elämä

Kaunis ja hyödyllinen joululahja

3.12.2018 Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Joulu lähenee huimaa vauhtia ja monella onkin sitä myöten tänka på meneillään sen suhteen mitä ostaa joululahjaksi läheisimmille. Pääsin yhteystyössä Oral-B:n kanssa kokeilemaan tätä todella kaunista sähköhammasharjaa upeassa ruusukullan sävyssä ja nyt reilun kuukauden käytön jälkeen olen myyty.

Mä olen aina ollut todella tunnollinen hampaiden harjaaja, jopa hieman liian tunnollinen kun olen saanut kuulla siitä esimerkiksi siitä, että hampaita ei tarvitse harjata liian voimakkaasti, vaan kevyellä kädellä.

Sähköhammasharjassa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole kun laite pesee hampaat puolestasi. Liikutat vain harjaspäätä suussasi hampaiden kaikki pinnat läpi ja noin kahdessa minuutissa hampaasi tuntuvat monin kerroin puhtaammilta kuin käsikäyttöisellä hammasharjalla saisi ikinä aikaan.

PB020126PB020107

Sähköhammasharjojakin on moneen lähtöön, mutta perehdytään nyt nimenomaan tähän Oral-B:n Genius hammasharjaan ja siihen, miksi sitä kutsutaan maailman älykkäimmäksi ja uuden ruusukultaisen sävyn myötä myös maailman kauneimmaksi sähköhammasharjaksi. Oral-B Genius hammasharja yhdistyy puhelimeen ladattavissa olevaan Oral-B applikaatioon, jonka avulla paras mahdollinen lopputulos on vieläkin helpommin saavutettavissa.

Applikaatioon voit lisätä muun muassa omat tavoitteesi hampaiden suhteen. Esimerkiksi raikas hengitys, valkoisemmat hampaat ja niin edelleen. Lisäksi appista löytyy ammattilaisten vinkkejä sekä hauska hampaidenharjaushaaste, jolla yrität pistää niin sanotusti aina entistä paremmaksi hampaiden harjauksen suhteen.

PB020095PB020041

Pian luvassa omaa suosikkiohjelmaani Oral-B:n Genius sähköhammasharjasta sekä ehdotonta suosikkiharjaspäätäni, mutta sitä ennen muutama syy siihen, miksi Oral-B Genius on niin ylivoimainen verrattuna tavalliseen hammasharjaan

  • Oral-B Genius poistaa jopa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja ja pitää siten hampaat ja ikenet mahdollisimman terveinä.
  • Puhelimeen ladattava applikaatio ja Oral-B Genius yhdessä sisältävät niin sanotun paikannusteknologian, joka näkee mistä olet jo harjannut hampaat ja mistä et vielä ole.
  • Oral-B Genius suojaa ikeniä. Paineentunnistin hidastaa hammasharjaa ja hammasharjassa oleva Smartring hälyttää jos harjaat liian kovaa. Tämä on yksi mun suosikkiominaisuuksista! Smartringin värin saa myös valita 12 eri värin joukosta. Mulla on siinä puhdas valkoinen.
  • Valkaisee hampaita ensimmäisestä päivästä lähtien. Etenkin valkaisutilaa käyttämällä ja Oral-B:n valkaisuharjaspäällä hampaat todella puhdistuvat pinnallisista värjäytymistä, joita muun muassa kahvi aiheuttaa. Kröhöm.
  • Hammasharja värisee kahden minuutin kuluttua, joka on suositeltava aika hampaiden harjaukselle.
  • Kuusi eri harjaustilaa mukaanlukien pro clean, valkaisutila, ikenien hoito ja hellävarainen puhdistus.
  • Kätevä ja kaunis matkakotelo, joka lataa sekä hammasharjan, että älypuhelimen samalla pistokkeella. Kuinka kätevää!
  • Litium akku kestää jopa 12 päivää yhdellä latauksella.

PB020127PB020122

Mun suosikiksi on noussut Oral-B Genius sähköhammasharjan valkaisutila ja 3D White -harjaspää, joka valkaisee hampaita luonnollisesti poistamalla pinnallisia värjäytymiä, joita aiheuttaa esimerkiksi oma suosikkini kahvi. Harjaspäässä on erityinen kiillotuskuppi ja se on suunniteltu kehittyneeseen puhdistukseen, jotta hymystä saataisiin entistä valkoisempi. I love it.

Hampaat tuntuvat niin puhtailta ja raikkailta, että tekisi mieli pestä hampaita useamminkin päivän aikana. Tässä on mielestäni uskomattoman hyödyllinen, mutta myös kaunis joululahjaidea kelle hyvänsä.

Koska elämme joulunalusaikaa, halusimme myös tarjota teistä yhdelle mahdollisuuden voittaa tämä Oral-B Genius hammasharja upeassa ruusukultaisessa sävyssä. Osallistua voitte kommentoimalla alle mikä Oral-B Genius sähköhammasharjan ominaisuuksista on  kiinnostavin? Kommentoneiden kesken arvomme Oral-B tuotepaketin joka sisältää Oral-B Genius sähköhammasharjan sekä 2 kpl Oral-B Gum & Enamel Repair- hammastahnaa. Osallistua voit 7.12.2018 saakka. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Oral-B Genius hammasharjan voi ostaa täältä.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Xenia

Instagram

 • Can’t wait for the summer😍🙌🏻 #fedupwithwinter

xeniasday

Kommentit (358)

Valkaisutila kuulostaa kiinnostavalta!

Mukana, erityisesti kiinnostaa tuo valkaisutoiminto! 🙂

Olispa ihana voittaa tämä, tulis todellakin tarpeeseen. Eniten kiinnostaa tuo hampaiden valkaisu-toiminto! Ja hellävarainen puhdistus myös.

Ehdottomasti tuo latautuva matkakotelo!

Paikannusaplikaatio puhelimeen kuulostaa mielenkiintoiselta!

Oi mahtava arvonta, itselläni ei olekaan vielä sähköhammasharjaa joten tämä tulisi todella tarpeeseen! 🙂

Mielenkiintoisimmalta kuulostaa myöskin tuo paineentunnistin, mutta myös puhelimeen ladattava applikaatio! 🙂

Paineentunnistin olisi itselle tärkein ominaisuus. Liian usein norm. Harjalla tulee harjattua liian kovaa ja tästä saanutkin kuulla moitteita hammaslääkärissä. 😩

Ehdottamasti mukana:) Lemppari on tuo appi minkä saa yhdistettyä.

Mahtavan kuuloinen ja erityisesti kiinnostaa tuo valkaisu toiminto! 😊

Valkaisu ja lataava kotelo!

Matkakotelo ja ikenien hoito kuulostavat todella hyvältä!

Täydellinen sähköhammasharja! Itseäni kiinnostaa eniten ominaisuus, joka kertoo milloin harjaat hampaita liian kovaa.

parhaalle ominaisuudelle kuulostaa tuo paineentunnistin👌🏻 mukana siis arvonnassa! 😊

Tuo vaalennus ominaisuus 🙂

Valkaisu toiminto kuulostaa erittäin mielenkiintoselta👌🏼 Vanhasta hammasharjasta alkaa akku vedellä viimesiä, joten tää olis täydellinen joululahja itselle😍

Kaunis ulkonäkö! 😀

Ehdottomasti valkaistoiminnallisuus kiinnostaa tässä harjassa 🙂 Tuntuu, että hampaat ovat kellertyneet todella paljon aikuisiällä. Kahvista olen pystynyt luopumaan, mutta teestä en vielä.

