Xenia's day

Käytännöllisiä ja kauniita kesävaatteita

Teksti: Xenia

Myönnän että tässä muutaman kerran on tullut jo käytyä ostoksilla lähinnä vauvan vaatekaappia silmällä pitäen ja samalla on tullut eksyttyä myös naisten puolelle. Mitään uutta ei vielä ole lähtenyt mukaan, mutta huomaan olevani kuin lapsi karkkikaupassa siellä normaalien vaatteiden keskellä kun eivät ne ole päälle mahtuneet pitkiin aikoihin. Toki rajoituksia asettaa se, että kroppa hakee vielä muotoaan ja esim farkkukaupoille en tosiaankaan aio vielä pitkään aikaan, mutta sen sijaan erilaiset kietaisumalliset mekot, off the shoulderit ja vastaavat vaatteet kiinnostavat kovin, etenkin kun ne ovat helppoja vauvan syöttäminen ajatellen.

Tästä tuli mieleen, että tein melkoisen kietaisumekkolöydön syyskuisiin Englannin häihin. Värinä kaunis purppura, pitkät hihat ja mikä parasta aleprosentteja 70%. Ei siinä kauaa sit nokka tuhissut kun olin mekkoa kokeillut ja ihastunut siihen todella paljon. Kiinnostaisiko teitä muuten nähdä tuota kaavailemaani hääasua täällä blogin puolella? Parasta mekossa on materiaali, joka antaa myöten ja toisaalta menee myös siinä vaiheessa kun vyötärö ehkä tästä muuttuu pienempään suuntaan. Harmittaisi nimittäin jos kauniit vaatteet jäisivät kertakäyttöisiksi vain sen vuoksi että synnytyksestä on ostoksen aikoihin ollut niin vähän aikaa että palautuminen on vielä suurelta osin käynnissä.

Nonni, kauheat selittelyt tähän alkuun, mutta muun muassa nämä jutut kiinnitti mun katseeni. Ai että! Tässä nyt mun makuuni sopivia vaatteita, jotka kaikki menee hyvin myös imetystä silmällä pitäen.

paitamekot
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Paitamekot ovat mielestäni ei vain kaunis ja käytännöllinen, mutta myös mukava ja imarteleva vaate. Malleja on monia. Halutessaan voi korostaa vyötäröä vyön sisältävän mekon avulla tai vaikkapa olkapäitä ja solisluita off the shoulder-mallin kanssa. Mikä parasta, näissä kaikissa ylläolevissa on napit, joten vauvan syöttäminen ei olisi hankalaa. Ehdoton suosikkini on numero 1, se on upea!

kietaisumekot
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Kietaisumekko on klassikko. Mun kropan mallille se on ehkä kaikkein imartelevin ja jotenkin niin helppo pukea päälle sekä arkena, että juhlassa. Mä pidän ihan pelkistetyistä malleista (kuten numero 2 & 3) ja sen lisäksi se sopii mun mielestä niin kauniisti myös maximittaan (esim numero 5 joihinkin kesäjuhliin!)

offshoulder
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Voihan off shoulder sentään. Tämä malli toimii mun mielestä tosi kivasti näin kesäisin ja miksipä ei myös imettäessä. Koska kyseessä on mun mielestä enimmäkseen kesävaate, kiinnitän automaattisesti huomiota kesäisiin materiaaleihin ja sävyihin. Raidalliset, valkoiset, pitsiset ja boho tyyppiset ovat erityisesti mun suosikkejani!

uimapuvut1 / 2/ 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15

Mä olen himoinnut uikkaria jo ties kuinka pitkään ja nyt olisi vihdoin ja viimein mahdollisuus moinen hankkia. Hassua muuten miten sitä suhtautuu eri tavoin tiettyihin asioihin eri elämäntilanteissa. Joskus 5 vuotta sitten uikkari oli ihan täysin EI ja nyt taas aivan eri ääni kellossa. Toisaalta joskus 13-kesäisenä en voinut kuvitella käyttäväni mitään muuta kuin leveneviä lahkeita kunnes 15-kesäisenä kaikki farkut kavennettiin pilleiksi. Ympäri mennään ja yhteen tullaan taitaa päteä myös muotiin, sillä onhan ne leveät lahkeetkin olleet jo pitkään pinnalla, vaikkeivät vielä mun päälle olekaan eksyneet.

Mukavaa tiistain jatkoa teille kaikille!

postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

 

Lue myös

X