Vuosi 2015

P9110503

Pakko löytää jostain vastaavat housut kuin tässä. Onnistuin ne jotenkin pilaamaan pestessä niin, että housut on täynnä vaaleampia viiruja. Pesin kyllä ihan ohjeiden mukaan, olis varmaan pitänyt käydä näistä Zarassa valittamassa, mutta tuo aika on tainnut mennä jo kauan sit umpeen.

Noin muuten tämä asu toimii mun silmään tosi hyvin ja hyvin voisin käyttää näitä samalla kombolla uudestaankin. Tukka on näemmä kasvanut aika paljonkin tässä vuoden aikana..

Vuosi 2014

P1010074

Tässä yksi mun kaikkien aikojen suosikkiväriyhdistelmiä. Viininpunainen,valkoinen, kamelinruskea, khakinvihreä ja musta. Ai että! Taisi olla viimeisiä hetkiä tuossa kodissa ennen kuin ostettiin tontti ja muutettiin vuokralle. Edelleen voisin pukea tämän asun päälle, vaihtaisin tosin nuo saappaat mokkaisiin saappaisiin!

2013

P1010145

Vuoden 2013 syyskuu oli pitkälti raskauden peittelyä. Taisin kertoa teille silloin lokakuussa kun olin viikolla 15 vai 16, mutta nyt jälkikäteen sen näki kyllä niin selvästi jo monista asuista. En tiedä monesta muusta, mutta mulla alkuraskaudessa tuli ihan jäätävä turvotus. Aamusin heräsin ihan littanan mahan kanssa mutta iltaa kohti vatsa oli kuin pallo. Trenssitakki taisi olla ainut joka jotenkuten peitti nesteisen olon.  Heh, kuinka moni teistä oli arvannut asian jo ennen kuin täällä siitä kerroin?

2012

DSC_2104

Peplum oli kova juttu vuonna 2012, siis todella kova! Mä muistan kun oli pakko ostaa tää paita, vaikka se tuntuikin ehkä koon liian pieneltä. Kun se oli niin kauhean kiva. Noh, arvaatte varmaan ettei sitä enää omasta kaapista löydy, mutta noin muuten tuo asu on ihan jees. Nykyisin en tosin enää tykkää käyttää mitään statement-kaulakoruja, mutta tuohon asuun se sopi ihan kivasti.

Sellaisia asuja löytyi syyskuiden arkistoista. On tämä blogi kyllä siinäkin mielessä kiva juttu, että pystyy katsomaan taaksepäin kuvia ja samalla kokea niitä fiiliksiä ja sitä kautta elämäntilanteita, mitä milloinkin ollaan eletty. Ikä tuo mukanaan kenties ryppyjä, mutta omalla kohdallani voin sanoa, että olo senkun paranee mitä vanhemmaksi tulen.

X