P4110082 P4110062 P4110060 P4110056

*vaipparoskis / *unipesä / *viltti / *hoitolaukku

Yllä ensinnäkin muutamia käytännöllisiä juttuja, joita blogini kautta sain Babyshop.fi kaupasta, jossa muuten tällä hetkellä kaikki *20%:n alennuksessa koodilla BABYSHOP11 heidän 11-v syntymäpäiviensä kunniaksi!

Vaipparoskisten suhteen mulle oli yksi asia selvä. En halua sellaista, joihin tarvitsee aina sen tietynlaisen sisäpussin vaan sellaisen, johon menee kaikki. Ykköskriteerinä kuitenkin se, että hajuhaitat pysyy sisällä ja roskis olisi kohtuullisen edustavan näköinen. Tämä harmaa yksilöhän olikin sit juuri sellainen kuin toivoa saattaa ja mitä nyt luin arvosteluja, erittäin pidetty myös!

Baby nest tulee olemaan meillä todennäköisesti alakerrassa päikkäreiden aikaan. Minä kun voin sit kätevästi tehdä siinä samalla töitä kun vauva nukkuu. Livlyn tuotteet on ihan mun suosikkeja. Käyn niitä tasaisin väliajoin kuolaamassa Porvoolaisessa Lykke kids kaupassa (ihana!!!!) ja muun muassa heidän pilkkukuosinsa ja tämä tähtikuosi ovat suuresti mieleeni! Pehmeä, puuvillainen viltti sopii loistavasti vaikka turvakaukaloon viileämpimä kesäpäivinä!<3

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä hoitolaukku, joka vetää sisäänsä lähes kaiken ja ajattelinkin tämän pakata sairaalaan mukaan vauvan tarvikkeita ja vaatteita varten (sairaalakassista tulossa muuten juttua!!!). Väri menee yhteen Phil ja Teds Sportien kanssa, joihin lopulta päädyttiin. Niistäkin tulossa lisää juttua kunhan päästään kunnolla testailemaan!

Täällä voidaan muuten hyvin, mutta rehellisyyden nimissä olen viimeiset kaksi päivää kärsinyt ensinnäkin jatkuvista harjoitussupistuksista ja lisäksi myös aivan tolkuttomasta väsymyksestä. Närästys on alkanut vaivata aamuöisin ja unen päästä tuntuu olevan aina vain vaikeampi saada kiinni. Hieman on tukala olla kun vauva painaa tuonne niin alas ja samalla supparit aiheuttaa inhottavaa painetta alavatsalla. Eilen otin rauhallisemmin ja vähän helpotti, mutta pitää nyt tosiaan himmailla hieman enemmän seuraavat pari viikkoa että päästään turvallisesti sinne rv37. Mitään kivuliasta en ole tosiaan kokenut, mutta tiukkoja kuitenkin, 1.5 viikon päästä onkin lääkäri, joka voi sit tsekkaa mikä tilanne on.

Huh miten tästä haukottelusta ei meinaa tänä aamuna tulla loppua! Tämä päivä muuten ihan tavanomainen, mutta illasta meillä on päiväkotiryhmän kevätjuhla.<3

Mukavaa torstaita teille kaikille!

*kaupallisia linkkejä.

X