Xenia's day

Kaupungille!

Teksti: Anna.fi

Aamulla katsottiin leffa loppuun aamiaista samalla hitaasti nautiskellen. ūüôā Illalla oltiin niin koomaisia, ett√§ molemmat simahti jo joskus kymmenen pintaan.. ūüėÄ T√§n√§√§n p√§√§ll√§ v√§riyhdistelm√§√§, jota en olisi voinut kuvitella laittavani, mutta ihan hyvin toimii, vai mit√§ mielt√§ olette?

ja toppi, joka on muuten melko uusi. Tykästyin kovasti tuohon väriin!

Tukka hyvin kaikki hyvin! ūüėÄ t√§n√§√§n siis worst hair day ja ainoa pelastus oli hiukset tiukasti ponnarille‚Ķ ūüėÄ T√§ss√§ viel√§ hieman n√§ytett√§ siit√§ miten hassu voin olla..

Jep, m√§ olen hernerohmu kes√§isin ja helposti menee litra pari ihan yksin√§√§nkin. Olen jo vuosikaudet miettinyt, ett√§ paljonko on litra herneit√§ oikeasti ja tuossa kuvassa on teille lopputulos. Me kielt√§m√§tt√§ repeiltiin kun molemmat riipii herneit√§ tohon pikkukippoon.. ūüėÄ No, nyt on arvoitus ratkaistu ja voin taas jatkaa el√§m√§√§ keksien uusia hassuja haasteita. ūüėÄ Onko siell√§ ket√§√§n muita, joita on tuo sama asia mietitytt√§nyt. L√§hinn√§ silt√§ kannalta ajattelin asiaa, ett√§ noillekin tulee aikamoinen kilohinta jos laskee sen osan mit√§ voi sy√∂d√§.. ūüėÄ Mutta kes√§herkut on kyll√§ parasta, eik√§ niit√§ j√§tt√§isi v√§liin mist√§√§n hinnasta!

Mikä on teidän kesäherkku? Oletteko enemmän marjojen vai kenties herneiden perään?

Lue myös

X