja hieman ihonhoitorutiineitanne. Paljon onnea! 🙂

Sara H -hoitola löytyy Kruununhaasta osoitteesta Mariankatu 26 ja lisäinfoa hoidosta ja tuotteista voi kysyä osoitteesta sara@sarah.fi tai puhelinnumerosta +358505950145.

Hoito yhteistyössä Sara H:n kanssa ja Yon-Ka tuotteet saatu blogin kautta.

 

X