Xenia's day

kaupunkikierrosta ja uudet ripset

Teksti: Anna.fi

Kylläpäs mun ripsien laitto venähti! 🙂 Tarkoitus oli vaan käydä Zarassa ”vähän katsomassa”, mutta jäin suustani kiinni ties kuinka monen kanssa..Lupasin itselleni, että saan ostaa yhden vaatteen tässä kuussa, jos jostain innostun, ja kyllähän mä innostuinkin. Ajattelin sen tosin niin, että olen plus miinus nolla tilanteessa kun myin pari vaatetta viime perjantain hilpeinä hetkinä kaverille.. 🙂 Tällaisissa ulkotamineissa olin liikenteessä aluksi melko lämpimässä säässä..

Ekaa kertaa oli siis tennarit jalassa, ja enää en vaihda.. 😀

Käytiin ripsihuollon jälkeen J:n kanssa Picnicissä. Tällä kertaa ei tosin syöty lounasta, vaan välipalaa eli tällaista..

Ja pientä vihjausta siitä mitä ostin.. Huomenna näettekin ton sitten päällä.. 😉

Nyt on sitten taas ripset kunnossa, ja ihanan tuuheat ovat taas. Tämännäköiset ovat siis ripset huollon jälkeen..

Nyt istun telkkarin ädessä ja syön maitorahka-omena-kiivi-hunaja-kaneli sekoitusta. Kohta pitäisi vähän jumpata vielä lihaskuntoa ja sit suihkuun.. Huomenna onkin taas työpäivä, mutta sitten onkin viikonloppu, joka tosin meillä on ainakin osittain vietettävä lukemisten parissa. Luin muuten iltalehden nettisivuilta, että on tulossa ehkä kevään lämpimin päivä sunnuntaina, eli ballerinakelit, here we come!! Mikä on teidän illan plääni? <3

Lue myös

X