Xenia's day

Kaupunkikiertelyä, ostoksia ja ruokaa

Teksti: Anna.fi

Nyt on hulluttelut hulluteltu, ja kädet väärällään raahattu ruokaa kotiin..Naurettiin just J:n kanssa, et tekis mieli vaan tehdä koko ajan ruokaa, kun kaapit ja pakastimet on täynnä toinen toistaan parempia herkkuja. Tehtiin samalla reissulla pientä kiertelyä keskustan lähettyvillä, kun oli niin kaunis ilma. Ensin kuvaa kuitenkin ulkovaatetuksesta..

Kengät Bianco, laukku Vuitton, huivi Burberry ja takki Hilfiger. Sitten ihania kuvia keväisestä Helsingistä..

Ja sitten päivän ostokset, eli mitä ruokakasseista paljastuikaan..


Tuolla takana pussissa on perunoita, kun niitä ei näe.. 🙂

Tuossa edessä on kanan rintafileitä valkosipuli-yrtti marinadilla, ja pesto-parmesan marinadilla. Sen lisäksi ostettiin uunilohta, katkarapuja, ja pari pakettia naudan jauhelihaa pakastimeen. Ruuaksi pääsivät ensimmäisenä valkosipuli-yrttimarinoidut  kanan fileet, ja ne näyttivät lautasella lisukkeineen tältä..

Tuon muussi tehtiin itse alusta alkaen,ja päätettiin hieman soveltaa siitä perinteisestä reseptistä. Tällaisia aineksia oli kattilassa..

Tuossa on siis perunan lisäksi, pari sipulia, neljä porkkanaa, ja valkosipulia. Noi sitten keitetään, ja kun ovat pehmeitä, heitetään suurin osa vedestä pois. Sitten survotaan, ja heitetään maitoa ja nokare margariinia sekaan. Sitten vielä pippuria ja vähän suolaa, ja oli muuten hyvää, ja täysin lisäaineetonta.. 🙂 Keitettiin vielä hyvät kahvit päälle, ja tehtiin sunnuntain kunniaksi maitovaaahtoa sekaan..

Nyt menen ruokalevolle, tai sit yritän samalla lukea hömppäkirjaa.. Vitsit, että on onnellinen olo tässä uudessa asunnossa, kun on stressikin jo lievittynyt..Palaillaan ihanat! Mitäs te meinasitte tänään? Meillä luvassa illalla leffaan menoa.. 🙂

Lue myös

X