Xenia's day

Keittiön tekstiilit ja istumanurkkaus

Teksti: Xenia

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Heti kun alettiin suunnittelemaan keittiötä silloin jo yli 5 vuotta sitten heräsi mulle toive siitä, että keittiöstä löytyisi joku istumapaikka, missä voi juoda kahvia tai pitää seuraa kokkaajalle. Saimmekin tuollaisen sisällytettyä keittiöön ja vuosikaudet se on ollut enemmän tai vähemmän somistettuna. Yleensä siinä on ollut pelkästään lampaantalja, mutta mulla on jo pidempään ollut aikeena tuoda siihen jotain pientä luksusta esimerkiksi tyynyjen muodossa. Faktahan se nimittäin on, että paikka on tuhat kertaa mukavampi istua kun selän taakse voi asettaa tyynyn.

Elloksen tekstiilivalikoimasta päädyin poimimaan omaa suosikkimateriaaliani eli pellavaa niin tyynyn, keittiöpyyhkeiden kuin lautasaliinojen muodossa. Olisi melkein pitänyt ottaa ennen kuvat tästä paikasta, niin suuresti nämä pienet jutut yleisilmettä ja fiilistä muuttivat.

Alla hieman omia suosikkejani keittiöön ja miksei muuallekin. Nyt seuraavina kuukausina jos koskaan tulen pitämään kotia entistäkin viihtyisämpänä, sillä todennäköisesti täällä tulee vietettyä todella paljon aikaa..

ellos-2
1 / 2 / 3 / 4

Mä tykästyin suuresti tuohon tikkaukseen tekstiilien reunassa. Lisäksi värivaihtoehdot olivat mielestäni menneet todella nappiin. Klassinen pellava toimii aina, mutta mielestäni tuo okran sävy on myös todella kaunis ja ajaton. Mä päädyin vielä nyt toistaiseksi klassiseen pellavansävyyn, mutten yhtään ihmettelisi jos meiltä kevään mittaan löytyisi myös okraa keittiöstä. Se toimii kauniisti nimittäin harmaan kaverina.

6. candice tyyny

Te saatte nyte 33%:n alennuksen tilauksenne kalleimmasta, normaalihintaisesta tuotteesta, brändit mukaan lukien ja lisäksi alekoodi oikeuttaa 5%:n lisäaleen kaikista alehintaisista tuotteista. Koodi 415414 on voimassa 31.3 asti!

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

 

 

Lue myös

X