Xenia's day

Katse kesän rantamuotiin

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Suomessa on saatu nauttia jo lähes helteihin yltävistä lämpötiloista ja ensi viikollekin näyttää aivan ihania kelejä olevan tulossa. Vaikken varsinaisesti mikään rusketuksen ottaja olekaan, mikään ei ole mukavampaa kuin uimapuvussa tai bikineissä käyskentely kuumana kesäpäivänä. Yleensä meidän vapaapäivään kuuluu vielä aika tiiviisti joko puutarhaletku tai vähintään lasten kahluuallas, joten ei haittaa vaikka vähän kastuisikin.

Mä pidän suuresti sekä uikkareista, että bikineistä ja uusimpana innostuksena mäkin olen lähtenyt korkeavyötäröisiin bikinihousuihin. Ne sitäpaitsi tuntuvat nyt raskauden jäljiltä myös tukevan palautuvaa vatsaa ihan eri tavoin kuin matalavyötäröiset alaosat joihin olen yleensä päätynyt. Tässä omia suosikkejani Ellokselta. Sieltä löytyikin vaikka mitä laidasta laitaan! Yllä näkyy aivan ihanat seeprakuosiset bikinit, joiden yläosa löytyy täältä ja alaosa täältä.

ellos ranta

vihreä bikiniyläosa / vihreät bikinihousut / ruosteenvärinen bikiniyläosa / ruosteenväriset bikinhousut / musta uimapuku avonaisella vyötäröllä / viininpunainen bikinitoppi / viininpunaiset bikinihousut / musta uimapuku röyhelöhihoin / sininen bikiniyläosa

Kokouikkareiden ja korkeavyötäröisten alaosien lisäksi huomioni on tänä keväänä kiinnittynyt toppimallisiin yläosiin. Yleensä olen ollut vankka narubikinien kannattaja, mutta etenkin nyt imettäessä kaipaan hieman enemmän tukea. Tuo viininpunainen bikinisetti onkin mallinsa puolesta täydellinen – niin ylä- kuin alaosankin puolesta!

Nyt saatte 33%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta brändit mukaan lukien ja lisäksi 5%:n lisäalen jo alennetuista tuotteista. Koodi on 415447 ja se on voimassa 30.6 asti. Elloksen uimavaatevalikoiman löydätte täältä.

Minkälainen maku teillä on rantamuodin suhteen. Luotatteko kokouimapukuun vai bikineihin?

Lue myös

X