Äitiasiaa

Kesäisiä äitiysvaatteita

7.6.2017 Teksti:

Saanko ihan vähän valittaa? Täällä nimittäin on tänään ollut ehkä tähän mennessä kaikkein huonoin päivä. Ensin koko yö pyöriskelyä sängyssä, sit tukalaa olotilaa lenkillä ja lopuksi vielä kauheat allergiaoireet, joihinka ei nyt tähän hätään löydy mitään sellaista lääkettä mitä suositeltaisiin raskaana oleville. Olotila siis todella kehno ja soitin jo äitille kysyäkseni sitä kuinka paljon aikaisemmin mä synnyinkään. 😀 Isoveljeni syntyi siis 41 ja mä siinä 37-38 viikon välissä, joka just tällä hetkellä kuulostaisi aivan ihanalta ajalta saada vauva, vaikka toki tiedostan sen, että vauva tulee kun on  tullakseen ja yleensä ne lisäpäivät ovat vain hyvää bonusta.
En tosiaan muista tällaista väsymystä ja uupumusta ensimmäisen raskauden ajalta. Tämä on nimittäin jotain aivan toisenlaista, varmaan yhdistelmä unettomuutta ja alhaista hemoglobiinia sekä muuten vain raskasta olotilaa. Onneksi ei ole enää ihan älyttömästi viikkoja jäljellä vaikka la:n yli menisikin.
Noni, nyt sain valittaa,kiitos siitä! Mennään siis johonkin hauskempaan nimittäin kauniisiin ja kesäisiin äitiysvaatteisiin, joita bongailin vaikka millä mitalla  Zalandon äitiyspuolelta. Jos ei olisi la reilun 3 viikon päästä niin tilaukseen menisi näistä muutama kaunokainen ehdottomasti!

topit
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

Numero 1:nen ja oikeastaan kaikki nämä off shoulderit. Aivan ihania!!!! Alaosaksi esim äitiysshortsit tai viileämpänä päivänä mammafarkut tai treggingsit. Avot sanon minä!

mekot
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12

Miten niin pidän raidasta? Erityisen paljon ihastutti numerot 2, 5, 7 ja 10, aivan upeita jokaikinen. Nyt alkaa muuten olemaan sellainen fiilis ettei paljon enää normivaatteita käytetä ja myönnettäköön että nytkin istun tässä koneen ääressä valtava t-paita päällä, lököshortsit jalassa ja äitiysrintsikat päällä. Viilennyslaite puhaltaa suoraan kasvoihin ja olo on lähestulkoon siedettävä. Luojan kiitos että hankittiin se viime vuonna!

Kohta tulee tyttö ja mies kotiin ja me syödään mitäs muuta kuin grillattua kanaa. Ruoanlaitto on ihan eka juttu, joka vaikenee kun väsyttää, mutta onneksi tuo maistuu meille kaikille. Mulle salaatin ja leivän kanssa, tytölle pastan ja salaatin kanssa ja miehelle vähän kaiken kanssa. Kätevää siinä on sekin, että siitä riittää lounaaksi myös huomiselle ja vieläpä kanaviillokkiainekset päälle, jos siis sellaista jaksaisin alkaa huomenna illasta väsäämään. Epäilen suuresti.

Sorry kun nyt tällainen vähän kiukkuisa postaus, mutta tänään tosiaan tällainen päivä, vaikka pilke silmäkulmassa tätä kirjoitankin. On tässä päivässä nimittäin paljon hyvääkin. Sairaalakassia tuli pakattua lisää ja listaa kirjoitettua siitä, mitä kaikkea vielä pitää tehdä ennen vauvan tuloa. Kuten olen aiemminkin sanonut, mä olen listaihminen henkeen ja vereen, jotenkin helpottaa kun kaikki tehtävät jutut on niin sanotusti mustalla valkoista vasten.

Mukavaa ja aurinkoista keskiviikon jatkoa teille kaikille! Mitäs tykkäätte noista äitiysvaatepoiminnoistani?

kaupallisia linkkejä.

Kommentit (8)

NIin ihana ja kaunis asia kuin raskaus onkin, loppua kohden alkaa välillä turhauttamaan. 😀 Onneksi tänään on viileä ja sataa, eipä ainakaan nenää tai silmiä kutita! 😀

Tsemppiä ♡

<3

Jaksamista sinne! Mulla on sama fiilis, että tässä raskaudessa väsyttää ihan eri tavalla! Varmasti vaikuttaa isosti sekin, että kotona on jo vilkas taapero hoidettavana! Lepoa ? ?
Petra
http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.com

Sitä ei tosiaan himmaile ihan samalla tavoin kuin ekan raskauden aikana!!!! Paljon tsemppiä sinnekin, jaksaa jaksaa!!!! <3

Tsemppiä! <3 Täällä ollaan myös samoilla fiiliksillä. Mulla alkoi viikonloppuna allergiaoireet (luulin alkuun flunssaksi), ja nyt kun olen syönyt lääkettä niin huomaan miten paljon se väsyttää… Otin lääkkeen illalla ja ihan sammuin pojan viereen iltasadun jälkeen, huh!
Toivoisin myös että vauva tulisi rv37-39 välillä 😀 Vaikkakin tiedän että parempi hänen olisi olla masussa vähän pidempään…
Miten olet muuten ajatellut lakanoiden ja muiden vauvanjuttujen laittamisen kanssa kun teilläkin on koira? Meillä on lisäksi kissat jotka makoilevat kaikissa pehmeissä paikoissa, joten ei huvita laittaa lakanoita ja muita kankaita vielä pinnikseen kun kaikki on sitten ihan kissan karvassa… plääh!

Tsemppiä sinne, kyllä me selvitään vaikkei siltä joka hetki tuntuisikaan!<3 Meillä koira ei mene yläkertaan ollenkaan (pelkää portaita), joten ei siinä mielessä ole karvaongelmaa! 😀 Alakerrassa kyllä sitäkin enemmän! 😀

Välillä saa vähän valittaa. Jaksamisia sinne! Allergiaoireet ovat vaivanneet täälläkin ja näin raskaana ollessa oireita on vain kestettävä, kun ei allergialääkkeitä voi käyttää. Mutta noi äitiysvaatteet ovat ihania, erityisesti olkapäät paljastavat paidat näyttää hyvältä! Oon etsinyt sellaisia, joten kiitos vinkeistä 🙂
Tsemppiä vielä <3
– Hanna-Mari
http://lifewithhannamari.blogspot.com/?m=1

NIin ihana ja kaunis asia kuin raskaus onkin, loppua kohden alkaa välillä turhauttamaan. 😀 Onneksi tänään on viileä ja sataa, eipä ainakaan nenää tai silmiä kutita! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *