Xenia's day

Katse joulukoristeihin

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen jouluihminen henkeen ja vereen, se ei varmaan ole jäänyt kenellekään epäselväksi. Jos mä saisin päättää, meillä olisi joulukuusi suurinpiirtein jo nyt, mutta koska tässä taloudessa asuu muitakin ihmisiä, maltan odottaa ehkä vielä pari viikkoa!;)

Kuusi on kuitenkin vain se viimeinen ripaus joulua ja muut pienet jouluhenkiset jutut kuten jouluvalot ja kultaiset ja punaiset yksistyiskodat löytävät paikkansa huomattavasti aikaisemmin. Itseasiassa en miellä moniakaan näistä jutuista niinkään joulukoristeiksi, vaan pikemmin syys- ja talvikoristeiksi.

Verkkokauppojen joulukoristevalikoima alkaa olemaan jo todella kattava ja perehdyinkin tätä silmällä pitäen Elloksen jouluvalikoimaan, josta poimin omia suosikkejani tällä rintamalla. Ah, joulu on ihanaa aikaa!<3

jouluellos

Jos viettäisimme tämän joulun Suomessa olisi meidän kattaus ehdottomasti harmaan, punaisen, valkoisen ja kullan yhdistelmää. Hurjan kaunista kun rento ja ryppyinen pellava yhdistetään kultaisiin yksityiskohtiin ja tietenkin kynttilöihin. Niitä ei voi olla liikaa jos minulta kysytään! Lisäksi olen ihastunut tuollaisiin paperisiin joulukuusen koristeisiin. Todella kauniita kaikessa yksinkertaisuudessaan!

ellos2

Voinkohan muuttaa tuohon taloon mikä on yllä näkyvän kuvan vasemmalla puolella. Upeat ikkunat ja kukat ja kynttelikkö ikkunalaudalla kruunaavat koko komeuden. Voisiko olla enempää Hygge tämä yllä oleva kollaasi? Rakastan erilaisia kynttiläkippoja ja kynttelikköjä ja niitä on jos jonkinlaista tuolla meidän koristekaapissa, josta aina vaihtelen niitä mieleni mukaan. Todella kaunis tuo sädekehällinen malli!

ellosjoulu3

Saisinko laittaa villasukat jalkaan, ottaa kupin höyryävää teetä käteen ja käpertyä tuohon ylläolevalla sohvalle lukemaan hyvää kirjaa ja syömään joulukonvehteja? Ai että.. Niin kauniin tunnelmallista, täysin minun makuuni!

Oletteko jo kääntämässä katsettanne joulua kohti vai meinasitteko kaivaa koristeet esiin vasta reippaasti joulukuun puolella? Jos olette samanlaisia jouluhössöttäjiä kuin allekirjoittanut, suosittelen tsekkaamaan Elloksen valikoiman!:)

 

X