Paineentunnistin on itselle loistava juttu ja onhan tuo todella kaunis.

Vau miten kaunis! Olen jo pitkään halunnut sähköhammasharjaa, valkaisutoiminto ja paikannusteknologia applikaation avulla kuulostavat mielenkiintoisilta!:)

3D White ominaisuus. Vanha hammasharja ei enää oikein akku kestä kävin muutenkin perusmallia. Tässä myös kaunis ulkokuori

Valkaisu toiminto kuulosta kivalta 😀

Ooooh miten kaunis hammasharja! Mua kiinnostaa eniten pro clean -toiminto, koska rakastan sitä et hampaat myös tuntuu puhtaalta.

Painetunnistinta olisi kiva kokeilla 🙂 11 vuotta vanhastani sähköhammasharjasta ei näin hienoja ominaisuuksia löydy.

Valkaisu ja ikenien hellävarainen huomioiminen. Tämän hankkiminen on ollut joulupukin lahjalistalla!

Musta parhaalle kuulostaa toi paineentunnistin 😊

Paineentunnistin tai valkaisutila!

Joo tuo painetunnistin on aika jännä.

Valkaisutoiminto kiinnostaisi mua eniten!

Valkaisutila 👍😊

Mielenkiintoisin ominaisuus ehdottomasti harjan ja applikaation välinen yhteys. Olisi hauska päästä kokeilemaan! 🎅🏻

Puhelimeen ladattava aplikaatio 👌

Kiva arvonta ja varsin tarpeen meillekin! Tuo akun pitkä kesto houkuttaa todella. Nykyharjassa se kestää enää max 2 päivää.

Kiinnostavin ominaisuus on mielestäni kuusi eri harjaustilaa. Olisi kiva kokeilla ja verrata minkälainen lopputulos on.

Valkaisu kuulostaa hyvältä 😍

Tuo valkaiseva ominaisuus kiinnostaa eniten!

Täytyy sanoa, että nyt on kyllä todella kaunis sähköhammasharja tuo ruusukultainen Oral-B😍
Itseäni opiskelijana (ja samalla kahvin suurkuluttajana) kiinnostaa tuo valkaiseva ominaisuus erityisesti, mutta myös kestävä akku kuulostaa erittäin hyvältä lisältä!

Ehdottomasti tuo valkaisutila kiinnostaa eniten 😁 Kahvi tummentaa hampaat ikävästi…

Kaunis harja ja tuo lataava matkakotelo, todella kätevää!

Ehdottomasti tuo paikannusominaisuus sekä plakin poisto – molempiin liittyen sain palautetta edellisessä tarkastuksessa, joten pitäisi hiukan parantaa hampaiden pesua.

Ominaisuuksista erityisesti tuo paineen tunnistus, sillä oon myös saanut hammaslääkärissä kommenttia siitä, että harjaan liian kovaa hampaita. Toki myös akun kesto ja valkaisuominaisuus plussaa 🙂

Kyllä olisi tarvetta ja sopisi hyvin juuri valmistuvaan kylpuhuoneeseen 😉

”Puhelimeen ladattava applikaatio ja Oral-B Genius yhdessä sisältävät niin sanotun paikannusteknologian, joka näkee mistä olet jo harjannut hampaat ja mistä et vielä ole”

Tuo kuulostaa samalta aika pelottavalta mutta super kätevältä! Näin se nykyteknologia kehittyy :):)

Ehdottomasti tuo valkaisutila kiinnostaa eniten❤️ Huippu juttu👍

Tuo valkaisuominaisuus kiinnostaa tätäkin kahvin hörppijää. Olisipa vallan ihana omaan käyttöön tai pukin konttiin!

Tuo harja tulee mun toivelistalle! 😍 Valkaisutila ja harjaspäät👌 Ja tuo on ihan must että harja värisee 2min kohdalla, tulee pestyä tarpeeksi tunnollisesti.

Tuntuu, että on vaikea valita yhtä ominaisuutta ylitse muiden, mutta valitsen tuon paineentunnistimen, koska mulle on tullut ienvetäytymiä siitä, että oon harjannut liian kovaa käsiharjalla. Oon huomannut, että käsiharjalla on jotenkin tosi vaikeata harjata hellävaraisesti(ainakin mun).

Ehdottomasti mukana! Olen harkinnut muutenkin sähköhammasharjan ostoa ja nyt taas toisen raskauden myötä hampaat ovat tummuneet, siispä valkaisuominaisuudelle olisi todellakin tarvetta 😁

Miten ihana olisi lahjana! Ehdottomasti kiinnostaa tuo valkaisuominaisuus ja ulkonäkö on todella nätti😊

Valkaiseva toiminto ja on niin kaunis!!!

Hampaiden valkaisu!

Valkaisuominaisuus kuulostaa kiinnostavalta!

Valkaisutoiminto kiinnostaa eniten! Muutenkin kivoja ominaisuuksia ja kaunis harja.
Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Tuo valkaisuominaisuus on kyllä huippua, mutta tuo että se kertoo mistä on jo harjannut ja mistä ei on kyllä huippu! Tällainen lähtee kyllä harkintaan..

Valkoisemmat hampaat kuulostaa loistavalta!

Itsellä olisikin jo tarve uudelle hammasharjalle kun edellinen monia vuosia vanha sähköhamnasharja. 😀 Valkaisutila kiinnostaisi. Mutta kaikki toiminnot vertaansa vailla!

Latautuva matka kotelo! Tulisi nii käyttöön😍

kaikki toiminnot kiinnostaa ☺️ ehkä eniten toi paineentunnistin ja valkaisu.. pitäis muutenkin ostaa jouluksi uuden sähköhammasharjan… rakastan kun hampaat on puhtaaat.. 😍

Valkoisemmat hampaat houkuttelisi 🙂 Olispa mahtavaa voittaa, sähköhammasharjaa ei nimittäin entuudestaan ole, ja tämä on todella kaunis!

Mua kiinnostais ulkomuodon lisäksi ehdottomasti toi 2min jälkeinen tärinä:D Oon niin laiska harjaamaan hampaita sitä 2 minuuttia, niin ton avulla sais pistettyä itelleen aikatavoitteen joka päiväksi!

Tää olis ihana! Ehdottomasti eniten kiinnostaa valkaisuominaisuus.

Kuulostaa täydelliseltä koko hammasharja, mutta etenkin tuo hampaiden valkaisu ominaisuus kuulostaa mahtavalta! Itselle tulisi todella tarpeeseen tämä, varsinkin kun sähköhammasharja ollut jo pitkään hankintalistalla 🙂

Top 3 ominaisuudet: ruusukultainen väri, valkaisuominaisuus sekä kestävä akku! <3 Olisi mahtava joululahja!

Ehdottomasti kiinnostaa tuo valkaisuominaisuus, koska mun hampaissa kyllä valitettavasti mun kahviaddiktio näkyy 😀

Paikannusteknologia ja paineentunnistin 🙂

Ihana ulkonäkö koteloa myöden. Valkaisutoiminto ehdottomasti mielenkiintoisin☺️

Valkaisuominaisuus 🙂

Paineentunnistin😊

Jopa 12 päivää kestävä akku, ihan mahtavaa. Ja onhan tänä tosi kaunis. Mukana arvonnassa. 🙂

Kiinnostaa paikannusteknologia ja valkaisuominaisuus.
Koko systeemi on kiinnostava ja niin huippu.

