Xenia's day

Katsaus taaksepäin

Teksti: Xenia

Näitä throwback -postauksia on aina yhtä hauska tehdä. Siinä tulee käytyä läpi ei vain sitä miten ulkomuoto ja tyyli on muuttunut, mutta samalla muistuu elävästi mieleen kunkin kuvan takana ollut elämäntilanne ja jopa sen hetkiset ajatukset. Kuva todella kertoo niin paljon enemmän kuin tuhat sanaa! Tässäpä nyt asuja huhtikuilta 2011-2016 ja kommentit tietysti perässä!

2016

P4240040

Onko mulla joskus ollut noin littana maha? Tuli ihan ensimmäisenä mieleen. Se on nimittäin hassua miten sitä ikäänkuin tottuu tähän vauhdilla kasvavaan ulkomuotoonsa ja unohtaa sen miten pieni sitä on normaalitilassa verrattuna tähän raskausaikaan. Törmäsin tuossa just yksi päivä yhtiin bikinikuviin itsestäni ja olin ihan äimän käkenä. Miten tuo normaalisti normaalitilana pitämäni kroppa näyttääkin nyt yhtäkkiä niin kovin pieneltä? 😀

Ylläoleva asu on peruskauraa ja ihana juuri siksi. Nämä valkoiset farkut on tällä hetkellä sen verran piukeat, että hankin todella stretchiset versiot kevääksi pari kokoa isompana. Niistä tulossa postausta pian kevään lempiasuni yhteydessä!

2015

P1010336

Sama takki, eri vuosi. Aina vain yhtä kaunis ja klassisen ajaton. Trenssit ovat ehdottomasti mun kohdalla se kaikkein käytetyin takki, niissä on vain sitä jotain! Menevät hyvin rennompien ja siistimpien kokonaisuuksien kaverina! Tykkään kovasti ylläolevan asun sporttisesta lookista, johon on yhdistetty skarpimpaa takkia. Vastakohdat täydentävät toisiaan kivasti!

2014

P1010216

Nää taisi olla ensimmäisiä asukuvia pari viikkoa tytön syntymän jälkeen. Aurinkolasit piilottavat jäätäviä silmäpusseja, mutta muistan kuinka ihana ilma tuolloin 2014 vuoden keväällä ja kesänä oli. Silloin se tosin tuntui aika tukalalta kun asunnossa oli 30 astetta lämmintä eikä viilennyssysteemejä enää missään saatavilla..

2013

P1010288

Asua Enkuista. Vastarakastuneena lennettiin edes takaisin Englannin ja Suomen väliä ja nämä kuvat ovat Oxfordista. Pitääkin taiteilla lettejä useammin, niitä ei tule tehtyä kuin rentona mallina yöksi. Asu on ihan jees, ei siitä oikein ole muuta sanottavaa!

2012

20120407-174201

Tää oli tätä aikaa kun oli oltava tuhat ja yksi eri väristä puseroa/toppia ja kaikki Zarasta. Olen rauhoittunut sen suhteen aika paljon ja nyt en itseasiassa edes muista milloin olisin viimeksi Zarasta jotain ostanut itselleni, siitä on kauan. Pitääkin käydä kurkkaamassa valikoimaa joku päivä, olisi kiva saada vaikkapa joku kiva bleiseri/avonaisena pidettävä takki piristämään kevään ja alkukesän todennäköisesti melko trikoolinjaista meininkiä.

2011

2011

Herranjestas miten pieni ja nuori mä olen ollut. Ja kaikkein surkeinta tässä tilanteessa oli se, että kuvittelin jotenkin olevani todella iso. Miten ankara sitä olikaan nuorempana itselleen ja miten itsetunto oli vielä ihan hakusessa. Asuhan on itsessään oikein kaunis, vaikken enää näin preppy tyyliä omaksi jutukseni tunnekaan.

Melkoinen aikamatka taas kerran omaan menneisyyteen. Kuvat kertovat vain osan, sillä tänä aikana olen eronnut, tavannut elämäni miehen ja rakastunut, hankkinut koiran ja saanut lapsen, pyörittänyt useampaa yritystä, ollut osana talonrakennusta, mennyt naimisiin, hankkinut sijoitusasunnon ja nyt odotamme toista lasta saapuvaksi kesällä. Tuolleen kun asiat kirjoittaa niin ovathan ne paljon muuttuneet, mutta kuten aina sanon, kaikella on tarkoituksensa!

Eilen keskustelimme ystäviemme kanssa siitä, miten suunnitelmia tehdään, mutta miten etenkin eri asioiden ajoittaminen menee hyvin harvoin putkeen. En kylläkään näe tässä mitään pahaa, sillä ne suuret suunnitelmat ei siitä miksikään mene vaikka ajankohta niiden toteutumiselle muuttuisikin!

Nyt jotain välipalaa napaan ja sit kohti Bow:ta ja Nooran kätösiä. Tekisi mieli laitattaa tukkaan jotain raitoja kevääksi, pitää kysyä onko Nooralla jotain kivoja ideoita tähän liittyen!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille, mä elelen kyllä edelleen tiistaissa pyhien jälkeen! 😀

Lue myös

X