Kurkin tuossa yksi päivä vauvan töppösiä etsiessä hieman Zalandon valikoimaa ja ajattelin nostaa esiin hieman omia suosikkejani syksyn mallistoista. Ensin nämä poikien puolelta bongatut vaatteet ja asusteet!

pojatsyksy

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19

Huomaako, että mulla on aika suuri fanitus kaikkea tähtikuosista kohtaan? Meidän pikkuiselle sopii tosi hyvin tummansininen, ihan kuten sisarelleenkin ja sehän on myös erittäin käytännöllinen väri kun ei tahrat näy. Olen todella ihastunut noihin GAP:in nalleneuleisiin ja haluaisin moisen hankkia, mutta halusin kysyä onko teillä kokemusta GAP:in vauvojen koista? Mulla on vain tytöllä heidän vaatteitaan joten on vaikea sanoa..Alla vielä tyttöjen puolen suosikit!

tytötsyksy

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13

Tuo pallokuosinen untuvahaalari on ehkä yksi suloisimmista, joita olen nähnyt pitkiin aikoihin. Saisiko sellaista myös aikuisten koossa, kiitos! Tykkään todella paljon tuollaisesta vanhasta roosasta, jota löytyykin tänä syksynä todella paljon! Todella kauniita vaatteita perheen pienimmille!
Mitäs te tykkäätte näistä mun suosikeistani? Osuuko yhteen teidän maun kanssa? Suositteko muuten lapsilla ja vauvoilla värikästä vai neutraalimpaa pukeutumista (valkoinen, harmaa, beige)?

Kaupallisia linkkejä.

X