Valkaisuominaisuus houkuttelee 🙂 lisäksi harjaan liian kovaa normaalilla harjalla, joten tämä harja toisi ongelmaan helpotuksen!

Valkaisuominaisuus kiinnostaa!

Paikannusteknologia kuulostaa erittäin hyvälle! Lisäksi kiinnostaa hampaiden valkaisu 🙂

Valkaisu ja hellävaraisuus on etusijalla

Ehdottomasti tuo valkaisuominaisuus, toki kokonaisuudessaan aivan huippu paketti 👌

Valkaisuominaisuus

Valkaisutoiminto 🙂

Valkaisutoiminto kiinnostaa eniten!😍

Kuusi eri harjaustilaa ja tuo matkakotelo ovat hyviä ominaisuuksia 😊

Valkaiseva ominaisuus! 😍

Valkaisutila kiinnostaa eniten, mutta myös paineentunnistus kuulostaa mielenkiintoiselta! 🙂

Valkaisutoiminto kuulostaa kiinnostavimmalta ja tarpeelliselta tällaiselle kahvinjuojalle 😁 Ja kauniista ulkonäöstä ei voi olla kehumatta!

Paikannusteknologia ja lataava matkakotelo ovat mielestäni todella hyödyllisiä ominaisuuksia!

Tuo värinätoiminto kahden minuutin jälkeen olisi itselleni loistava lisä. Ja tottakai tuo harjan ulkonäkö on iso plussa!

Paras lahja ikinä, antaisin lapselleni lahjaksi. Valkaisutoiminto, voiko parempaa pyytää.

Ehdottomasti paikannusteknologia sekä valkaisu-ominaisuus!:-)

Ehdottomasti paineentunnistin ja valkaisutila 😍

Just aamulla kattelin että hampaani tarvitsevat valkaisua kahvin jäljiltä. Eli kiinnostais todella paljoin toi valkaisu-ominaisuus!!

Kiinnostavin on tuo valkaisuharjaspää:)

Hampaiden valkaisutoiminto kuulostaa loistavalta

Eniten kiinnostaa valkaisu- ominaisuus ja paikannusteknologia. 🙂

Kiinnostaa ehdottomasti hellävarainen puhdistus & paikannusteknologia 🙂 ps. Olen myös hieman liiankin tunnollinen hampaiden harjaaja 😁 tällaiselle olis siis todellakin käyttöä jotta ikenet pysyy kunnossa! Hyvää joulun odotusta❤🎄

Eniten kiinnostaa paikannusteknologia, sillä itsellä tuppaa aina joku kohta jäädä harjaamatta! 🙂

Eniten kiinnostaa erilaiset harjaustilat mukaanlukien pro clean, valkaisutila, ikenien hoito ja hellävarainen puhdistus. Mahtava paketti kaiken kaikkiaan!

Monivuotisena sähkärin käyttäjänä kaunis ulkonäkö😍

Erityisesti kiinnostaa valkaisutila ja ikenien hoito! Söpö ulkonäkö on plussaa 🙂

Itsellä ei vielä olekkaan sähköhammasharjaa joten se tulis kyllä tarpeeseen. Toi lataava kotelo kuulostaa tosi hyödylliseltä!

Vanha Oral-B alkaa olla jo loppuun ajettu. Ladata pitää useampi kerta viikossa, kun harjalla on kaksi käyttäjää. Ja nuorempi käyttäjistä huruuttelee menemään 3-4 min./pesukerta. Hammaslääkärillä käydessäni saan parhaan kiitoksen sanoin:”Kylläpä sulla on puhtaat hampaat”. Ei hammaskiveä tai plakkia ollut vuosiin.

Niin.. vanhassa mallissa ei ole tuota valkaisutilaa, joten tutustuisin siihen mielelläni. Vanhan mallin paras ominaisuus on mielestäni se, että ikenet eivät vuoda verta koskaan pesun jälkeen tätä harjaa käyttäessäni, mutta jos käsipelillä matkoilla harjaan hampaani on aina lopputulos jotain muuta.

Aivan ihana sävy tuo ruusukulta! ✨
Tuo mukaan kuuluva matkakotelokin vaikuttaa niin näppärältä ja kaiken lisäksi se on tyylikäs.

Valkaisutila; hampaat eivät kai koskaan voi olla liian valkoiset. 🙂

Valkaisutila! 🙂

Paikannusteknologia ja valkaisutila kiinnostavat kovasti!

Valkaisu ominaisuus😁 Tätä lahjaa todella toivoisin.

Valkaisutoiminto kiinnostaa ehdottomasti tällaisena valkoisten hampaiden ystävänä! 😊

Ehdottomasti valkaisu 🙂

Valkaisuominaisuus olisi paikallaan kahvia nauttivalle.

Kuulostaa ihan huipulta kaikkinensa, mutta kiinnostavin ominaisuus näin IT-alalla työskentelevänä on ehdottomasti tuo applikaatio, mistä voi seurata, mitkä kohdat suussa ja hampaista ovat vielä puhdistamatta. Olis mahtava voittaa tää palkinto, kun kyseessä on noin kauniskin hammasharja ruusukultaisine yksityiskohtineen <3

Valkaisuominaisuus sekä matkakotelo kuulostavat todella tarpeellisilta! 😊

Oi mä niin toivoisin tämmöistä 😍 mielenkiintoisin olisi tuo valkaisu ominaisuus. Ja tietysti hellävarainen puhdistus 🙂

Valkaisuominaisuus ehdottomasti! 🙂 Hampaani ovat omasta mielestäni kellertävät… Juon paljon teetä ja vkonloppuisin punaviiniä.

Kiinnostavin ominaisuus on paikannusteknologia. Tulis seurattua paremmin mistä kohtaa on jäänyt harjaamatta.

Tuo paineentunnistus on hyvä! Monta muutakin kiinnostavaa ominaisuutta löytyy kyllä 😊

Paikannusteknologia ja valkaisuominaisuus kiinnostavat eniten, ja olisi kiva päästä testaamaan niitä.

Paikannusteknologia! Kaiken kaikkiaan tämä hammasharja kuulostaa uskomattoman hyvältä 🙂

Paikannusteknologia kiinnostaa eniten. Saisi varmistusta siihen, että varmasti on joka kohta harjattu! 🙂

Valkaisutoiminto😊😁

Kyllä tuo valkaisutoiminto on kiinnostavin ominaisuus. Antaisin harjan äidille!

Valkaisupää. Tuo ois just perfect!

Harjan ehkä hienoin puoli on mielestäni se, että se on kaunis 😆 Valkaisutoiminto tosiaan toiminnoista se parhain.

Valkaisuominaisuus..tulee juotua kahvia aika paljon

Paikannus ja smartringteknologiat, sekä eri pesuohjelmat! 😊

Tuo valkaisuominaisuus kuulostaa parhaalta tälläiselle tee-, suklaa- ja lakritsihamsterille…

Kelpaisi tänne 🙂

Tuo valkaisu ominaisuus kuulostaaa kyllä hyvälle ja tämä olisi mieluinen joululahja itselle

Oral-B Genius sähköhammasharjan valkaisuominaisuus vaikuttaa mielenkiintoiselle. Kaunis ulkoasu myös viehättää 😊

Valkaisu ja raikas hengitys!

