Mainos: Alpro
Mainos | Alpro Xenia's day

Kaurapohjainen välipala arkeen

Teksti:
Alpro

Kaupallinen yhteistyö Alpro

Olen vanhemmiten miettinyt usein sitä, miten nuorempana saatoin syödä useampana päivänä peräkkäin karkkia ilman, että se juurikaan näkyi tai tuntui olotilassani. Nyt nimittäin liiallinen herkuttelu ja epätasapainoinen ateriarytmi vaikuttavat olotilaani ja jaksamiseeni saman tien. Ajattelinkin tätä nykyä ruokaa ja kehoani todella paljon kokonaisvaltaisemmin. Haluan tarjota keholleni sellaista polttoainetta, joka auttaa jaksamaan ja saa toisaalta arjen tuntumaan kaikin puolin mukavammalta. En voikaan korostaa sitä, miten paljon omalla kohdallani ruokavalio vaikuttaa mielialaan ja jaksamiseen.

_DSC8524 _DSC8472

Lapsien myötä arkeni on muuttunut huomattavasti kiireisemmäksi ja etenkin nyt syksyn tullen on ollut useampaa projektia päällekkäin samaan aikaan pienen vauvan kanssa kotona ollessa. Näinä hetkinä ruokarytmistä saattaa olla vaikea pitää kiinni ja kohdallani se tarkoittaa hurjaa hangry-tilaa. Välipaloja on monia, mutta aika monet saattavat olla hankalia etenkin jos emme ole kotona. Tutustuin viime keväänä Alpron hapatettuun Plantgurt kaurajuomaan, joka on nopea ja kätevä, mutta myös terveellinen välipala kaltaiselleni herkkävatsaiselle tyypille. Juomaa saa kätevässä pantillisessa pullossa ja makuina löytyy Mansikka-omena-vadelma ja mango-passionhedelmä. Kumpikin on valmistettu ilman lisättyä sokeria ja ne pitävät todella hyvin nälkää kunnes on seuraavan pääruuan aika. Erityisen käteviksi olen kokenut ne niinä päivinä kun olen liikkeellä tai haluan jotain nopeaa ja simppeliä töitä tehdessä. Aika on valttia ja onkin kiva, että nykyisin päädyin välipalavalinnoissani sellaiseen, jotka lisäävät energiaa eivätkä vie sitä.

_DSC8270 _DSC8457

Minä olen jo pidemmän aikaa sitten jättänyt maitotuotteet kokonaan pois ja todennut myös sen, että vatsani ei pidä erityisen paljon muista viljoista kuin kaurasta. Nämä Alpron hapatetut Plantgurt-juomat sopivatkin minulle erinomaisesti myös siltä kantilta. <3

Oletteko te jo tutustuneet tähän pantillisessa pullossa olevaan välipalaan?

X