xenia's day

Kelpaisi!

Teksti: Xenia

P4150115P4150121

Mä olen naputellut gradua koko päivän ja tässä teetauolla osui silmään tämä kuva meidän pääsiäisbrunssilta. Ei muuten auta yhtään, tänään on nimittäin sellainen ”koko ajan nälkä”-päivä, että mikään ei auta. Kello on vasta vajaa kolme, mutta mä olen syönyt jo aamupalan, välipalan, lounaan ja mutustelen tässä just toista välipalaa koska ajatus illalliseen asti odottamisesta oli ehdoton ei. Joko vauva on ottamassa hurjaa kasvuspurttia tai sit tää tehokas aivojenkäyttö vie vaan todella paljon energiaa. Itseasiassa nyt kun ajattelen taaksepäin niin päntätessä tulee aina nälkä, onkohan tässä mitään perää noin niinkuin tieteellisesti?

Toisaalta tämä kuvan näkeminen tekee vähän pahaakin. Nyt on nimittäin iltapäivästä närästänyt ihan urakalla ja tiedän kyllä kehen (tai mihin) osoittaa syyttävän sormeni. Mä olen muutenkin altis kaikille vatsavaivoille, joten ilmankos se tuttu korventava tunne iskee nyt raskauden loppua kohden kun tila alkaa käymään vähiin. Ajatuksen tasolla mansikat ja kaikki hapan olisi siis mitä ihaninta, mutta vatsa saattaisi sanoa toisin. Hitsit kun ehdin jo uhota syöväni mansikoita ja herneitä päivittäin kunhan niiden kausi tulee. Aivan parasta nimittäin!

Tänään tosiaan ollut aika tehokas päivä ja fiilis onkin sitä myöten aika korkealla, jopa niin korkealla että vilkaisu ulos saa aikaan Pekka Poutamaisen hihityksen kun maa on taas valkoisena lumesta. Kai olette nähneet tuon klipin mitä on jaettu eri kanavilla jo aika tiheään? Kieltämättä aika koomista, että tämä talvi vain venyy ja venyy, ei tästä enää voi edes masentua.

Nyt vähän lisää kirjojen kahlausta, palataan pian! <3

X