Olisipa ihana voittaa tämä! Tärkein ominaisuus itselle olisi varmasti tuo paineentunnistus. 🙂

Valkaisu ominaisuus kuulostaa loistavalta tälläselle kahvi addiktille. 🙂 Ja sais toisen harjanki tähän, niin mieskin vois käyttää, kun viime vuonna katteli sähköhammasharjoja, vaa ei oo antanu raha tilanne periksi ostaa.

Mielenkiintoisin asia on ehdottomasti tuo puhtauden tunne! Mikään ei ole epämiellyttävämpää kuin tuntea lika hampaissa ja ainakaan nykyisellä sähköhammasharjallani sitä puhtauden tunnetta ei kunnolla tule. Lisäksi tuon hammasharjan ulkonäkö on kyllä todella kaunis!

Matkakotelo kuulostaa huipulta!

Paineentunnistin olisi minulle hyödyllisin ominaisuus, koska harjaan usein liian voimakkaasti. Harja tulisi kovaan käyttöön!

Matkakotelo ja hälytys jos harjaa liian kovaa!!

Paineentunnistin! Sama vika täällä, että tulee välillä liian kovasti harjailtua… :/

Hampaiden valkaisu ohjelma kiinnostaa eniten! Hyvää joulun odotusta sinulle ja perheellesi, Xenia 😊

Lataava matkakotelo kuulostaa huipulta!

Puhelimen appin toiminnot kuulostaa hyvältä!

Valkaisuominaisuus ja pitkä akunkesto!

Paineentunnistin ja kaunis ulkonäkö! Sähköhammasharja on kyllä aivan ehdoton, myös reissulle lähtiessä ja tämä käytännöllinen ja kaunis kotelo tekee sen mukaan ottamisesta entistä helpompaa. 😊

Hammaslääkäri yllättyisi jos kerrankin ei tarvitsisi muistuttaa liian ” kovakouraisesta” harjauksesta eli eniten kiinnostaa tuo paineentunnistus 😉

Valkaisuominaisuus ja lataava matkakotelo 😊

Paineen tunnistus on kiinnostavin.

Tulisi tosiaankin tarpeeseen kun oma Oral-B harja on n 10 vuotta vanha. 😀 Mielenkiintoisimmat ominaisuudet on toi app ja värinät ym hälytykset, joita ei tosiaan tosta omasta harjasta löydy.

valkaisutila!!
Olisi ihana

Itse normihammasharjan käyttäjänä toiveena on ollut jo pitkään sähköhammasharja. Juuri tuon hyvän pesutuloksen vuoksi. Erittäin mielenkiintoisen harjasta tekee se, että appista pystyy tarkastamaan ei pestyt alueet. Yleensä itse jätän niin herkkään tietyt kohdat pesemättä. Ihana joululahja olisi itselle 🙂

valkaisutila!

Valkaisutila ja lataava matkakotelo ovat kiinnostavimmat ominaisuudet. Oral-B sähköhammasharja ansaitsee isot kiitokset tuotekehittelystä ja kestävästä tuotteesta. Oma harjani on jo yli 12 vuotta vanha ja toimii edelleen. Olen kuitenkin unelmoinut tästä ruusukultaisesta mallista siitä lähtien kuin se tuli markkinoille 😍

Aivan ihana arvonta, mukana ehdottomasti! 😍 Harjassa on paljon mielenkiintoisia ja hienoja ominaisuuksia, mutta ehkä itseäni eniten kiinnostaa tuo hellävarainen harjaus -toiminto. Myös valkaisutoiminto on kiinnostava 😊

Minulle itselleni henkilökohtaisesti kiinnostavin ominaisuus on hampaiden ”valkaisun” mahdollisuus! Olisi mahtava päästä testaamaan kuinka tehokkaasti harja oikeasti toimii. Oma suuhygieniani on ollut minulle aina iso asia, joten tämä olisi ihana lisä tuoteperheeseen 🙂

Valkaiseva ominaisuus kiinnostaa ehdottomasti eniten! 🙂

Valkaisu-ominaisuus ja tehokas plakin poisto kiinnostavat.

Hampaiden valkaisun mahdollisuus kiinnostaa juurikin suurena kahvin kuluttajana! Muutenkin sähköhammasharja olisi todella tarpeen esimerkiksi ahtaiden hampaiden välieni vuoksi. Osallistun siis arvontaan! 🙂

Valkaisuharjapää kiinnostaa koska itsellänikin on kahvista tulleita värjäymiä. Ja onhan tuo hammasharja upean näköinenkin 🙂

Tuo mukana tuleva sovellus kiinnostaa eniten!

Valkaisu-ominaisuus

Niin monta hyvää ominaisuutta, valkaisuominaisuus on kyllä tosi kiinnostava.

Paikannusteknologia😊

Hammasharja kokonaisuutena kuulostaa huippuhyvälle, mutta jos vain yhden ominaisuuden valitsen, niin valkaisutoiminto kiinnostaisi kovasti.

Voi miten kovasti haluaisinkaan tuollaisen harjan, kaikki ominaisuudet vaikuttavat mahtavilta <3 Jos yksi pitää valita niin sanotaan valkaisu 🙂

Ehdottomasti kiinnostavin ominaisuus on tuo valkaisu 🙂 En ole vielä törmännyt tähän ominaisuuteen hammasharjassa 😀

paikannusteknologia kuulostaa mielenkiintoiselta, olisi varmasti hyvä saada tietää jos on jokin alue joka tulee harjattua heikommin 🙂

Tää olisi mahtava hammasharja!
Valkaisu olisi paras ominaisuus kahvin suurkuluttajalle 😀

Paikannusominaisuus kuulostaa kiinnostavimmalta ominaisuudelta 🙂

Kiinnostavalta kuullostaa paikannusteknoligia ja että akku voi kestää jopa 12 päivää! 😊

No tuo valkaisu kiinnostaa! Kuulostaa hyvältä 😊

Parasta on se paineen tunnistin, sillä niin helposti tulee muuten harjattua liian lujaa. Toki aikakytkin on myöskin pelkkää plussaa!

Mukana arvonnassa 🙂 Noi eri harjaustilat kuulostaa kivalta, olisi kiva päästä kokeilemaan 🙂

Tämä olisi todella hyvä lahja puolisolleni. Hänelle tulee reikiä todella herkästi, vaikka huolehtii hyvin hampaiden hygieniasta. Luulen, että hän painaa liikaa harjalla ja sitten on ikenet veressä. Tämä siis tulisi todella tarpeeseen, kun hammasharja on niin älykäs ohjaamaan milloin painaa liikaa.

Valkaisevat tahnat ja harjat toki plussaa!

Tuo valkaisutoiminto kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

Entinen sähköhammasharja on aivan finaalissa ja vaatii jatkuvaa latausta. On ollut todella hyvä ja kestänyt pitkään, OralB vanhakin on. Uusi olisi mahtava yllätys joululahjaksi! Kauniskin vielä!

Ikenien hoito-tila olisi tänne erittäin tervetullut!

Ehdottomasti valkaisu ja matkakotelo kiinnostaa!

