Yleinen

Kaupungille!

18.6.2011 Teksti: Anna.fi

Aamulla katsottiin leffa loppuun aamiaista samalla hitaasti nautiskellen. 🙂 Illalla oltiin niin koomaisia, että molemmat simahti jo joskus kymmenen pintaan.. 😀 Tänään päällä väriyhdistelmää, jota en olisi voinut kuvitella laittavani, mutta ihan hyvin toimii, vai mitä mieltä olette?

ja toppi, joka on muuten melko uusi. Tykästyin kovasti tuohon väriin!

Tukka hyvin kaikki hyvin! 😀 tänään siis worst hair day ja ainoa pelastus oli hiukset tiukasti ponnarille… 😀 Tässä vielä hieman näytettä siitä miten hassu voin olla..

Jep, mä olen hernerohmu kesäisin ja helposti menee litra pari ihan yksinäänkin. Olen jo vuosikaudet miettinyt, että paljonko on litra herneitä oikeasti ja tuossa kuvassa on teille lopputulos. Me kieltämättä repeiltiin kun molemmat riipii herneitä tohon pikkukippoon.. 😀 No, nyt on arvoitus ratkaistu ja voin taas jatkaa elämää keksien uusia hassuja haasteita. 😀 Onko siellä ketään muita, joita on tuo sama asia mietityttänyt. Lähinnä siltä kannalta ajattelin asiaa, että noillekin tulee aikamoinen kilohinta jos laskee sen osan mitä voi syödä.. 😀 Mutta kesäherkut on kyllä parasta, eikä niitä jättäisi väliin mistään hinnasta!

Mikä on teidän kesäherkku? Oletteko enemmän marjojen vai kenties herneiden perään?