Mainos

Kaunis ja hyödyllinen joululahja

3.12.2018 Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Oral-B

Joulu lähenee huimaa vauhtia ja monella onkin sitä myöten tänka på meneillään sen suhteen mitä ostaa joululahjaksi läheisimmille. Pääsin yhteystyössä Oral-B:n kanssa kokeilemaan tätä todella kaunista sähköhammasharjaa upeassa ruusukullan sävyssä ja nyt reilun kuukauden käytön jälkeen olen myyty.

Mä olen aina ollut todella tunnollinen hampaiden harjaaja, jopa hieman liian tunnollinen kun olen saanut kuulla siitä esimerkiksi siitä, että hampaita ei tarvitse harjata liian voimakkaasti, vaan kevyellä kädellä.

Sähköhammasharjassa tätä ongelmaa ei kuitenkaan ole kun laite pesee hampaat puolestasi. Liikutat vain harjaspäätä suussasi hampaiden kaikki pinnat läpi ja noin kahdessa minuutissa hampaasi tuntuvat monin kerroin puhtaammilta kuin käsikäyttöisellä hammasharjalla saisi ikinä aikaan.

PB020126PB020107

Sähköhammasharjojakin on moneen lähtöön, mutta perehdytään nyt nimenomaan tähän Oral-B:n Genius hammasharjaan ja siihen, miksi sitä kutsutaan maailman älykkäimmäksi ja uuden ruusukultaisen sävyn myötä myös maailman kauneimmaksi sähköhammasharjaksi. Oral-B Genius hammasharja yhdistyy puhelimeen ladattavissa olevaan Oral-B applikaatioon, jonka avulla paras mahdollinen lopputulos on vieläkin helpommin saavutettavissa.

Applikaatioon voit lisätä muun muassa omat tavoitteesi hampaiden suhteen. Esimerkiksi raikas hengitys, valkoisemmat hampaat ja niin edelleen. Lisäksi appista löytyy ammattilaisten vinkkejä sekä hauska hampaidenharjaushaaste, jolla yrität pistää niin sanotusti aina entistä paremmaksi hampaiden harjauksen suhteen.

PB020095PB020041

Pian luvassa omaa suosikkiohjelmaani Oral-B:n Genius sähköhammasharjasta sekä ehdotonta suosikkiharjaspäätäni, mutta sitä ennen muutama syy siihen, miksi Oral-B Genius on niin ylivoimainen verrattuna tavalliseen hammasharjaan

  • Oral-B Genius poistaa jopa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja ja pitää siten hampaat ja ikenet mahdollisimman terveinä.
  • Puhelimeen ladattava applikaatio ja Oral-B Genius yhdessä sisältävät niin sanotun paikannusteknologian, joka näkee mistä olet jo harjannut hampaat ja mistä et vielä ole.
  • Oral-B Genius suojaa ikeniä. Paineentunnistin hidastaa hammasharjaa ja hammasharjassa oleva Smartring hälyttää jos harjaat liian kovaa. Tämä on yksi mun suosikkiominaisuuksista! Smartringin värin saa myös valita 12 eri värin joukosta. Mulla on siinä puhdas valkoinen.
  • Valkaisee hampaita ensimmäisestä päivästä lähtien. Etenkin valkaisutilaa käyttämällä ja Oral-B:n valkaisuharjaspäällä hampaat todella puhdistuvat pinnallisista värjäytymistä, joita muun muassa kahvi aiheuttaa. Kröhöm.
  • Hammasharja värisee kahden minuutin kuluttua, joka on suositeltava aika hampaiden harjaukselle.
  • Kuusi eri harjaustilaa mukaanlukien pro clean, valkaisutila, ikenien hoito ja hellävarainen puhdistus.
  • Kätevä ja kaunis matkakotelo, joka lataa sekä hammasharjan, että älypuhelimen samalla pistokkeella. Kuinka kätevää!
  • Litium akku kestää jopa 12 päivää yhdellä latauksella.

PB020127PB020122

Mun suosikiksi on noussut Oral-B Genius sähköhammasharjan valkaisutila ja 3D White -harjaspää, joka valkaisee hampaita luonnollisesti poistamalla pinnallisia värjäytymiä, joita aiheuttaa esimerkiksi oma suosikkini kahvi. Harjaspäässä on erityinen kiillotuskuppi ja se on suunniteltu kehittyneeseen puhdistukseen, jotta hymystä saataisiin entistä valkoisempi. I love it.

Hampaat tuntuvat niin puhtailta ja raikkailta, että tekisi mieli pestä hampaita useamminkin päivän aikana. Tässä on mielestäni uskomattoman hyödyllinen, mutta myös kaunis joululahjaidea kelle hyvänsä.

Koska elämme joulunalusaikaa, halusimme myös tarjota teistä yhdelle mahdollisuuden voittaa tämä Oral-B Genius hammasharja upeassa ruusukultaisessa sävyssä. Osallistua voitte kommentoimalla alle mikä Oral-B Genius sähköhammasharjan ominaisuuksista on  kiinnostavin? Kommentoneiden kesken arvomme Oral-B tuotepaketin joka sisältää Oral-B Genius sähköhammasharjan sekä 2 kpl Oral-B Gum & Enamel Repair- hammastahnaa. Osallistua voit 7.12.2018 saakka. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Oral-B Genius hammasharjan voi ostaa täältä.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.