Aika mieletön fiilis syödä omalta kalareissulta peräisin olevaa kalaa. Sain toisenkin hauen, ja äsken tehtiin mielettömän upea kesäateria tuoreista aineksista. Oli itse kasvatettua salaattia ja sen lisukkeena itse tehtyä salaatinkastiketta, uusia suomalaisia perunoita, tilliä, tuoretta parsakaalia ja voissa paistettua, suolalla ja valkopippurilla maustettua haukea..

Ihan itse saatiin kalat tähän kuntoon. iPad antoi ohjeita loppuvaiheessa, sillä en ole ennen kalaa tähän vaiheeseen asti itse tehnyt. Joka päivä oppii uutta!:)

Vaikka itse sanonkin, niin hyvää oli! Voisin väittää, että tällaisella ruokavaliolla eläisi aika pitkään. Paljon kalaa ja tuoreita aineksia!! 🙂

Jälkkäriksi tietenkin jäätelöä ja hilloa!:)

Oi että, olo on niin levännyt kun olen täällä rönttöilyt meikittömänä ja nauttinut vaan J:n ja J:n mamman seurasta.

Nauroin juuri kalaa perkaessani J:lle, että kovinkaan moni ei varmaan minusta uskoisi, kun kaupugissa asuessa ei sellaista tule tehtyä. Mä olen aika kaukana hienohelmasta vaikka kauniista asusteista ja vaatteista pidänkin. Mun mielestä on ihan hyvä osata mukautua olosuhteisiin. Kaupunki-minä on täysin erilainen kuin maalais-minä ja niin sen pitääkin olla.

Kohta mennään uudestaan kalaan, mä meinaan haluan saada vielä haukipullia, jotka on niin herkullisia, että oksat pois. Lähdetään täältä säästä riippuen viimeistään tiistaina ja käydään ehkä vielä mun äipän ja äitin miesystävän uudessa kesäpaikassa kotimatkan varrella. Kotona siis viimeistään keskiviikkona ja sitten taidetaankin olla loppukesä melkeinpä yhtä viikonloppua lukuunottamatta siellä.

Kertokaas vähän mitä teille kuuluu? 🙂

X