Vaikka kuinka pitäisin korkokenkiä ja saappaita kauniina, tulee ainakin omalla kohdalla huomattavasti enemmän käyttöä tällaisille käytännöllisille, mukaville ja tietenkin myös lämpimille kengille. Reilu vuosi sitten hankin ensimmäiset Timberlandini ja nyt hetki sitten jatkoin perässä noiden klassikoiden kanssa. Rakkautta ensi kokeilulla sanoisin, niin hyvät jalassa!

P2030039 P2030051 P2030041

klassiset Timberlandit (*nämä, nyt alessa ja *täällä muita värejä alessa!!!)

tummemmat Timberlandit (*nämä, nyt alessa)

Mulberryn huivi (tämä, mulla vanha malli joka lampaanvillaa)

Miu Miu laukku

Näihin kahteen kenkäpariin sopii loistavasti konjakinväriset laukut ja huivit. Mulberryn huivi on jo ikivanha mutta edelleen värinsä puolesta suosikkini ja sama juttu on Miu Miun laukun kanssa. Sitä on kannettu olalla jo reilu 5 vuotta ja kovassa käytössä onkin ollut. Oikealla oleva laukku on puolestaan Tallinnaan suuntautuneelta polttarireissultani tehty löytö. Tämä nahkainen, kaiken sisäänsävetävä laukku taisi maksaa 50€, eli ei todellakaan hinnalla pilattu.

Omat Timberlandini ovat klassisissa väreissä, mutta pakko myöntää, että etenkin ylläolevan linkin takaa löytyvät vaaleanpunaiset ja harmaat ovat todella kauniit. Kiva kun on valinnanvaraa jos esimerkiksi nämä basicit eivät värinsä puolesta miellytä!

Tähän mennessä olen yhdistänyt näitä lähinnä farkkuihin tai muihin pillilahkeisiin housuihin, mutta muutaman kerran myös mekkoihin. Jotenkin sitä on vain tuonne takaraivoon iskostunut että mekot kuuluvat slimmimpien kenkien kaveriksi eikä tällaisten rentojen bootsien kanssa puettavaksi, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Asua näiden kanssa onkin tulossa ihan pian!

Mitkä on teidän käytetyimmät talvikenkänne? Uggit, Timberlandit vai jotkut ihan muut?

*kaupallinen linkki.

 

X