Xenia's day

Katse terassiin

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

On jotenkin hullunkurista periaatteessa edes miettiä mitään kodin sisustamista tämän ollessa myynnissä, mutta toisaalta olen sitä mieltä, että koti on tässä ja nyt tämä paikka kunnes jotain tapahtuu. Eihän sitä nimittäin koskaan tiedä jos vaikka jäätäisiinkin tähän jos sopivaa ostajaehdokasta ei löydy. Mikään pakkohan meidän ei nimittäin tästä ole muuttaa. Toki jos meille kolmas lapsi suotaisiin niin jotain muutoksia olisi tehtävä kun huoneita ei ole tarpeeksi, mutta pohjaan saisi kyllä periaatteessa jopa kaksi huonetta lisää, että sikäli sekään ei ole katastrofi.

Moni ei ehkä ymmärrä tätä näkemystäni, mutta mä uskon visusti siihen, että samaan lopputulokseen voi päätyä useampaa eri tietä. Voimme tarvittaessa myydä sijoitusasunnon ja vapauttaa pääomaa sieltä ja tehdä sen myötä uusia projekteja. Vaihtoehtoja on aina, enkä näe järkeväksi pistää kaikkea toivoa sellaisten asioiden varaan, joihin mulla ei ole sanaa eikä valtaa. Enpä olisi uskonut pienoisena kontrollifriikkinä pystyväni moiseen, mutta elämä on tuonut eteen sellaisiakin asioita, jotka ovat korostaneet hetkessä elämisen tärkeyttä. Tämä koti on siis nyt meidän koti. Huomisesta ei tietä, eikä ensi viikostakaan, mutta se mietitään sit tilanteen mukaan.

Tämän valtavan alustuksen myötä päästään siis lähestyvään kevääseen ja terassikauteen. Mä nimittäin aion ihan pian sisustaa meidän terassin kevät- ja kesäkuntoon ja halusin jakaa teillekin inspiraatiota siihen liittyen. Ai että! Pian saa taas nauttia auringon lämmöstä ihollaan. Onpa jotenkin outo ajatus meidän todella pitkältä tuntuneen ja todella lumisen talven jäljiltä.

Ensimmäisestä kuvasta muuten pakko sanoa, että ihastuin tuohon sohvaryhmään (löytyy täältä), mutta mites nuo puitteet? Siinä on ainakin mun kohdallani yksi suuri tavoite elämässä. Omistaa tuollainen kesäpaikka nimittäin!

somisteita

kukkaruukku / istuintyynyt / lamppu / istuintyynyt / riipputuoli

Pienillä asioilla saa tehtyä niin paljon. Esimerkiksi yksinkertainen lamppu lisää terassin viihtyvyyttä saman tien ja sama juttu on viherkasvien ja istuintyynyjen kohdalla. Riipputuoli on ollut omalla toivelistalla vuosikaudet, mutta meillä ei oikein ole mitään kohtaa mihin sen kiinnittäisi. Tyydyn siis toistaiseksi sitä ihailemaan heillä, joilla on katoksellinen terassi!

matot

1 matto & sohvaryhmä / 2 matto / 3 matto / 4 matto

Matot eivät ole vain sisäkäyttöön, vaan niitä saa nykyisin myös sellaisissa materiaaleissa, että ne sopivat myös terassille ja parvekkeelle. Ne tekevätkin tilasta saman tien kotoisamman ja enemmän huonemaisen. Oma suosikkini on ehdottomasti sisal tyyppinen numero 3, joka on vieläpä kierrätysmateriaalista valmistettu. Todella kaunis ja sopisi sävynsä puolesta todella kivasti meidän terassille!!

Onko teillä jo sisustushaaveita tai peräti toteutuksia teidän ulkotilojen suhteen?

Jos teillä on mitään sisustusostoksia mielessän, niin koodilla 395414 saatte 20%:n alennuksen Ellos Home tuotteista koko huhtikuun ajan! 🙂

X