Xenia's day

Kasvojuttuja.

Teksti: Anna.fi
Olin ottanut jo kameralle kuvia valmiiksi näistä tuotteista joten ajattelinpa tässä makoillessa kirjoittaa näistä. Mun eilinen päiväni ja tämä päivä on kulunut pitkälti Finrexin-nukkuminen-Finrexin-nukkuminen-suklaansyönti-Finrexin-nukkuminen akselilla ja vieläkin väsyttää ja on kyllä nuutunut olo. Yleensä en malta olla paikallani, mutta nyt aion pystyä siihen niin ei tarvitse koko syksyä potea sellaista ärsyttävää pikkuflunssaa. 🙂 On kyllä melko lääkkeillä täyteenpumpattu olo, mutta ehkä se auttaa. J oli ihana ja teki mun ohjeillani tomaattivuohenjuustokeittoa joka on juuri parasta tässä olotilassa. Nyt kumminkin mielipidettä näistä Lumenelta kokeiluun saamistani tuotteista.
 Lumenen Vitamin C sarjan kasvotuotteita. Mulla on melko kuivahko iho ja yleensä olen lätrännyt jollain tehokosteuttajilla, mutta tämänkin kosteutus riittää todella hyvin. Vitamin C sarjan tarkoituksena on heleyttää ja koska aina olen siitä heleästä lopputuloksesta tykännyt, olin hyvin kiinnostunut näitä kokeilemaan. Tuo vasemmanpuolimmainen (ravitseva tehohoito) on tarkoitettu käytettäväksi päivä- tai yövoiteen alla. Silmänympärysvoidetta olen käyttänyt myös aamuin illoin ja aina jommankumman voiteen päälle. Parin viikon jälkeen olen ollut tyytyväinen. Ihoni ei ole kuiva, ja ihan kuin olisin voinut huomata sellaista yleensä kesän tuomaa heleyttä ihossa (joka tuskin nyt sairaana on kovinkaan kummoista. :D) Lisäksi katselin eilen kasvojani kun ei ollut yhtään meikkiä ja totesin, että ihoni sävy on tasoittunut aavistuksen tämän heleytymisen myötä. Kaiken kaikkiaan tyytyväinen tähän sarjaan ja Lumenen kasvojenhoitosarjoista minulle ehdottomasti paras. 🙂 Jos jotakuta kiinnostaa käydä tuoksuttelemassa/katsomassa niin Stockan hulluilta päiviltä nämä irtoaa edullisempaan hintaan. Ja pari vartalolle tarkoitettua tuotetta..

Natural Bronze sarjaa. Vasemmanpuolimmainen on ikäänkuin Dove summerglowta vastaava eli päivettää kevyesti, mutta mikä parasta, ei haise ollenkaan pahalta. 🙂 Itsehän inhoan niitä itseruskettavan hajuja yli kaiken ja siksi käytänkin mieluummin näitä ”miedompia” versioita niin pitkään kuin mahdollista. Mutta ei tullut rajoja ja tuo vähän väriä eli hoitaa tehtävänsä paremmin kuin hyvin. Tuo oikeanpuolimmainen oli ensimmäisen kerran käytössä syyskauden avajaisissa sen vihreän mekon kanssa kun sääret kaipasi vähän väriä. Mulla on ollut samantyyppistä Lumenen vitamin c sarjan heleyttävää vartalovoidetta ja siihen verrattuna tässä oli enemmän pigmenttiä. Ei kuitenkaan tullut yhtään epätasaista jälkeä eikä tahrannut ollenkaan vaan kuivui hyvin nopeasti. Tämä on siis hyvä, jos kaipaa nopeaa apua ja heleyttä vartalolle. 🙂

Nyt taidan taas vetäytyä sänkyyn makoilemaan kun väsyttää taas niin hemmetisti..Tässä yksi kuva joka kertoo koko päiväni..

J sai lahjaksi tuollaisen muumimamma ja muumipappa mukin ja käytettiin niitä somasti yhdessä Finrexiniä juoden (meillä on siis molemmilla flunssa). Noi on ihan huippuja kun kaikissa on joku oma hauska tarinansa.

Nut kumminkin pirteämpää päivää teille! Tämä mörkö jatkaa ihmistäytymistä (toivottavasti) 😀

Lue myös

X