Ehdottomasti tuo valkaiseva ominaisuus! Täälä myös yks kahvin rakastaja🙋🏼‍♀️

Hups! Kuulostipa tivolta siis *kahvia rakastava 🤣

Aplikaatio kiinnostaa!!

Mukana! Erityisesti kiinostaa tuo valkaisutoiminto 🙂

Itse tykkään kun harjausohjelmaa eli sen nopeutta voi vaihdella mielen ja käyttäjän mukaan.

Valkaiseva ominaisuus on ehdoton suosikki, wau!😍

En omista sähköhammasharjaa ollenkaan, joten tämä tulisi tarpeen ja vieläpä ruusunkultaisena olisi ilo silmälle! Kaikki ominaisuudet kuulostaa hyvältä, mutta etenkin tuo paineentunnistin olisi itselleni tärkeä. Usein ikenet vuotaa vertakin, kun harjaa liian kovaa…

Valkaisutoiminto kuulostaa kivalta.

Valkaiseva ominaisuus ja tuo ruusukultainen on niiiiin kaunis 😍

valkaiseva ominaisuus ehdottomasti!! +paineentunnistin! Toivottavasti tärppäis- ihan mahtava joululahjaidis! 🙂

Lataava kotelo 👌🏻😊

Valkaiseva ominaisuus ja tuo appi vaikuttaa kiinnostavalta 🙂

Valkaisutoiminto ja hellävarainen puhdistus. Lisäksi hammasharjassa ihana ruusukullan sävy 😍

Valkaisu ehottomasti

Valkaiseva ominaisuus, harjan kaunis ruusukullan sävy 😍

Valkoisuus, mutta myös puhtaus!

Valkaisu-toiminto kiinnostaa eniten!

Wau miten tyylikkään näköinen hammasharja! Olen pitkään miettinyt sähköhammasharjan ostoa, mutta jotenkin se aina jää, vaihtoehtojakin on niin paljon. Meinaan itse sortua turhan kovakouraiseen pesuun, joten paineentunnistin olisi hyödyllinen. Enkä kyllä valkaisevaa ominaisuutta pistä pahaksi 🙂

Kaunis ja hyödyllinen joululahjaidea! Ominaisuuksista kiinnostavin on tuo valkaisutila.

Matkakotelo, pitkä akunkesto ja valkaisutoiminto kuulostavat hyvältä!

Eri harjaustilat! Ikenien hoitokin olisijännäkokeilla!

Valkaiseva ominaisuus

Ihanan näköinen hammasharja! Ehdottomasti kiinnostaa tuo valkaisuominaisuus. Olisi mielenkiintoista päästä testaamaan miten se toimii. Kahvia kun täälläkin menee liikaa.. 😄

Tuo ominaisuus että näkee mitkä kohdat on jäänyt harjaamatta, aina sitä tulee miettineeksi onko varmasti harjannut joka hampaan kunnolla.

Oi miten ihanan näköinen hammasharja! Valkaisutoiminto kuulostaa kiinnostavalta ja tulisi todellakin tarpeeseen pikkulapsiarjessa. Kahvia kun tulee juotua ”muutama” kuppi päivässä 😉

Akku! Käytössä vanha oral B n sähkis ja akun kesto on jo heikentynyt joten uusi ja kaunis olis lahja itselle😁

Ompa kaunis! Tulisi tarpeeseen 🙂 valkaisutoiminto kuulostaa parhaalta 😀

Valkaisutoiminto ehdottomasti kiinnostavin😊🎁🎅

Paineentunnistin ja ikenien hoito kiinnostaa eniten. Ja tuo hammasharjaksi kaunis ulkonäkö.

Tuo olisi kiva voittaa. Valkaisuominaisuus erityisen kiinnostava.

Hammasharja on todella kaunis ja valkaiseva toiminto todella kiinnostava!

Valkaisutoiminto ja mobiiliappi kuulostavat todella mielenkiintoisilta 🙂

Kiinnostaatoi valkaisuominaisuus ja appi!

valkaisutoimintoa kiinnostaisi kokeilla 😊

Valkaisuominaisuus kiinnostaa! Ois ihana saaha tää.

Valkaisutoiminto ehdottomasti! Ihanan näköinen harja!

Hampaidenvalkaisu ominaisuus kiinnostaa 😊

Mä tarvisin tuollaisen harjan joka estää harjaamasta liian kovaa, joten se on paras ominaisuus! Mulla on ikenet vetäytyneet hammaslääkärin mukaan liian kovasta harjauksesta.

Tuo paineentunnistin,koska tapana tavallisella harjalla painaa liikaa.Oiskohan näin 50-vuotiaana aika alkaa käyttää sähköhammasharjaa?Ois kiva joululahja itselle.

Puhelimeen ladattava applikaatio ja Oral-B Genius yhdessä sisältävät niin sanotun paikannusteknologian, joka näkee mistä olet jo harjannut hampaat ja mistä et vielä ole.

Mielenkiintoista! Nyt on varmasti aika siirtyä vihdoin sähköhammasharjaan 🙂

Vau, miten hifiä! Koukuttuisin täysin tohon sovellukseen ja siihen paikannustoimintoon. Myös tuo valkaisumahdollisuus kuulostaa hyvältä. Siinäpä varmaan mun suosikkiominaisuudet.

3D harjaspää.

Okei vau! Valkaisu ja paineentunnistin kiinnostaa eniten, vaikka kaikki muukin kuulostaa super mahtavalta! 😍

Valkaisu!

Pitkään olen jo haaveillut juuri tästä hammsharjasta, vielä en ole raaskinut ostaa🙈 valkaisu ja tuo paineentunnistin kiinnostavimmat ominaisuudet😊

Täällä yksi kshvinjuoja moi! Ehkä joskus punaviiniäkin etenkin näin joulun alla juustojen kera tulee maisteltua..😀 Joten valkaisutoiminto olisi erittäin mieluisa uusi tuttavuus!

Multa löytyy jo sähköhammasharja. Mut harmittaa niin paljon kun se on ruma ja sininen:D
Tarvitsen ehdottomasti tälläisen kauniin harjan! Ei tarveis hävetä jos se jäisi vahingossa esille:D

Waude, vaikuttaa hyvältä! Mua kiinnostaa toi harjaushaaste!

Ehdottomasti valkaisu! 😍

Kyllä tuo valkaisutoiminto kiinnostaa! Ja onhan tuo nyt silmäkarkki!

Erilaiset harjausohjelmat ja harjausdatan synkronointi puhelimeen kuulostavat jänniltä! Lisäksi harja on supernätti 😍

Kokonaisuudessaan kiinnostaa, sillä tän hetkinen on saman merkin vanhempi malli ilman noita uusia kaikkia ominaisuuksia. Mukana arvonnassa peukut pystyssä 🙂

Valkaisutila ja paineentunnistin😊

Kiinnostunut tuosta valkaisusta, poistaako värjäymiä? Mukana arvonnassa.

Ehdottomasti valkaisu ominaisuus!
Ja tuo upea väri. Kerrankin ei tarvitsisi piilottaa kaappiin! 😍

Mulla on tästä se astetta huonompi versio. Tuo nerokas lataussysteemi kiinnostaa! Oon niin kyllästyny aina raahaan kaikenmaailman latureita mukana ja sähkistä en vaihda normiharjaan edes reissussa mistään hinnasta!

