Xenia's day

Kaupunkikierros

Teksti: Anna.fi

Palailtiin juuri tuolta kaupunkikierrokseltamme, ja tässä hieman päivän kuvasaldoa.. 🙂

Tänään laitoin ulos untuvatakin kun tarkoituksena oli kierrella hieman ympäri helsinkiä, eli ei siis vain sisäkautta paikasta toiseen siirtymistä. 🙂 Takki on Espritin, farkut H&M, kengät Bianco, laukku Vuitton, hanskat Tiger of Sweden ja huivi Burberry. Meidän oli tarkoitus mennä syömään mayaan, mutta se oli aukeamassa vasta tunnin kuluttua, ja eihän me siihen asti jaksettu odottaa..Päädyttiin sitten Grande Grilliin ja oli kyllä hieman pettymys. Tässäpä meidän annokset..

Noi molemmat annokset maksoi siis kympin, kun niiden oikea hinta oli 18,90. Tuo ylempi, eli minun annokseni, olisi ollut varmaan ihan hyvä, mutta kaikki oli vaan sellaista haaleen lämmintä. Eli jos ravintolaa mietitte, niin minä suosittelen ehdottomasti menemään seinän toisella puolella olevaan Santa Feehen. 🙂 Nyt muutama kaupunkikuva vielä tähän perään..

Ajattelin kohta alkaa jumppaamaan ja sit pitäisi käydä vaatekaapit läpi, kun ajattelin, et voisin myydä täällä hieman sellaisia vaatteita jne, joita en ole tullut käyttäneeksi, miltäs se kuulostaisi?Olisi aika hyvä, jos saisi hieman lisätilaa vaatekaappeihin.. 🙂

Lue myös

X