Xenia's day

Kenkien venytys

Teksti: Anna.fi
Teistä varmaankin hyvin moni on joskus ostanut liian naftit kengät, syystä tai toisesta. Mikään ei olekaan turhauttavampaa kuin kaupassa kauniisti istuva kenkä, joka puristaa käytössä aivan eri tavalla.

Kengäthän tulisi ostaa aina iltapäivästä, sillä silloin jalka on jo hieman turvoksissa, toisin kuin aamusella.

Yhtenä kantapään kautta opittuna vinkkinä voisin antaa myös seuraavan: ottakaa huomioon jalan turpoaminen kesähelteillä jos ostatte kenkiä kylmään vuoden aikaan.

Minä ostin viime keväänä nämä äärimmäisen klassiset Louboutinit, jotka puristavat nyt kesällä toisesta jalasta aika paljonkin..Tätähän ongelmaa ei luonnollisesti ollut ostotilanteessa, turhauttavaa, mutta onneksi mahdollisuuksia on monia..

Kävimme eilen Monan kanssa Nina’silla ja kengän kapeusasia tuli puheeksi. Sain sekä Monalta, että myyjättäreltä saman vinkin, jota olen kokeillut tänään, ja arvatkaa mitä, se todella toimii!! 🙂

Jos teillä on siis nahkaiset kengät, jotka puristavat, tehkää näin. Laittakaa kostutettu, mutta melko kuivaksi puristettu sukka jalkaan ja jalka sitten kenkään. Mä kävelin sen jälkeen ympäriinsä tunnin ajan ja jo siinä ajassa nahka antoi hieman myöten. Istun edelleen nämä jalassa ja on muuten eri fiilis kuin alussa! 🙂

Nopealla googlettelulla löysin monta muutakin vinkkiä. Moni luottaa kengän venyttäjiin, toinen kikkailee vesipussin kanssa. (vesipussi kenkään, kenkä pakastimeen, vesi laajenee jäätyessään), joku antaa homman ammattilaisen käsiin. Entäs te, onko teillä tällaisia kenkäpareja, ja jos on, oletteko te keksineet jonkun kikan, jotta kenkä muotoutuisi nopeammin jalan mukaan?

Lue myös

X