Xenia's day

Kesäiset asusteet puhelimelle ja tietokoneelle

Teksti: Xenia

Tuotteet saatu: iDeal of Sweden

Päivitin jonkin aikaa sitten puhelimen ja tietokoneen suojavarusteita yhteistyössä pitkäaikaisen yhteistyökumppanini iDeal of Swedenin kanssa ja sain sitä myöten jakaa myös teille oman alennuskoodin heidän tuotteisiinsa. Koodilla XENIASDAY saatte 20%:n alennuksen seuraavan viikon ajan eli 11.6 asti heidän koko valikoimastaan, jonka löydätte täältä. Ja nyt niihin mun omiin suosikkeihini.

P6030610

Mä olen aina viehättynyt etenkin marmorisista puhelinkuorista ja niitä multa löytyykin jo muutamana eri versiona. Nämä Sparkle Greigen marble-kuoret ovatkin todella kauniit ja sopivat täydellisesti yhteen muiden valitsemani tuotteiden kanssa.

Yhtenä erittäin hyödyllisistä tuotteista nostaisin esiin kuitenkin heidän varavirtalähteensä, jota ilman en osaisi elää ja se kulkeekin päivittäin mukana. Hyvin usein tämä on pelastanut erään ystäväni päivän, jonka puhelimen akku on kaikkea muuta kuin hyvä. Siitä saa nimittäin akun ladattua täyteen vaikka olisi liikkeellä. Mikä parasta, iDeal od Swedenin varavirtalähteet ovat myös todella kauniita ja ne on suunniteltu yhteensopiviksi heidän puhelinkuortensa kanssa. Kaikki kuosit löydätte täältä!

P6030556

Yksi suosikeistani on monikäyttöisyytensä ja ulkomuotonsa ansiosta Kensington clutch, johon mahtuu puhelimen lisäksi muutama kortti ja sitä saa vieläpä kannettua laukunomaisesti. Jos et tarvitse muuta kuin puhelimen ja pankkikortin, tämä on täydellinen tapa lähteä liikkeelle. Hihnaa saa myös mitoitettua eri pituiseksi laittamalla se tuon laukun läpän ympäri, tätä tapaa käytän monessa muussakin laukussa, joten halusin vihjata siitä teillekin (ks viimeinen kuva)! 🙂

P6030606

Kensington clutchiin sopii täydellisesti myös tämä Louvre tietokonesuoja, joka on mulle todella tärkeä. Mun kannettava kulkee mukana päivittäin ja siinä on ehdottomasti oltava joku suoja, jos en halua sitä täysin naarmuille. Mun kannettava on 13 tuumainen, mutta tätä löytyy myö 15 tuumaiselle niin mustana kuin beigenäkin.

P6030578

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä vielä yksi vinkki, josta en enää ikinä luista itse. Valitettavasti olen nimittäin kantapään kautta saanut kokea sen, mitenkä helposti puhelimen näyttö menee rikki, mutta jos näytössä on suojakalvo näin ei tapahdu läheskään yhtä helposti ja lisäksi tuo on niin huomaamaton, että ei ole mitään järkeä edes olla ilman sitä. Hinta on tuossa sen 19,90, mutta näytön korjaus maksaa useamman satasen. Been there done that.

Elikkä koodilla XENIASDAY saatte 20%:n alennuksen koko valikoimasta 11.6 asti! Eikö olekin kauniita tuotteita?

Lue myös

X