Kohta olenkin lähdössä moikkaamaan kaveria kaupungille. Nukuttiin taas superpitkään, melkein kymmeneen, ja syötiin herkkuaamiainen. Muuttelin tuossa hieman blogin värejä keväisempään ja raikkaampaan suuntaan, ja pitäisi keksiä joku kiva bannerikin tuohon tässä lähiaikoina.. 😉 Aamiaisella kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni jotain, mitä en olisi ikinä uskonut kokeilevani. Lisättiin meinaan meidän normaaliin aamusmoothieen J:n proteeinijauhetta, joka on minttusuklaan makuista ja voi vitsit, että siitä tuli hyvää.. 😀 Tältä näytti aamiainen..

Nyt syötiin toi hulluilta päiviltä ostettu ananas, ja voi että oli hyvää. Nyt olen vaan juossut vessassa koko aamun, kun ilmeisesti ananas ja kahvi on tehnyt tehtävänsä.. 😀 Tänään halusin pistää melko mukavat vaatteet päälle, ja tältä näytän tällä hetkellä..


 Farkut ja toppi H&M, neule Zara, huivi Burberry, laukku Maria Pino ja kengät H&M. Nyt sitten lähtö kaupungille, joten kuulemisiin myöhemmin. Tänään alan vastailemaan teidän lähettämiin kysymyksiinkin, joten ensimmäinen satsi vastauksia luvassa varmaankin illalla.. 🙂 Mitäs te meinasitte näin lauantain kunniaksi? <3

Lue myös

X