Xenia's day

Katse tekstiileihin

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Olen tehnyt Ellosin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ja yhä edelleen voin sen suhteen seistä sanojeni takana. Jos teillä on kodintuotteita hakusessa, voin suositella Ellosta lämpimästi. Hinnat ovat siellä edulliset, hyvin usein on kamppanjoita ja alennuskoodeja, mutta tämän päälle oman kokemukseni nojalla olen todennut tuotteiden olevan myös pitkäikäisiä ja kestävän käyttöä hyvin. Viimeksi puhuin meidän suosikkilakanoista (aivan ihanat), tällä kertaa katse siirtyy meidän yläkerran olkkariin ja sen mattoon. Yllä näkyvä Tanger ryijymatto on oleillut siellä nyt reilu 3 vuotta ja tyytyväisiä ollaan oltu.

Alla hieman omia suosikkejani kodinvalikoimasta:

matot ja lamput

ylärivi: vasen / oikea, 2. rivi: vasen / oikea, 3. rivi: vasen / oikea, 4. rivi: vasen / oikea

Tällä kertaa katseeni kiinnittyi erityisesti mattoihin ja lamppuihin. Kumpaakin on Elloksella vino pino ja värejä ja esimerkiksi mattojen osalta materiaaleja on vaikka ja mitä. Tässä näkyykin vain muutama suosikkini heidän kattavasta valikoimastaan. Lampuissa olen mieltynyt puhtaisiin linjoihin ja aika minimalistiseen lookkiin. Kattolamput saavat puolestani olla hyvinkin pieniä ja olla lähinnä tuomassa tunnelmaa spottien toimiessa yleisvalon lailla. Olen myös löytänyt uudelleen seinävalaisimet ja pohtinut paikkoja, mihin sellaisen voisi meidän kodissa laittaa. Näkisin itseasiassa kummankin alarivin lampun meidän yöpöydän valoina, ovat todella kauniita!

Nyt saatte Elloksella 30%:n alennuksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta koodilla 395438. Käykää kurkkaamassa heidän kodinvalikoimaansa. Valaisimet löydätte täältä ja matot täältä. 🙂

 

 

Lue myös

X