Kaikki toiminnot ovat mahtavia! Mutta eniten kiinnostaa tuo kätevä ja kaunis matkakotelo, joka lataa. Niin kätevää! Oma rupuinen vanha hammasharja alkaa vetää viimeisiään, joten tämä tulisi enemmän kuin tarpeeseen. 🙂

Tuo valkaiseva ominaisuus!

Ihan huippuja ominaisuuksia!
Mulla on tällä hetkellä se ihan perus sähköhammasharja, ja seki on niiiin paljon parempi ku ihan tavallinen harja, et olis mielenkiintoista kyllä päästä testaamaan tällästä superharjaa 😀
Mut siis kaikki noi eri harjaustavat ja se, että jos painaa liian kovaa on varmaan ne suosikki ominaisuudet. Tai toki myös toi akun pitkä kestoisuus on huippua eikä toi lataus/matkakotelokaan huono oo.. 😀

Paineentunnistus on ihan ykkönen, syyllistyn itsekin siihen että painan hammasharjaa ihan liikaa.. :/ Ikenien hoito ja hellävarainen puhdistus myös tärkeitä! Tää kuulostaa ihan täydelliseltä sähköhammasharjalta, ja ulkonäkökin on perfect! Oi vitsi kun nyt potkaisis kerrankin onni, oon varmaan kaks kuukautta ollut ostamassa sähköhammasharjaa, mut kauhee valinnanvaikeus just kun valikoimaa on, ja sit toisaalta oon odottanut josko tulis tarjoukseen. 😀

Mahtava kilpailu! Olen huokaillut tämän ruusukullan perään. Se on niin hieno. Tän hetken hammasharja on nähnyt parhaat päivänsä. Mielenkiintoista on paineentunnistus ja valkaiseva toiminto. Olisipa minulla niin hieno joulutuuri, että voittaisin arvonnan. Saapi nähdä miten käy! Ihanaa joulunodotusta kaikille! ❤️💖❤️

Jos voittaisin harjan, antaisin sen läheiselleni joululahjaksi <3 ja veikkaisin että hän arvostaisi tässä varsinkin tuota valkaisu ominaisuutta, kahvia kun myös paljon juo 🙂

Paineentunnistus ehdottomasti!

Kokonaisuudessaan mahtavan oloinen laite! Ja väri täydellinen. ❤️

Valkaisutila ja matkakotelo.

Kaikki tässä kuulostaa hyvältä ja tulisi tarpeeseen! Jos yksi pitää valita niin ehkä eniten kiinnostaa tuo valkaisuominaisuus 🙂

Ikinä en ole sähköhammasharjaa omistanut, joten olisi hienoa päästä sellaista kokeilemaan😊 valkaisuominaisuus kuulostaa mielenkiintoiselta!

Valkaisutoiminto sekä ikeniä suojaava toiminto kuulostavat mahtavalta. Toivottavasti onni potkaisee näin kroonikkopotilaalle, jolle hampaiden kunto on ensiarvoisen tärkeää.

Hei. Valkaisutoiminto ja ikeniä suojaava ominaisuus kiinnostavat todella…mukana arvonnassa.

Valkaisuominaisuus ja tietenkin myös harjan ulkonäkö! 🙂

Ehdottomasti valkaisuosuus harjasta kiinnostaa kovasti ja olenkin pitkään juuri tästä roosakultaisesta harjasta haaveillut. Hampaiden valkaisu on kallista joten tämän harjan voittaminen olisi mieletöntä. Sähköhammasharjaa en omista vielä muutenkaan, mikä olisi hampaiden hoidossa erittäin suositeltavaa, joten jospa arpaonni suosisi. Harjan ulkonäkökin on kaunis ja miellyttää silmääni.

Samanmerkkinen sähköhammasharja löytyy, tässä versiossa tuossa kiinnostaa eniten ehdottomasti tuo yhdistäminen puhelimen appiin. 🙂

Vau! Valkaisuominaisuus kiinnostaa minua eniten 🙂

Tuo valkaisutila ja yhdistäminen puhelimen appiin kiinnostavat eniten!! 🙂 mukana arvonnassa!

Ehdottomasti paineentunnistin. Harjaan itse aivan liian voimakkaasti hampaita, joten tästä voisi olla apua. 🙂

Valkaisu 🙂

Tämä olis mulle, täytän 7.12. 30-vuotta. Ja puolisolle menis toinen. T. Sähköhammasharjattomat

Latautuva matkakotelo herättää kiinnostusta!

Tuo kaunis väri ja valkaisutoiminto on iso plussa entiseen, jo iäkkääseen harjaani verrattuna 🙂

Valkaisutoiminto ja hellävarainen puhdistus kiinnostaa erityisesti ✨

Applikaatio ja siitä saatava palaute kuulostaa nykyaikaiselta!

Puhelimeen ladattava applikaatio ja siinä se toiminto josta näkee mistä on pesty ja mistä ei😁☺️

Harjan useimmat ominaisuudet kiinnostelee..paineentunnistus, puhelin appi ja akun kesto erityisesti. 🙂

Mua kiinnostaa eniten toi puhelinsovellus ja siitä saatava hyöty!

Kiinnostaa juuri se miten hammasharjan voi yhdistää puhelimeen ja siitä saatava hyöty. Plussaa toki myös, että on mahdollisuus valkaisevan hammastahnan kanssa käyttää valkaisevaa harjaspäätä. Tänä vuonna ostin ensimmäisen sähköhammasharjan ikinä ja jo siitä huomaa miten hampaat tulevat paljon puhtaammiksi kuintavallisella harjalla.

Olen myös välillä liian innokas harjaamaan hampaitani, joten se että hammasharja hälyttää jos harjaa liian kovaa on iso plussa! Tuo valkaisu ominaisuus kiinnostaa myös!

Valkaiseva ominaisuus kuulostaa kiinnostavalta! En omista sähköhammasharjaa ja sellainen olisi mahtava joululahja 😊

Se, että hammasharja indikoi liian kovaa painamista on kyllä mulle paras ominaisuus! Olen saanut ikenet vetäytymään ikuisiksi ajoiksi kun on tullut harjattua hippasen liian kovaa…

Ehdottomasti se, että se pesee hampaat puhtaaksi!

Hei, minusta paras ominaisuus on valkaisutila ja raikas hengitys! Vanha sähköhammasharjani onkin jo päätynyt kaatopaikalle, joten uusi olisi enemmän kuin tarpeen! 😍

Tulisi tarpeeseen meidän perheeseen ja olisi täydellinen lahja pukinkonttiin 🙂

Paineentunnistin on meidän perheelle tärkein ominaisuus!
Mukana arvonnassa! 🙂

Puhelimeen yhdistettävä applikaatio ja siitä saatava hyöty kiinnostaa tällaista tekniikkanörttiä 🙂

Parhaat ominaisuudet on valkaisutila ja paineentunnistin! Kaipaisin sähköhammasharjaa tavallisen hammasharjan tilalle ☺️

Valkaisutoiminto kiinnostaa eniten! Ja muutenkin kaunis sähköhammasharja 🙂

Paras ominaisuus olisi valkaisutila☺️ edellinen sähköhammasharja hajosi kesällä ja sitä on jäänyt kyllä kaipaamaan!

Valkaisutoiminto 🙂

Ihaninta on oikein kunnon puhtaat hampaat ja vielä ikeniä suojaten ( tuppaan harjaamaan vähän liian voimalla).

Kylläpä kaunis hammasharja ja tuo ominaisuus että ilmoittaa ajan ja vielä valkaisuominaisuus, vau! Varmasti aivan mahtava ja monipuolinen harja!

Voi miten kaunis harja ja kuinka paljon hyviä ominaisuuksia ja varmasti tulee puhdasta, tietysti jännä juttu myös tuo valkaisuominaisuus!

Valkaisutoiminto kiinnostaa!

Valkaisu toiminto olisi kyllä huippu!

Valkaisu kuulostaa huipulta! 🙂

Valkaisutoiminto kuulostaa superhyvältä tällaiselle kahviaddiktille.. 😁

Minulla on ongelmana noiden harjojen akunkesto. Harjaan hampaita 1x2min ja 1x3min päivässä ja en ole toistaiseksi löytänyt harjaa, jossa akku säilyisi hyvänä reilua vuotta pidempään. Vuoden jälkeen harjaa pitää ladata n. joka toinen päivä ja silti akku on ”väsynyt”. Parhaana toiminnallisuutena pidän siis akun kestoa ja akun säilyvyyttä hyvänä.

Oral-B Genius sähköhammasharjan valkaisutila kiinnostaa! 😍

Paineentunnistin olisi ainakin hyödyllisin ominaisuus minulle 😍

Kiinnostaa h sähköhammasharjan ominaisuudet. Näyttää upealta myöskin. 😇🎄🎅

Erilaiset harjaustilat kiinnostavat minua! 😊

Kiva arvonta❤️ Tuo erityisen hyvä puhtauden ja raikkauden tunne hampaissa on se mitä eniten toivoisin harjalta, mutta myös valkaisutoiminto ja se että näkee mistä on harjannut.

Kiva arvonta❤️ Tarpeeksi hyvä puhtauden ja raikkauden tunne hampaissa sekä valkaisujuttu ja se että näkee mistä on harjannut.

Kiva arvonta❤️ Hyvä puhtauden ja raikkauden tunne hampaissa ykkönen, lisäksi valkaisujuttu ja se että näkee mistä on harjannut.

Hei!

Erityisesti tuo plakin poisto kiinnostaa. Itselläni on todella ahdas suu ja paikoitellen vielä vinot hampaat, oikomishoidosta huolimatta. Suuta on vaikea pitää puhtaana, plakkia kertyy herkästi ja vanha sähköhammasharja alkaa vedellä viimeisiään. Tämä olisi siis loisto tuote! 🙂

Valkaisutoiminto 👌🏻

Applikaatio puhelimeen kiinnostaa.

Paineentunnistin olisi varmasti hyödyllinen!

Valkaisu ehdottomasti näin kahvinjuojana ☺️

Valkoiset hampaat on must, joten valkaisutoiminto.

Paineentunnistin kiinnostaa.

Valkaisee ominaisuus koska hampaisiin tulee jatkuvasti kahvi ja tee värjäymiä, eikä ole sen vuoksi kovin valkoisen näköiset. Myös suojaa ikeniä ja poistaa palkkia tehokkaammin ovat erityisen hyvät ominaisuudet.

Heippa! Itseäni tuo valkaisu- sekä paineentunnistustoiminto kiinnostaa eniten; molemmat ovat (valitettavasti) ajankohtaisia, terkuin liian ”tehokkaasti” harjaava kahvin rakastaja 😀

Valkaisutoiminto kuulostaa todella houkuttelevalta!:)

Tehokkaan ja lempeän peruspuhdistuksen lisäksi värjäytymien poisto on kiinnostavin ominaisuus! Tee ja kahvi värjäävät, vaikka en joka päivä niitä nautikaan.

Oi mikä ihanuus! Myöskin coffee loverina tärkeältä ominaisuudelta tuntuu tuo pinnallisten värjäytymien poisto. Itselläni helposti ”unohtuu” harjata takahampaat kunnolla, ja hammaslääkäri kehoittikin hankkimaan sähköhammasharjan. Upea ulkonäkö on aina plussaa näissä, meillä kun ei ole yläkaappeja kylppärissä minne harjan voisi piilottaa 🙂

Hei, kiitos kivasta arvonnasta! Tämän sähköhammasharjan kaikki ominaisuudet kuulostavat kiinnostavilta.. olisipa mahtava! Hyvää joulun odotusta teidän koko perheelle! Toivottelee Pauliina

Valkaisutoiminto ja paineentunnistus

Valkaisuominaisuus ja lisäksi parempi harjaustulos kuin normaalilla hammasharjalla 😊

Wau, ihan mahtava arvonta!

Kiinnostavimmat ominaisuudet on mulle henkilökohtaisesti ikenien hoito ja paikannusteknologia. Ikenien hoito siksi, koska ikenet vetäytyvät mulla herkästi (heh, voiskohan johtua hieman aggressiivisesta harjaustyylistä..) ja paikannusteknologia laittoi sisäisen nörttini nostamaan päätään!

Ihanaa joulun odotusta <3

Nuo erilaiset harjaustilat sekä erityisesti valkaisuominaisuus kiinnostavat! 🙂

Valkaisuominaisuus! 🙂

Valkaisuominaisuus 🙂 olisi mielenkiintoinen lisä nykyiseen harjaan!

Valkaisutila ja ikenienpuhdistus kuulostaa hyvältä 🙂

Kaikki toiminnot kuulostavat niin hyviltä, mutta jos yksi pitää valita niin paineentunnistin. Erityisesti aviomieheni hammasharja näyttää aina siltä kuin hampaita olisi harjattu kahdella kädellä.. 😂

Valkaisu sekä ikenien suojaus 👌🏻

Valkaiseva ominaisuus! Ja muutenki se että sähköharjalla saa hampaat niin paljon puhtaammaksi kun tavallisella harjalla niin olisi ihana semmonen saada! Tuo hannasharja on vielä niin kauniski ku ruusukultainen 😍

Minullakin on ongelmana ollut vähän turhan kovakourainen harhailu, joten tuo paineentunnistin olisi oikeasti hyödyllinen ominaisuus. 🙂

Ajastintoiminto ja paineentunnistin ovat ihan hyödyllisiä toimintoja. Kaunis harja ja tällaiset käytännölliset lahjat ovat minusta parhaita.

Valkaisu toiminto ja paineentunnistin 🙂

Paras itselleni ominaisuuksista olisi varmasti tuo paikannusominaisuus, niin ei vahingossa tulisi skippailtua mitään hampaita!

Kiinnostava ominaisuus on tuo paikannusteknologia. Itselläni on helposti reikiintyvät hampaat, niin vähentäisi varmasti hammaslääkärikäyntejä, kun tietäisi, mistä kohtaa tulisi vielä harjata. Harjan kaunis ulkonäkö on pelkkää plussaa 😍

Mukana ehdottomasti! 🤗 tällä hetkellä käytetään miehen kanssa samaa sähköhammasharjaa ja mies olisi varmasti ikionnellinen, jos saisin oman (minusta puhumattakaan). Etenkin valkaisutoiminto kiinnostaa, kun hampaani ovat mielestäni kahvin ja teen myötä tässä pikkulapsiarjessa alkanut kellastua 😬

Tuo valkaisutoiminto kuulostaa mainiolta! Itsekin siirryin vasta pari vuotta sitten sähköhammasharjan käyttäjäksi ja aivan älyttömän iso ero hampaiden puhtaudessa ja hammaskiven muodostumisessa verrattuna tavallisen hammasharjan käyttöön!! Olisi kiva päivittää vanha sähköharja tähän kauniiseen ruusukultaiseen, jossa on vaihtoehtoja ja toimintoja enemmän 🙂

Onpa kaunis <3

Olis jo aika vaihtaa normaali harja sähköhammasharjaan! Puhtaammat hampaat ja värjäymien poisto 🙂

Valkaisuominaisuus kiinnostaa näistä eniten! Ja onhan tää nyt niin nättikin 🙂

Valkaisuominaisuus kiinnostaa ja lisäksi aivan upean näköinen. Antaisin lahjaksi teini-ikäiselle tyttärelleni jolla myös taipumusta harjata hampaitaan aivan liian pitkään.

Paineentunnistin kuulostaa erityisen hyvälle 🙂

Valkaisutila kiinnostaa! Ulkonäkökin pelkkää plussaa 😍

Mua kiinnostaa eniten se, että ”Oral-B Genius poistaa jopa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja ja pitää siten hampaat ja ikenet mahdollisimman terveinä”. Tavallisella harjalla on vaikeampi olla tarpeeksi tehokas.

Ihanaa joulunodotusta!

Valkaisutila kuulostaa vastaukselta rukouksiini. 😀

Valkaisutoiminto sekä akun kesto ehdottomasti parhaita puolia! 😊

Valkaisu kuulostaa kieltämättä hyvin mielenkiintoiselta!

Valkaisuominaisuus kuulostaa kyllä lupaavalta!:) Entinen harja sanoi itsensä irti pari viikkoa sitten, joten sormet ristiin!:D

Valkaisutila

Siis en edes tiennyt että sähköhammasharja voi olla noin älykäs! Paikannusteknologia joka näkee mistä on jo harjannut ja mistä ei kuulostaa erittäin hyödylliseltä ominaisuudelta – aivan kuten tuo Smartring-ominaisuuskin!

Kiinnostelis kaikki nuo älyominaisuudet, ja matkapaketti ja myös valkaisupää. Vanha sähköhammasharja vetelee viimeisiään ja tuleekin aika usein valittua perinteinen käsihammasharja…

Paineentunnistin kiinnostaa ehdottomasti, eikä valkaisuominaisuudestakaan olisi haittaa! 🙂

Paineentunnistin ois hyödyllinen! 👌 Hyvä kaikkineen, jeps.

Paineentunnistin ja valkaisutoiminto kiinnostavat eniten. 😊

Mukana! Eniten kiinnostaa valkaisutoiminto.

Appi joka seuraa harjausta!

Mä olen vannoutunut sähköhammasharjan käyttäjä, mutta tää uusin on jotain ihan mahtavaa. Toiminnoista on vaikea valita parasta, mutta taitaa olla paineentunnistin. Täysillä mukana. Tää muuttaisi hampaidenpesun täysin.

Paineentunnistin kuulostaa hyvältä ja oma sähköhammasharja veteleekin sopivasti viimeisiään eli mukana ollaan!😊

Paineentunnistin on varmasti hyvä 🙂

Oi tämä tulisi niin tarpeeseen! 1v tytär heitti jo kesällä mun sähköhammasharjan vessanpönttöön ja uuden hommaaminen on jäänyt! Tässä olisi kauniin ulkonäön (tärkeää tietysti, heh) lisäksi parasta paineentunnistin ja valkaisuominaisuus.

Ehkäpä plakinpoisto, sillä se pitää hampaat terveenä.
Kosmeettisena myös valkaisu.

Äh. Hankalaa, koko toiminto kuulostaa mahtavalta. Ei vain tässä elämäntilanteessa tai olla varaa itse ostaa. Harmittaisi, jos en voittaisi.

Paras blogi mahtavuudellaan kautta aikojen, vaikka aiheet eivät ole arkitasoa kummosempia!:)

Eniten kiinnostaa ehdottomasti valkaisuominaisuus. Myös kaunis ulkonäkö on plussaa 🙂

Tuo olis kyllä huippu-vekotin himoharjaajalle 😀 Paineentunnistin olisi itselle tärkein ominaisuus.

Niin kaunis hammasharja!
Suosikit olisi kyllä valkaisutila ja ikenien hoito,
käytössä luultavasti kaikista toiminnoista tulisi lemppareita!😍👌
Ihanaa itsenäisyyspäivää koko perheelle!

Onpa kaunis hammasharja! 🙂 Eniten kiinnostaa tuo valkaisutoiminto, sitä olisi kiva päästä kokeilemaan.

Valkaisu-toiminto 🙂

Paineentunnistin! 🙂

Valkaisu ja paineentunnistin olisivat itselleni hyödyllisimmät ominaisuudet! 🙂

Valkaisutoiminto kiinnostaa eniten!

Paineentunnistin kuulostaa tarpeelliselta toiminnolta 🙂

Paineentunnistus on hyvä! Uudelle hammasharjalle olisi todella tarvetta 🙂

Tuo paineentunnistus on hyvä. Aika ihmeellinen on myös tuo yhteys tuohon applikaatioon 🙂 Uusi hammasharja tulisi tarpeeseen. Tuo on aivan mielettömän kaunis! Melkein sitä olisi pidettävä vessassa esillä kun noin hieno 🙂

Uusi sähköhammasharja olisi hyvä, paineentunnistus ominaisuus sekä ajastin ovat mukavia ominaisuuksia. Tämä on muutenkin niin upea harja

Mukana arvonnassa. Vanhan sähköhammasharjan runko jo lähes 10 vuotta käytössä. Ihana ois vaihtaa ruusukultaiseen kauniiseen harjaan.

Onpas kaunis sähköhammasharja! Pitääpä laittaa joukutoivelistalle, nimittäin uusi sähköhammasharja olisi hankintalistalla. Minusta mielenkiintoisimpia ominaisuuksia ovat paikannusteknologia sekä liian kovan harjauksen esto.

Ooh miten kaunis! Meidän nykyinen sähköhammasharja vetelee viimeisiään ja uusi olisi suotavaa hankkia. Tuo valkaisuteho kuulostaa mahtavalta, joten mukana arvonnassa ehdottomasti! 🙋🏼‍♀️☺️

Aa mun sähköhammasharja on vanha ja surkea, 12 pvän akku kuulostaa huipulta!

Paikannusteknologia kuulostaa tosi kätevältä, kiinnostaa mitenköhän mahtaa käytännössä toimia?!

”Poistaa jopa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja”.

Ihanan värinen harja! Minua kiinnostaa eniten tuo valkaisutila!

valkaisu-toiminto olisi tarpeen 👍

No nyt kun luin tuosta valkaisuominaisuudesta, niin se alkoi kyllä kovasti kiinnostamaan! Kuulostaa sopivan hellävaraiselta menetelmältä puhdistaa hampaita värjäytymistä.

Valkaisukyky!

En halua kuluttaa turhaan hampaita valkaisuaineilla, joten luonnollinen ja ennenkaikkea hellävarainen valkaisu sopisi suulleni aivan loistavasti!

Valkaisutila kuulostaa kiinnostavalta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *